I'm out of here!

japp, I'm leaving igen.. till gbg!:)
Tåg i 19 timmar kanske inte är det roligaste sättet att ta sig dit men hey, det är värt det! Ska bara se till att bli frisk nu.. helst på sisådär 5 min för då kommer Johanna och hämtar!

Så just därför ska jag kila nu, kommer hem på måndag:) Ciao!!

long time, no see

Hellu
var ett tag sen men jag har helt enkelt glömt bort att jag har en blogg. haha, rätt skönt.. Borde väl egentligen packa nu menmen, ska nämligen till kramfors och spela div2 slutspel hela helgen, 7 timmar i buss. score;)

Igår var vi på teater med bg, såg stjärna. Den var typ bra, eller mest när tjejen sjöng.. man ville inte att det skulle ta slut.. fast jag kunde bara tänka på en sak: vad fan gör hon på norrbottensteatern? Hon sjöng ju förfan lika bra som Edith Piaf!
Sen började jag såklart lipa på slutet, haha likt mig. Men iaf, de va trevligt!

Imorse gick jag upp tiiidigt och det tog emot må jag säga men nu är jag pigg, har dock en låsning i ryggen så jag inte kan andas. inte trevligt.

Men iallafall, jag måste verkligen packa.. vet inte vad jag ska ha med mig.. vad ska vi ha för matchställ??
aa iaf, hejdå... I'll be back på söndag!

Puss ♥

changes

haha, håller på att trixa med bloggen men de går inte min väg.. ni får stå ut med en jätteful och jobbig blogg ett tag för jag vet inte ifall jag orkar nåmer ;)

Har iav vart på vråkenavslutning idag och det var kul, och satan så mätt man blev! haha. gratis fika, godis och korv gav effekt :) Ikväll ska jag bara ta det lugnt för jag måste upp helt tidigt imorn för jag ska ju sitta i kiosken.. Kanske kan passa på att ta en plugg-dag imorn för att få bort lite grejer (100 poäng till mig ifall jag verkligen gör det!)

Iaf, mamma och pappa har gått och hyrt film och ifall det är någon bra ska jag nog se den :) Såg förresten på solna - telge och är fett irriterad haha.

Aja, nu ska jag gå. tjopptjopp:)

everything is possible

hallo
är totalt stendöd och ska slänga mig rakt i säng inom en väldigt snar framtid, tänkte bara skriva lite eftersom det var ett tag sen.
Idag var har varit en väldigt konstig dag, haha.
Började med att jag och mamma for till kalix till någon mysko sorts sjukgymnast som ska försöka ta reda på vad felet i min höft är.. Med inte allt för höga förväntningar for vi dit och han kände och testade lite och kom fram till vart felet satt och så. Sen tryckte han ner några fingrar i maggen på mig och vips så var ett och ett halvt års helvete över. Hela jag förändades typ. Första gången på en evighet som jag kan gå normalt - lycklig johanna!
Men trots allt är jag ju fortfarande samma Johanna och just därför kan jag ju inte hålla mig hel i mer än 5 timmar, för sen på träningen (efter att inte ha känt ett dugg i höften) så sträcker jag ljumsken. såklart. grattis.
Men förhoppningsvis är de inte så allvarligt.. men less blev jag!

Förövrigt så förlorade plannja mot solna idag igen. sämst.

Imorn är det vråkenavslutning = fiiika i massor haha
På söndag ska vi sälja fika på hälsans också, gäller att börja tjäna ihop pengar till resan nästa år redan nu :)

Annars har jag väl inte så mkt att komma med (förutom att jag vill ha sommar nu)

Så sängen it is. hejs :)

words

Orka att bloggen tog bort det jag nyss skrev. Men jag gör ett nytt försök.

Jag är sjukt besviken på dig, really. uh.

Men jag lägger ner mer energi på att vara så sjukt glad för din skull, du förtjänar all lycka och det vet du! :)
Keep smilin', keep shinin'
Knowin' you can always count on me, for sure
That's what friends are for
For good times and bad times
I'll be on your side forever more

Det har snöat idag. igen. ÅH

Nu måste jag skriva ett PM i svenskan.

Det snöar fortfarande! ORKA! (vill ha sommar nuuu nuuu nuu)

Tjoppis!

no more

haha nej, orkar verkligen inte. ville bara avsluta med ett lite mindre deppigt inlägg men de lär ju inte sluta så bra;)
Orkar iaf inta blogga nåmer nu men ja, vi får se ;)


tjopppi


shiver

It's not meant to be like this.
And I hate it.

kan någon snälla ge mig motivation till att skriva engelska bookreview på världens sämsta bok? Har absolut inte åsikter om boken eftersom den inte hade någon handling.. fan då!
Måste sluta lyssna på deppmusik! haha de har ingen god inverkan på mig...

Nu blir de tjoppi
over and out

3 months left

hm, undrar varför jag alltid måste skriva mina rubriker på engelska.. känns weird att skriva på svenska. menmen.

iaf, jag vill utomlands!!!! jag har typ utomlands-abstinens! Det är 3 långa månader kvar... orkar itne med 2 månader till i skolan heller. Nyss var jag aspositiv och tänkte att det är ju baara 2 månader kvar men fattar ni hur länge det är??
Haha ja, jag är less.
Stört kul dag idag ändå, spelade mot hockeygrabbarna på morgonen, no comments om den matchen egentligen.. skämmigt är allt jag har att säga;) sen hade vi ingen engelska så jag tränade mera, sen samhällsdebatten, haha den var typ kul.
Sen på e.m. träningen körde vi 3-3 turnering, fett kul;) Vi kom näst sist men vi var iaf det gladaste laget enligt tommie haha.. vi var sjukt bra fast vi hade bara lite otur!;)

Försöker få mig själv att gå härifrån nu men det funkar inte så bra. Självdisciplin javisst. Men vad kan man göra annars liksom?

Åh, egentligen skulle det här bara bli ett jag-vill-utomlands-inlägg men som vanligt rann det iväg till ett vanligt random astrist inlägg, men ni får ha överseende, jag är ju trots allt tjej!
(Ja, jag håller med om att våra bloggar är sjukt trista men det finns inget att göra åt saken, ledsen!)

Ciao!





Carry you home

 tjo
sitter här och är sjukt irriterad, haha. helt seriöst så blir jag så sjukt less på vissa människor.. kul liv man måste ha säger jag bara! ;) hur orkar man?

Dagen började iallafall bra med världens skönaste busschaffuör! Inte lätt att få mig att garva sådär på morgonkvisten men han lyckades faktiskt!
Det toppade morgonhumöret höll sig dock inte så länge med tanke på att vi hade prov i nk första lektionen, inte kul. men de gick ändå helt okej!

Har helt glömt bort vad jag skulle blogga om, hade nåt asbra men det försvann totalt, återkommer kanske senare, eller inte :)

Förresten måste jag säga grattis till Jonas som tog körkort idag, fett bra jobbat!:p

Ciao!

springfeelings

yes, även fast någon har i Luleå hade gjort något dumt och ett ton snö föll ner häromdan så har jag sjuka vårkänslor nu. Idag gick jag utan jacka från bilen till huset och jag frös inte ens! Det var skönt! Och solen lyser för första gången på ett halvår typ, då blir jag glad. (Och sen när har jag skrivit 3 rader om VÄDRET?)
Lite synd bara att halv dagen har spenderats på hälsans med fikasäljande och den andra halvan ska ägnas åt nk-boken.

Har fått hem lite grejer om min usa-resa i sommar och det gör ju inte direkt att jag längtar mindre! Om exakt 3 månader, då jävlar ;) Imorn börjar skolan igen och jag är deprimerad, skoljobben tar aldrig slut, alltid är det något.. Det enda bra är träningarna, och nu får jag ju knappt vara med på dom. Fan vad less.

Iaf, kvällen igår med mojsan var mysig. såg the notebook och den filmen är hur bra som helst! 

Nu ska jag kanske återgå till nkn, eller facebook.. får se vilket som lockar mest. men det är inte en sån brådska med plugget. än. (vi har prov imorn 8.15) 

Oki, bye ;)

image202 

Bubbly

Kände att det vars dags för en bloggning. tänker inte säga att jag tänker ta tag i det här för det kommer jag ändå inte göra;)
Satt i kiorran med fanny idag i hälsans, fick smaka av bosse för att vi tydligen kom för sent, även fast hult sagt att vi skulle komma dit 9 och vi kom 5 i. Don't get it! menmen, efter 2 timmar där gick vi på stan och jag köpte mig min sommarklänning och lite annat smått och gott, igår köpte jag en bikini och solbrillor och hade fetaste vårkänslorna! Men vad ser jag då när jag vaknar idag? JO, en hel jävla meter snö som kände för att ramla ner i natt.. verkligen jättekul! Då var de vårkänslorna borta och början av april känns som början av december.

Ikväll ska jag till moa och mysa på, kanske se bridget jones dagbok bara för att  hon är så cool! Imorn blire kiosken igen kl 11.. score.

Måste också säga att
lisa har tagit sig in i bloggvärlden hon också, och det är en fet skräll. Hon snittar typ 15 inlägg per dag så där kan ni va säkra på uppdatering, om man vore så produktiv.. jag snittar typ 15 inlägg per halvår så ;)

Nu ska jag fixa mina naglar! tjohej

don't criticize what you can't understand.

älskar den där låtraden, bob dylan!

Orkar typ inte blogga nåmer men kan ju inte lova att jag inte kommer skriva igen ;) Känns som att jag har gett upp ca 30 ggr men de vill sig inte.. sen måste ju fanny få tillbaka sitt liv nångång.. haha.

Senaste dagarna orkar jag knappt ens tänka på, man upphör aldrig att förvånas kan man då lugnt säga. Nu är jag beredd på allt! Men det kommer bli bra, för oss alla, det vet jag :)

Nu måste jag återgå till världens segaste psykologi hemprov som ska in imorn tydligen, grattis till mig som trodde att de var på söndag det skulle in. verkligen jättebra.

Hejdå =)