Helgen

hyállo
Helgen har vart lite blandad.. gårdagen var allmänt trist och jobbig.. matchen.. orkar vi ens tala om den? Jag finner inga ord för vår första halvlek.. om det är någon som kommer ihåg vår match mot vråken förra året så kan jag berätta för er att den matchen spelade vi superbra jämfört med hur vi spelade i första halvlek igår.. (och för er som inte kommer ihåg matchen mot vråken så kan jag berätta för er, mycket motvilligt, att vi skulle nog inte ens ha vunnit mot flickor 98 om vi spelat så dåligt som vi gjorde då).. Iallafall så låg vi under med 11-40 i halvtid (det säger ganska mycket va?).. Andra halvlek vann vi faktiskt men det blev ändå en rätt rejäl torsk. fan. Men vi möter dom nästa helg igen och då jävlar!!!
Sen skulle jag iaf till moas och dannis födelsedagtillställning.. I början bastade vi, käkade pizza och tårta och så men sen, ju mer folk de kom så blev jag mest sittandes på en stol och tittade på alla andra, humöret var inte på topp pga. lite olika saker :) Fannys pappa kom och hämtade kring tolv och i bilen så kom fanny på att jag skulle sova hos henne och det gjorde jag, käkade mackor, som back in the days=)

Jag vaknade rätt tidigt imorse och låg och filosoferade ett tag innan fanny vaknade då vi käkade frulle och sen for vi till steelersmatchen, de vann mot alvik med lite mer är 10p:) Sen for vi hem en snabbis, sen for jag och tränade=) så underbart himla skönt. haha, jag älskar det verkligen!!!
Sen bjöds det på mat hemma hos mormor (allan var där han också, haha), förrätten var en inte så trevlig historia men jag höll en mycket god min, till och med ylva gick på att jag gillade det=) yeho, haha.

Sen for iaf jag, Ylva och Jesper och hyrde film.. Beck - Det sista vittnet.. väldigt bra men hemsk och äcklig:S

Iallafall, hemsk dag imorn och jag tänkte nyss att jag kan ju iallafall se fram emot träningen men NEJ, då har jag ju en jävla franskalektion när vi har träning!!! VARFÖR valde jag till franska?? ska iaf dit sen men missar mer än halva:S

Sitter iallafall och lyssnar på lasses nya album nu, vad kan man säga mer än att det är underbart?
Känns alldeles perfekt nu.

Men iallafall.. det här blev ett galet långt inlägg och om det är någon som har lyckats läsa igenom allt detta så kan du inte ha mycket till liv.. (men var inte ledsen, du är inte värre än mig) haha nämen, hejdå:)

Jag har förlorat dagar och ett hopplöst år
mina ögon för blöta
för att göra epilogen rättvis
jag orkar inga flera ord
inga krafter för en vacker utgång
jag lämnar inget dukat bord

Lars Winnerbäck - Innan mörkret faller

Tingsek

oh my god!
Mamma hade köpt biljetter till tingsek för läängesen till oss och jag hade absolut ingen som helst aning om vem killen var eller något sånt så jag for dit med inga förväntningar alls, men alltså WOW! så jävla bra det var! och han är gaaalet snygg.. jag är helt tagen! haha :) Skulle kunna rabbla på i evigheter hur bra det var, haha.. oh och jag måste ju bara nämna att han sjöng åt mig och höll om mig.. hahahah någonstans där blev jag kär, typ:)

Iallafall, tillbaka till de lite mindre roliga.. vi hade nk-prov idag.. och det gick rakt åt tjottahejti. Jag blir helt seriöst glad om jag får G och då är det illa, jag tyckte ju ändå att jag hade lite koll på det där men hade tydligen pluggat på fel saker.. men det är väl sånt som händer!

imorn är det seriepremiär:D:D:D och jag är taggad till tuuuusen! Vi möter Solna Branten kl 13.00.. iih:D


är han inte snygg?:)

ciaobao!

Wasn't it good?

hey
om jag har snackat om att vara slut tidigare så är det ingenting jämfört med nu.. jag. vill. ha. vila. Men det kommer jag då inte få förrän på söndag, men I'll be fine=) bara jag går och lägger mig tidigt ikväll så=)
Jag hade Mjölksyretest och spänstest i måndags, Morgonträning igår med beepen och styrketester, basketträning 2h igår på eftermiddagen, idag har jag tränat två gånger igen och imorgon är det också två pass=) på fredag är det en träning och på lördag match.. wiiie:)

Hade engelska-prov idag och de gick väl helt okej, pluggade igår tills det kändes som att hjärnan inte kunde ta in fler ord.. haha
Imorgon far min mami och papi till Italien i en vecka så vi har huset för oss själva=) yeye jag har fått pengar nu ocksåå! yeho!:D
Ska se idol klockan åtta nu och sen ska jag typ sova.. ahh.. börjar 9.50 imorn, det är ju alltid något iaf=)

hejdå=)

uää

ah, fuck. hade skrivit ett helt långt och utförligt inlägg om min dag, kanske lika bra att min dator valde att bara stänga ner sidan helt plötsligt, det besparade er några minuters onödig läsning=) Men för er som are dying to know så har jag haft två lektioner och sen har vi vart på Winternet i Boden.. Har gjort styrketester! Mjölksyra-testet var värst, inte bara för att det var jobbigt utan för de tog blodprov på mig efteråt! tre gånger! Jag är lite halvt spruträdd men jag spelade cool och det var inte så farligt trots allt.. blev bara lite blek och darrig efteråt haha. Jag sov hela vägen hem för jag är galet trött.

Iallafall så måste jag plugga ikväll, ingen återvändo.. so I'll better get started.. (Oh yes det är bara engelska jag ska plugga så de är lika å börja redan här)

so long!

"don't criticize,
what you can't understand"


yay

Jag längtar!
Nu är det bokat och klart! Tänk kalifornien, hollywood, basket, bad, shopping, sola, träffa folk.. åh så underbart:)
Känns som att det är lite för tidigt att börja längta nu, haha.. Den 6-27 Juli 2008 är jag borta iaf.. haha har inte åkt såå långt själv förut, det längsta är ju italien så de blir en liten skillnad, haha:) lite läskigt!



aja, back to reality. jag har Nk imorn bitti 8.15. Vi har prov på fredag. fan. Just nu skulle ett höstlov sitta väldigt fint!=) menmen.. kan ju iallafall se fram emot div1-premiären på lördag! Hoppas bara jag får spela!=)
Sen helgen efter det är det två bortamatcher i stockholm, galet kul!!
Nu, käk! so long! ♥

bbd -07

halllo
Så var bbd slut för i år.. första året på väldigt länge som jag inte spelar själv! menmen, det har inte hindrat mig från att hänga i hallen hela dagarna, haha..speciellt idag, vad sägs om 10 timmar i hallen? Jag förstår inte hur eller varför men jag bara blev kvar där, haha.. Igår dömde jag kl11 och sen spg jag några matcher till typ två.. for hem och tog de lugnt bara sen=) Skulle hitta på nåt på kvällen men sen så blev det ändrade planer.. mycket ändrade planer! haha, var bara hemma då.. det var rätt skönt ändå=)
Imorse skulle jag döma 10.. jobbigt! Men de gick helt okej och sen ja.. blev jag kvar där.. bg-tjejerna vann sin final och killarna förlorade sin med en poäng.. ;)

Imorn händer inte så mycket.. ska till boden med idrottsfysiologin, haha hjälp!;)
Ah iallafall, är egentligen alldeles för trött för att skriva!:p

Hejdå=)

California

image84

jag längtar!!!

hetsig dag

helluj, har haft en helt stressig dag! Vaknade av att mamma stormade in i mitt rum och sa "klockan är kvart över sjuuu!", då hade jag tydligen somnat om när klockan hade ringt för den hade jag då i sängen:) Då vare bara å stressa som faan.. jag klarar inte av att göra mig i ordning på en halvtimme när jag är nyvaken.. menmen, klarade mig ganska precis, men som resultat av det hade jag otroligt fula kläder och inget smink i skolan, men de är väl skitdesamma.. =)
Började med franska och de lektionerna är faktiskt ööööverchill, vi gör typ ingenting=) sen hade vi samhälls, och nu har vi det fastställt, annika bahlenberg hatar vår klass, haha droppen var nog när erik sa: "men vi vill faktiskt itne vara här!" hahahah.. det är ju ganska sant iofs. Sen hade vi lunch då det var att hårdplugga geografi eftersom det inte har gått så bra med den saken tidigare.. iallafall så läste jag och läste och läste och sen vaknade med boken på golvet.. haha, menmen kunde de mesta iaf=)
Förhöret eller "testet" som annika ville kalla det gick typ bra, vi fick ju vara två och två och de va rätt chill.

Sen hade vi träning. bara fys! men de va ändå helt okej, inte mördande jobbigt typ=) Men nästa vecka är det test-vecka... ahh.. udden, beepen och styrke-testerna.. yey! haha.. vi ska ju till boden med idrottsfysiologin också där de ska mäta hur stark man är, typ. haha kul ändå=)
Efter träningen började iallafall det riktiga stressandet!! På 40 minuter hann jag hem från hälsans, äta tacos, duscha, klä på mig (klämma mig in i ett par otroligt tighta jeans till och med), firra mig lite och cykla till pontus!!! och det tycker jag är VÄLDIGT bra! med tanke på att jag vanligt vis brukar äta i typ 40min, och då ska vi inte ens snacka om duschen.. haha :)
Såg iaf ettornas match i pontus som dom vann, sen gick jag, gustav x2, eva och madde till exotic där gx2 åt och sen willys, hem till gustav och sen så gick jag hem för mamma och pappa skulle hem då och då vare lika att jag cokså gick så jag fick lite sällskap, läskigt och gå annars ju=)

Hm Bosse och maria ska typ skicka mig till kalix till någon sjukgymnast där.. för min höft.. Vet inte riktigt som är så speciellt med den men jag gör vad som helst för att de ska bli bra så de är väl lika att man tar en tripp till kalix också=) Det är verkligen något med mig som gör att jag aldrig kan vara hel eller frisk.. och det känns inte så lyckat eftersom det liksom är a och o när man tränar! menmen, jag kämpar på.. Nu är skillnaden ändå inte så stor från vad de andra gör.. jag får ju iallafall spela basket!=) bara att jag måste cykla när de andra är ute å springer.. och nej det är inte lugnare eller roligare!

Nu vart det här ett enormt långt och ointressant inlägg, som vanligt. jag bara skriver och skriver, jag har liksom inget stopp. haha. iallafall, nu ska jag sluta! Dricka lite vatten gör jag är thirstyyyY!
Imorn blir upp tidigt och döma!
Hejdå=)




just another day...

helloo.. Gah rätt trist dag idag, verkligen ingenting har hänt.. har haft två träningar och två lektioner.. det visade sig att vi ända hade Nk imorse så det vara bara att pallra sig upp upp labba, göra neutraliseringar å grejer.. haha, sen hade vi en enormt jobbig morgonträning men som vanligt så var det underbart skönt efteråt=) Cyklade intervaller och som jag sagt förut så är sadlarna inte de skönaste på de cyklarna alltså!!
Sen hade vi 3 timmars hål, hängde lite i hallen innan mia hetsade mig men att jag var tvungen å duscha så vi kune käka lunch.. for sen in till stan med ylva där jag gick runt med hon och my, och sen med mia =)
 Hittade en jättesnygg tunika som jag nog ska köpa snart :) Och en gaaalet snygg jacka som jag vill haaa! Tror dock inte att min ekonomi tillåter den men man kan ju alltid önska sig=)
Sen hade vi som sagt idrottsfysiologi och sen en jättelugn träning.. det behövdes för jag var helt slut i kroppen!

Imorn är det skola, träning och sen till pontus och kolla på ettornas match! De spelar ju bbd i helgen och jag ska döma på både lördag och söndag.. Har geografi-test imorn och jag hade glömt boken i skolan så jag kunde inte plugga något då.. Men de kunde jag ju lika göra idag, men vad tror ni jag gör? Jo jag glömmer såklart att ta hem den idag också!! men vi får iallafall vara två och två på förhöret och jag ska plugga imorn på lunchen.. jag ska vara med räkan så stackars henne!! haha shit.. men jag har hört att det inte är sååå svårt ändå!:)

Hm, ska typ sova snart, är så himla trött! menmen, ska först käka lite!=)
Hejdå=)

jahai

yes, jag är helt sluuut. inte så ovanligt för att vara mig.. jag är det hela tiden nuförtiden! Jag måste egentligen plugga geografi men jag är helt enkelt för trött.. jag skulle kunna somna nu och vakna imorn!
Imorse tränade jag med ettorna och sen gymmet, sen käkade jag lunch och sen engelska och sen idrott där efter lite missförstånd jag var i gymmet igen, byggde på min träningsvärk litegrann=) Sen hade vi matte och det var en joobbbig lektion.. jag var inte på matte-humör!! Men det är rätt skönt att jag än så länge fattar det mesta haha..
Sen hade vi domarutbildning igen.. rätt segt! hade hellre tränat menmen.. vi ska ju döma i helgen och på lördag kanske man måste döma klockan 8 på morgonen!!! jag behöver verkligen sova men icke sa nicke.. på söndag ska vi också upp tidigt.. tjoho!

Jag vet itn eom vi har Nk imorn på morgonen.. annars har vi sovis till 9.50 då vi har träning!! Men eftersom vår lärare inte har sagt nå å tar vi det som att vi inte har lektion imorn så då får jag sova en timme extra:D:D

Ska förresten beställa lite kläder snart.. när jag får pengar=) wihii, känns som om de mesta i min garderob behöver förnyas!

Aja ska väl försöka att läsa lite geografi nu, om jag ens har boken hemma.. skulle vara mycket lyckat annars!
ciao

träningsvääärk

ahjo, jag kan typ inte röra mig, haha:) men det är ändå skönt att ha träningsvärk för då vet man att träningen iallafall har tagit lite=) Hade morgonträning i morse då vi cyklade i över en timme.. hojja det gör inte lite ont i lilla rumpan de inte! Speciellt inte när man har världens träningsvärk i den också.. haha äh, det gick ändå bra å köra intervaller och lalala.. sen hade vi engelska då jag äntligen gjorde klart artikeln, den blev sämst men vad gör de?
Hade lunch och sen samhälls då vi slapp sköldis!!!! Nå folk (praktikanter?) kom å slog på en film som vi skulle se och sen svarade vi på några frågor så fick vi sluta 50 minuter tidigare.. skööönt! Sen hade vi iallafall svenska då vi också fick sluta tidigare och tur var väl det för det suger riktigt mycket.

Sen var det träning igen och det var sjukt kul.. lätt bästa träningen hittills!! inte för att de gick särskilt bra för mig eller så men det var bara det att alla kämpade sjukt mycket och tog i allt vad man har.. haha de var jobbigt men de är så de ska vara:)
Har märkt att jag typ baara skriver om basket och träning här men de är inte så konstigt för de är typ de enda jag gör och tänker på.. haha.. men jag klagar inte! Imorn har vi domarutbildning igen.. tjoho.. ska ju dömma i arcus i helgen när ettorna spela BBD.. haha var det verkligen bara ett år sen vi spelade det? första matcherna med BG.. haha jag kommer ihåg hur osamspelta vi var men att det gick ändå helt okej, vi vann ju iallafall:) Känns som om det var år sen.. och vad mycket som hänt sen dess!

Hm ska plugga nu... geografi... suuuck. ska se ifall boken lyckas göra ämnet mer intressant än vad sköldis har lyckats med, känns som att det finns en rätt stor chans till det tyvärr.. haha
Måste läsa 40 sidor till fredag då vi har "test", inte prov tydligen :)
aja
Hejdå =)


första matchen med BG=)


♥♥♥♥♥♥

Let's go!

yes, passar på att blogga medans jag är på bra humör! haha, för det var liksom det jag ville komma till! jag är på bra humör, på en måndag!! Vad har hänt?? haha nämen det kan bero på att två av våra lektioner var inställda idag, en av dem 80min geografi med sköldis... behöver jag säga att jag njöt medan jag satt och tog de lugnt när jag visste att jag egentligen skulle ha haft geografi?
Det värsta är ju att geografi hade ju verklien kunnat vara kul och intressant med en annan lärare, samma sak med svenskan. läraren gör ju verkligen det mesta, för har den en röst som gör att man kopplar bort hjärnan automatiskt (ett ord som min svenskalärare också har ett problem att uttala) efter typ en mening.. och nej jag har mest troligt inte koncentrationssvårigheter, det är samma för alla haha=)

Iallafall så hade vi ingen franska heller så jag kunde vara med på hela träningen:D:D:D Först hade vi snack med micke.. det är ändå bra snack vi har, man fattar liksom hur mycket man måste ge, för det är verkligen så=)
Sen hade vi bara fyys.. jobbigt men på något sätt så var det helt kul! jag måste verkligen ha vaknat på rätt sida idag! haha, sjuk träningsvärk kommer jag ha imorn iallafall, var ju i gymmet med idrottsfysiologin också:)
Träningen slutades med lekar, typ 1-2-3 ost och kramkull, haha så mysigt när alla är helt svettiga och härliga=)

Ikväll kommer jag väl typ somna vid nio eller nåt.. eftersom jag inte fick sova igår, haha.. såg ju EM-finalen och vilken jävla match!!! Alla var ju hur säkra som helst på att Spanien skulle vinna (de vann VM förra året) men med 2 sekunder kvar så sätter Holden i Ryssland ett skott så de går upp i ledning efter att Spanien har lett typ hela matchen.. Ryssland vann iallafall och jag tyckte det var sjukt kul:)

Oh min mami har börjat ta en italienska-kurs som går typ på internet och då ska jag också lära mig! så Emma nästa gång jag kommer ska jag kunna säga mer än "solo parcheggi ockupati" hahaha..
Hm lärde mig litegrann nyss men har glömt.. men.. iallafall.. hejdå:D


Jag och emma i
Italien i somras=)

död.

Hello. jag är död. såååå trött! blir å sova direkt efter EM-finalen=)
nåja, matcherna idag kunde ju ha gått bättre..
Började kl.11 med match mot LBBK då jag inte spelade.. vi torskade med sjukt mycket, men det är väl så de ska vara men i första halvlek spelade vi igne bra alls:S i andra blev de lite bättre.. Iallafall skulle vi möta stars i andra matchen och de kunde vi ta.. det visste vi! Men, i första halvlek spelar vi så sjukt dåligt som om vi typ aldrig spelat basket förut och ligger under med 15 i halvlek.. Efter en välbehövt utskällning av micke skärpte vi oss ändå rätt mycke i andra men vi förlorade ändå.. bajs! Har typ gått sämst för mig hela helgen, haha kuuuul.  åååh..
menmen, bara å gå vidaree.. om två veckor så är det ju seriepremiär! då jävlar!!:) Ska köra verkligen aaaaaallt på alla träningar nu framöver!

Yohanna har vart här och käkat middag och så och vi skjutsade hem henne för ett tag sen :)
Har nyss sett Grekland-Litauen i matchen om tredjepris och Litauen vann =) Snart så kommer Erik, Micke och kanske Robin och de ska se finalen här=) Moa ska kanske också komma=) Haha jag hoppas det kommer bli en bra match för annars kommer jag somna, så sjukt trött som jag är...

Imorn är iallafall två lektioner inställda så det blir inte lika jobbigt som de brukar, speciellt inte när en av dom är geografi=) haha.. nu schka jag gåååå..
hejdåå

heyey

tjow, Spanien är i EM-final.. de slog ut grekland!:) såg inte alltför mycket av matchen tyvärr.. jag och moa var upptagna på annat håll, haha yey.
Har fått sms av micke nu och jag ska spela stars-matchen.. Det blir ju sjukt kul det också men hade väl ändå hoppats på något sätt på LBBK.. menmen =) Får sitta och heja på istället:)

Ska sova tidigt ikväll tror jag.. jag är sjukt mätt nu haha, har tryckt i mig naturgodis nu ikväll och jag inbillar väl mig att det är nyttigare än vanligt godis, vilket det kanske är, men fan inte mkt=)

Just nu är de Litauen-Ryssland på TV, andra semin.. ska nog upp och kika snart! Sen blire upp tidigt imorn, LBBK-matchen är ju klockan 11!=)

Ska kilipila nu, hörs ♥

love this shit

hello
har typ hängt på hälsans hela dagen, har inte haft någon match själv dock.. Har kollat på en massa matcher, bl.a. killarnas mot Vråken och den vann dom rätt lätt=) sen satt jag i sek på steelers-höken där steelers vann enkelt, så imorn är det final, bg-steelers :) vi missar den matchen för vi har själva match mot stars då!
Vi har ju först match mot LBBK men jag vet inte om jag ska spela.. Eftersom jag spelade igår och vi tvåor ska turas om så vet jag inte vilken match jag ska spela, micke sa att jag iallafall ska spela en av dom men vet inte vilken än=) Hoppas på den mot LBBK, skulle vara sjukt kul att möta dom för det händer ju inte ofta att man får spela mot så bra lag! Men stars är ju också bra så de vore kul det med=)

Matchen igår då.. vi spelade mot gladan och vi vann med 30. det var väl typ det. Vi spelade skitbra i första halvlek men sen i tredje spelade vi verkligen uselt.. menmen, vi vann iaf rätt enkelt och vi får helt enkelt spela bättre imorn=) då har vi aningen bättre motstånd också.. haha

Var iaf en snabbis och såg på plannjas träningsmatch mot tromsö och nyss var jag, ylva och jesper och handlade.. lyckades såklart backa rakt in i en kille på kvantum, grattis johanna!;) haha aja

Nu ska jag gå upp och kolla på EM-semin mellan Grekland och Spanien, basket hela dagen lång och jag blir då inte less, blir man nånsin det?:D
Oj, nu ska jag visst käka också.

Hejdå:D

laddar!!!

Yes, jag är laddad till tusen:D säsongens första match! samling om typ 1h och 45min, ska käka och så innan=)

Skolan idag var seeeg, bara en massa sega lektioner.. lyckades stå ut med sammanlagt 2h och 40min med sköldis utan alltför enorma utbrott, haha. Kändes hur konstigt som helst att komma hem halv fyra idag, har ju alltid träning till sex så, men idag har vi ingen för att vi har match.. så jag vet som inte vad jag ska göra, haha.. Kom på att jag har gått i skolan (om man räknar med träningarna, men de är faktiskt med på schemat) till klockan sex varje dag sen vi började skolan! men det är ju bara kul och träna så de gör ingenting=)

Ih, nu ska jag gå upp och kolla vad det bjuds på för mat idag :D
Hejdåå=)


scania i april.. oh vad kul det var:D

one more day..

ah nu är det bara en dag kvar i skolan, kämpa på johanna! Jag tror inte att jag har vart såhär skoltrött nån gång förut.. det är rätt hängigt med tanke på att vi har gått 3-4 veckor i skolan.. Till imorn har jag franska glosor och Nk tjosan... jag orkar inte ännu, får bli ikväll! MEN, det finns ljus! för vet ni vad? imorn har vi får första match för säsongen:D:D och jag ska spela!!=) Mot gladan är det, ska bli helt kuuuuuul!  På lördag har vi ingen match, ska sitta i sek en match då och sen har vi 2 till matcher på söndag, alltså fyfan vad kul!! På söndag spelar vi mot Luleå basket och Stars, lär bli lite tuffare än den imorn=) men roligare också säkert!

Idag har jag bara haft 1 lektion och 2 träningar=) Sen när jag kom hem från träningen hade ylva stekt hamburgare, men jag vettefan vad hon hade gjort med dom för dom smakade skit, haha.. så jag gjorde gröt istället.. =)
Nu sitter jag här och borde göra läxorna men jag ska!

Uschuschusch jag måste bara säga att morris (min katt) har haft en fästing!! vi upptäckte det för typ 2 veckor sen.. men ingen ville inse att det verkligen var en fästing eftersom vi inte är särskilt vana med sånt här uppe=) Iallafall så började vi inse det och jag vågade inte i röra i honom.. haha, usch.. men igår tog mamma steget och slet bort den.. haha, hon fick tydligen panik och slängde bara iväg den! Men iallafall, det jag ville komma till är att det faktiskt finns fästingar här uppe nu! I VÅR trädgård! det var nåt nytt.. så nu äre nåt nytt å akta sig för, tjoho. haha

Hejdå=)


lilla tönten=)

good morning

haalloo.. borde verkligen inte sitta här menmen=)
vaknade lite tidigare än vad jag skulle.. haha räkan smsade kvart över 7 för hon trodde att vi hade Nk på morgonen, stackarn hade gått upp helt tidigt:p Efter det halvsov jag bara ås jag gick upp typ kvart i 8.. börjar 9.50 med träning men ska ta bussen som går 18 över, om 50min alltså.. och jag måste börja fixa mig, men jag orkar inte än:) har ju bara träning så man behöver ju inte sminka sig eller nåt.

Igår var jag först i skolan, sen domarutbildning och sen bara hem å ta det lugnt=) såg först en basketmatch i EM, sen idol och sist top model sthlm som de nu heter, väldigt fult att det heter så faktiskt eftersom det är modeller från hela sverige som är med.. menmen :)
Idag har jag bara två träningar och en enda lektion,sååå skönt:D Jampa open börjar ju imorn, wihii!!=)
Aja, nu måste jag gåå... hejdå=)

yeah

yeye, känns som att allt börjar bli lite bättre nu. med basketen, alltså.. Kan inte påstå att jag är på topp men de känns ändå lite bättre än vad det gjorde förra veckan :) kanske är det pressen att det är jampa open i helgen och att jag verkligen vill spela eller så är det bara för att det är så. haha.

Imorse hade vi iaf träning 8.15, då cyklade jag intervaller.. sen engelska, lunch och samhälls=) Haha sen skulle vi ha svenska men vi övertugade stintan om att vi var såååå ledsna över att vi inte fick se sveriges första match i Dam fotbolls-VM så vi fick sluta.. hahha.. undrar om någon (förutom de tjejer som går fotbolls) verkligen såg matchen.. menmen, det var skönt iaf för jag vet inte om jag hade pallat 1h och 20min svenska med stintan..
Drog iaf till hallen då där massor av folk var, haha jag och lukas hade trepoängstävling och det gick inte så bra.. hahaha jag började med två raka air balls:p lyckat!
Sen hade vi iaf basket med ettorna och det var sviiiiiiinkul!  

Haha nu sitter jag här helt äcklig, ska duscha snart men jag orkar typ inte resa mig upp, är helt slut i benen! Lär bli en tidig kväll ikväll! men innan så ska jag se antingen Loce actually eller Music and Lyrics.. älskar båda de filmerna:D

menmen, ska hoppa i duschen nu... ska bara ladda först:D haha, hejdå

your song

åh, har blivit fast i den igen. your song. Men numera med Ewan McGregor, galet bra!:)
Fan, hade glömt att vi hade samhälls-läxa till imorn.. jag orkar verkligen inte nu, men räkan är så otroligt gullig så jag fick skriva av henne imorn på lunchen.. haha, bra jobbat johanna. jag måste verkligen ta tag i det där.. men i det här fallet var det inte hela världen, skulle typ bara ta reda på vad nå uttryck betydde=)

Har bakat nu ikväll, Falsk Tosca! mummi. har dock itne smakat än, vet inte om jag vågar, haha:) När man bakat själv så märker man hur jääkla onyttigt det är! men som mamma sa: "kakor SKA inte vara nyttiga!" haha, vi säger väl så! Fick lite problemas när jag upptäckte att vi hade 6 matskedar kakao för lite.. det är långt till affärn, då kom jag på att jag har en väldigt bra granne, sara! haha så jag ringde henne och visst hade de kakao;) så då sprang jag över med ett deciliter-mått och hämtade kakaon, längesen jag var hos henne nu ju! Vi har trots allt gått i samma klass och vart svinbra kompisar sen i trean och vi bor ca 20m ifrån varandra men ändå så var det typ.. väldigt längesen jag var där! men iaf, trevligt när det väl sker! :)

Nu ska jag gå och sjunga your song, haha. Hejdå=)

--------
uppd.
Jag har smakat på kakan.. mm! haha tänkte bara säga att mina färdigheter i köket inte är så pjåkiga trots allt;)
sitter nu och uppdaterar min ipod med en massa låtar från moulin rouge och amy winehouse, haha de var de mamma ville ha och de var typ bra=)

Suddenly my life doesn't seem such a waste
It all revolves around you

helvetesdagen och moulin rouge

uschuschusch vad jag verkligen HATAR måndagar! de är mycket värre än söndagar som jag klagade på igår! 6 lektioner i ett sträck med endast 30min lunch... och det värsta är att det är riktigt jävliga lektioner också! Idag fick jag mig dock ett litet avbrott när jag skulle till tandläkaren! och det gick typ helt bra där!!:D jag hade ju liksom ställt in mig på att jag ska få tandställning.. men han trodde inte att det behövdes!:D han sa att de kanske kunde "bygga på" tänderna istället! Det låter helt mysko men jag tror faktiskt att det också skulle kunna bli bra!
De skulle iallafall skicka hem ett brev om när jag ska komma tillbaka.. lär ju bli om någon månad typ.. känns som om dom är otroligt sega där på folktandvården! Fick ju vänta någon månad för de här tiden.. men iallafall, de är på g;)

Igår såg jag på moulin rouge! otroligt nog så hade jag aldrig sett det filmen innan.. och i början av filmen tyckte jag att det var sjuukt mysko, för det var den! men FAN vad bra den blev sen! lätt en av de bästa filmerna jag sett tyyp, älskar när de sjöng your song (Nicole Kidman och Ewan McGregor gör den typ bättre än Elton John) och när de sjöng ett medley med kärlekslåtar, underbart! och som jag grät sen! herregud säger jag bara! nästan i klass med första gången jag såg a walk to remember! Jag gråter iofs för vad som helst, inte bara när det gäller filmer, haha.. Iallafall så är det mer en regel än undantag att jag lipar till filmer!:) Men Moulin rouge satte sina spår, jag har liksom vart ledsen hela dagen, haha.. måste nog se den igen ikväll för jag glömde att ge igen den till räkan idag!

Imorn är det en rätt tung dag igen, 3 lektioner och 2 träningar! Två av lektionerna är sjukt tråkiga.. Svenska och samhälls.. beror mest (bara?) på lärarna! synd, eftersom vi hade sjukt bra lärare i båda de ämnena förra året.. men såklart måste ju alla bra bytas ut! den enda bra vi har kvar är typ åsa! Sen är Håkan helt ok också.. men vafan, läraren är sjukt viktig!

Aja, nu ska jag ladda hem några låtar till min kära mamma:)
Hejdå


vad gör man inte..

.. ja, vad gör man inte för att slippa plugga? men jag kom på en sak, jag behöver egentligen bara läsa igenom geografin idag eftersom vi inte har samhälls och engelska förrän på tisdag=) har iofs matte imorn och vi har prov på onsdag men enligt håkan så har jag "koll på läget".. om han har uppfattat min kapacitet rätt återstår ju att se men jag orkar verkligen inte!
Idag har jag verkligen inte gjort något.. sett Love & Basketball för sjunhundrade gången i mitt liv men den är så jäääkla bra, lätt bästa filmen som finns typ! ohhh.. double or nothing?;) jag blir bara avis haha!
Sen har jag sett finnkampen där tjejerna ägde och killarna var inte riktigt så bra, men de va ganska så nära=)



IH, förhoppningsvis är det där
jävla mellanrummet borta snart;)
yea
(jag vet att jag skelar gärnet
på bilden men de är inte de
som är grejen!)


Hejdå=)


hata söndagar

Alltså jag hatar söndagar, det är verkligen jätteonödiga dagar:p Kan det liksom inte vara två lördagar eller nåt? eller.. fan, någon dag måste ju ändå vara en söndag liksom. hm. deeptalk av johanna på morgonen är inte lätt, haha.
Igår var nice, såg på fotboll hos Fanny med Fanny, Lisa, Robin, Micke och Erik:) Joel kom också i halvtid! Jag antar att jag egentligen inte behöver skriva vad det blev i matchen men det känns som att jag måste.. men vafan det blev 0-0! trist! men Zlatan var grym=) Efter det hängde vi inne på fannys rum och snackade bl.a. om vilka godnatt-sånger våra föräldrar sjöng när vi var små.. så blev vi (jag?) nostalgiska och ville att pappa skulle sjunga för mig när jag skulle sova (jag ändrade mig dock sen.. vissa tror jag förstår varför, haha. Och pappa om du skulle läsa det här av någon anledning, du är inte SÅ tondöv faktiskt!;p).. Iallafall så garvade vi en hel del.. hahaha..

Idag måste bli en plugg-dag! jobbbigt! Har samhälls, geografi och engelska. varför sitter jag här?
Måste bara nämna att Jampa Open är om mindre än en vecka!!! dags att hitta formen nu johanna?? åhnej, jag har ingen prestationsångest. alls.
Ska till tandläkaren IMORN, haha.. hjälp
Vi har vår första div1 match den 29 September!:D LÄNGTAR! för jag har nu bestämt mig för att jag ska varken skada mig eller bli sjuk en enda gång till under den här säsongen.. eller under hela livet helst. menmen.. svamligt inlägg!

hejdå!=)

hihi

Hur gammal är du om fem år?
21

Vem tillbringade du minst två timmar med i dag?
mamma,pappa och fanny, haha:)

Hur lång är du?
1.82

Vilken är den senaste filmen du sett?
Se upp för dårarna

När såg du senast din mamma?
När jag for hemifrån för ca 2 timmar sen=)

Vilken ögonfärg har du?
blåa

När vaknade du i dag?
halv 10 :o

Vilken är din favoritjulsång?
Julen är här

Vilken är din favoritplats?
Kungshallen;) haha

Vilken plats föredrar du minst?
Alla platser är bra beroende på sällskapet;)

Vad fick dig verkligen att skratta senast?
När jag hade färgat fannys hår.. haha (men det blev fint, jag lovar!)

Hur stor är din säng?
200cm x 140cm

Sover du med eller utan kläder på dig?
lite mittemellan!

Hur många kuddar har du i sängen?
9, haha:)

Föredrar du skor, strumpor eller barfota?
strumpor =)

Vilken är din favoritglass?
hallonsorbet! =)

Tycker du om att mysa och kela?
Det beror ju bara på vem det är med, om det är någon bra så antagligen!:D

Känner du någon med samma födelsedag som din?
yes, gustav!

Föredrar du havet eller en bassäng?
havet :)

Vad spenderar du helst pengar på?
Kläder, smink och sånt..

Äger du dyrbara smycken?
inte många! typ ett halsband och ett armband:p

Vilket är ditt favoritprogram på tv?
Sex and the City, Beverly Hills, Two and a half men, Scrubs, Våra värsta år.. jaa, listan är lång.. haha

Sover du med gosedjur?
nope..

Vad har du närmast dig just nu som är rött?
en röd penna, haha

Vilken var den senaste boken du läste?
Harry Potter och Fenixorden

Prenumerera du på någon veckotidning?
nee
Vilken radiostation lyssnade du till senast?
Lugna favoriter

När var du i kyrkan senast?
Vi gick in i någon i Italien i somras, men här i Sverige var det när jag gick ut nian.

Vem var din favoritlärare på högstadiet?
per! världens bästa lärare!:) men maria var också mkt bra!

Hur länge har du campat som längst i ett tält?
3 nätter när vi vandrade i abisko förra året... suck, haha:)

hahaha

sitter hos fanny nu, hon är i duschen och jag har nyss färgat hennes hår.. haha det blev MÖRKT! men snyggt:)  har dock inte sett när det är torkat än :) Ska se fotboll här ikväll.. Sverige-Danmark =)

haha ååh vad det är kul att färga hår! men jag kommer aldrig våga göra det på mig själv, feg som jag är! :)

jaja nu ska jag gåååå, seee yaa:) hejs


staan :)

hey
har vart på stan med mamma och pappa idag.. fick tre par trosor och en kalender haha! :) en rosa kalender! helt fin:) Hittade två par jeans som jag vill haa.. ett par svinbilliga från vila som jag ska köpa sen, och ett par miss sixty som jag mest troligt också kommer köpa=) hittade ett par helt fina höstskor också men de var för dålig kvalla enligt mamma, haha.. det var mocca och det brukar ju faktiskt bli lite fult.. så jag letar efter ett par skinn-stövlar typ.. men de finns inga fina=( vill inte ha så jättehögt skaft, utan typ så de går efter halva vaden:p

Ska till Fanny på ett tag då och färga hennes hår, och på tal om hår så blev det såhär när jag klippte mig:


IH i övermorgon ska jag till tandläkareen! haha alltså jag har lite delade tankar, jag kommer ju typ inte vilja snacka eller skratta under en viss tid (ni som känner mig kan tänka er att det kommer vara ganska svårt..) men efteråt så blir det mycket mycket snyggare än vad de är nu.. hm, det är ju värt det! får se om ja tycker det sen.. men inget är ju säkert än, ska snacka med dom på måndag.. :) jag är nervös!

Tjohej

helg:)

guud så skönt det är med helg!=) sov dock inte så länge imorse, vaknade typ halv 10.. har legat och hostat hela natten:/ jobbigt. Igår var vi hos Nyström och såg på basket-EM och käkade glass! Vart sjukt trött i slutet av Spanien-Grekland matchen så då hojjade jag hem=) Somnade på direkten när jag gick å la mig, haha. slutkörd tjej!:p
Igår klippte jag mig.. det blev typ rätt kort! eller kort för att vara mig iaf, hon tog kanske 7-8 cm och det känns helt ovant men ändå skönt:) Sen for jag hem till en nyvaken räka för att sen käka lunch med mia, räkan, malin och hanna på mcm.. haha vi tog en 30cm macka.. lite mätt blev man!;)
Sen var det labbrapport hos räkan, den blev  typ bra! haha malins kommentar var bäst när vi läste igenom den: "alltså, det här låter ju som nåt mia hade kunnat skriva!" :D För att aldrig ha skrivit en labbrapport förut så var det grym tycker jag!
Sen gick jag till skolan och käkade mellis och tränade sen.. cyklade intervaller och sen fys:) damn vad jag är less på att cykla! kan dom snälla fixa cyklar med sköna sadlar iallafall?

Idag ska jag färga fannys hår! hehehe.. vi minns ju hur det gick sist!;) skojaa.. jag ska lyckas den är gången! Sen ska typ alla tvåor se fotboll hos henne, but I'm not sure!

Haha jag måste bara säga att vårt projekt med att göra om källaren står lite stilla! Väggarna har nu vart halvmålade i en månad och möblerna står mitt i rummet med plast över sig.. äh, vi firrar dedär sen!

Hm, nu vill jag gå upp och firra mig.. borsta tänderna! och snyta mig. haha
hejdå

nej!! juste! jag gjorde ett test tidigare.. vilken kändis jag skulle passa bäst ihop med:
image75

oh, inte helt fel va?;)

NU! hejdå!:)

(Moa, jag vet att du också kommer vilja göra dedär..
http://www.tiiamo.se/dmz/famedate/default.aspx där firrar du det;p)

brunhårig?;)

 

hahha, vad säger ni?;) ska jag bli brunhårig eller? NJAA! haha jag skulle aldrig våga och ser jag inte sjukligt blek ut? (iofs så var jag sjuk när jag tog kortet.. hm)  Jag har faktiskt aldrig färgat mitt hår, inte slingat heller! Håller nog fast vid mitt blonda, haha:) men jag har alltid undrat hur jag skulle se ut som brunett!


juste.. fixade bilden på makeoversolutions.com ;)

så less.

ååh, jag haaatar att vara förkyld!!
Har haft två lektioner och två träningar idag.. skönt ändå!:) Synd bara att man är så jävla förkyld så man kan högst springa två meter innan man blir andfådd som en ja.. nånting. Jag kämpade mig ändå igenom träningarna, och det gick riktigt jävla dåligt. uschuschusch känns verkligen som att jag är i en svacka nu, eller känns och känns, jag ÄR i en svacka nu och så är det bara.. mitt självförtroende har liksom sjukit till botten..menmen. kan ju bero på annat också.. och om jag inte kommer ihåg fel så var det såhär för ganska exakt ett år sen också, och det blev ju bättre så vi kan hoppas att de blir så igen=) Trots allt så är det jävligt kul att spela basket! Jampa open är ju om 1½ vecka... ahh. damn.
Oh imorn har jag inte en så jobbig dag.. jag har inga lektioner!! jag börjar 15.40 då det är träning, så skönt:D Fast jag får inte sova ut för de, 9.40 ska jag till gossip och klippa mig och halv 12 ska jag käka med mia, räkan och malin på mat & prat =) Sen ska jag räk och malin göra en labbrapport hemma hos räkis, duktiga som vi är=) Litet problem bara att ingen av oss har någon aning om hur man egentligen skriver en labbrapport men jag tycker att det får lösa sig imorn!

Sitter och lyssnar på Winnerbäck nu.. lovely! 15 November i pontushallen, jag längtar!:) tredje gången jag ser han då, känns som om de bara kommer bli bättre!

Oh damn, skulle ha satt på pastavatten för 5min sen.. haha, kul att mamma var tvungen att ge mig instruktioner för att koka pasta.. vadå inte lite på mig i köket?;) och det är inte lätt att veta hur mycket pasta man ska he i!
Mami är och hämtar pappa på flyget och när dom kommer hem ska vi käääääka, mmmmh! Jag är hungrig.. hör inte direkt till ovanligheterna men min skalle gör ont.. kan bero på förkylningen också. menmen, anyway.. koka upp vatten var det ja... so long!:)


Malin och jag på labben imorse (haha checka rödnäsan! och malins min?!)
sen jag och ylva i förrgår.. hahaha!


heyhoe

hellu..
jag har märkt en sak, jag sitter typ nästan ingenting vid datorn längre:p jag är alldeles för trött, haha. Jag är ju i skolan/hälsans till sex varje dag och sen äre hem, käka, plugga om de är nåt, och sen är man helt död.. det är såhär det är att gå i tvåan antar jag, haha:)
I måndags gick jag liksom och la mig tjugo i NIO! hahaha när har det hänt senast liksom? Riktigt så illa är det inte alltid men aja.. förkyld har jag blivit också.. inte sådär jätte-kan-inte-göra-nånting-alls-förkyld utan mer bara irriterande förkyld! haha nu klagar jag bara;)
hahaha igår när jag kom hem från träningen så var det bara jag och ylva hemma.. hahaha vi sjöng heela kvällen, haha.. vi var allmänt jätteflummiga och filmade! youtube nästa? haha njaaaa!
Nu idag har jag bara sett på Idol och basket-EM.. ser just nu Grekland-Ryssland men de är halvtid:)

Hoho imorn drar BG-ettorna till abisko.. såå glad är jag att vi har det bortgjort! :D haha, men vilka minnen man har därifrån ändå!:)



hahaha, tänk innan det kände vi inte varandra så himla bra men det var ju typ där vi fick vår sammahållning;) haha tänk vad som kan hända på ett år:)

Ciao

Helgen :)

helloj..
blir inte mycket till bloggande på helgerna har jag märkt, men det är väl skitsamma antar jag=) Helgen har vart skön, bara en massa chillande! känns som om jag knappt rört på mig på hela helgen men det behövdes! I fredags var jag och såg på film hos Gustav med Gustav x2 och Moa =) Vi såg på green street hooligans, sjukt bra film!! Jag grät några floder där men såhär i efterhand är det en mkt bra film! Sen såg vi hata göteborg och den filmen var snäppet sämre om man säger så.. haha!
 Cyklade hem kring kvart över ett och då var den -2 grader!!! kan säga att det här var den sista augusti,  och det är helt sjukt!
fanny ringde och väckte mig klockan ett igår och frågade ifall jag skulle med på stan och det skulle jag, så efter ett tag så for jag in dit och gick med henne och letade basketskor=)

På kvällen for jag först till Fanny en snabbis för att senare möta upp Yohanna och Robin Johansson x2 (jag tycker det är så coolt att de heter samma sak:p).. vi for iaf till varvet där lukas och niklas i ettan bor, där var vi ett tag.. bara tog de lugnt å vissa spelade tv-spel.. sen ringde lollo och då drog jag till Alex i stan ett tag och hängde typ med lollo x2 (fan vad många jag känner som heter samma sak, haha).. sen for vi tillbaka till varvet där vi var ett tag innan vi cyklade hem:)
Idag har jag sett friidrott och städat mitt rum, haha.. det är helt fint nu!

Imorn börjar skolan igen.. suck..  och måndag är helvetesdagen:p But I'll survive.
tjohej