noolife

jag har seriöst inget liv! ingen är hemma och jag har bara jättetråkigt!
det var väl typ allt jag hade att säga.. eller.. jag är mätt.
hejdå

fredag

vaknade typ halv 12 idag, bra för att var mig!:D mamma och pappa blev nästan chockade att jag var vaken när de kom hem från sin golfrunda, och jag hade till och med ätit frukost=)
Planerna idag var att fara till stan och kika lite eftersom jag fick mitt studiebidrag igår, men planerna ändrades så istället för att göra av med pengar så städar jag lite i huset och tjänar pengar istället :D Så det känns bra, för ifall jag inte får nåt jobb så är det här de sista pengarna jag får på 2 månader, haha.. så de blir till å spara!

Ikväll ska vi få gäster åsen vet jag inte vad som händer.. jag vill bli frisk!! pappa håller på å fixa med basketkorgen och om den blir klar vet jag iallafall vad jag kommer göra resten av dagen! Jag vet, det är fredag kväll, men jag har inte spelat basket på hur länge som helst och jag har helt klart STOR abstinens!! jag skulle kunna spela hela natten också.
Imorgon ska jag på stan med mia och bella tror jag=) de ska kolla på resebyråer efter sista minuten-resor och jag skulle ha följt om de inte vore för att jag nyss kom hem från italien och för att jag är lite för fattig, dom jävlarna har ju iaf ett sommarjobb, haha.

ciiaaaaooo


"solo parcheggi ockupati"
bara så jag själv ska komma ihåg, det är en av de få meningarna jag kan på italienska och det betyder "endast upptagna parkeringsplatser". Mycket användbart i Italien förresten!

ingen dag man lär komma ihåg

haha, det är dagar som denna då man verkligen inte borde blogga för det har verkligen inte hänt ett endaste dugg. Men det kanske är just därför man bloggar, för man har verkligen ingenting annat för dig. men iallafall, idag är det torsdag eftersom jag kom fram till att det var onsdag igår, så det blir ju ganska logiskt.
Den största händelsen idag är väl typ att pappa har köpt en ny stolpe till basketkorgen vi har här ute, så då kan jag spela igen när han sätter upp den imorn, tjohooo!:)
Jag sov till ett och jag har som fortfarande inte riktigt vaknat.. jag måste ut!!! typ på en promenad eller nåt för springa kan jag inte pga den här jävla förkylningen, blir anfådd av att springa 10 meter, vilket jag var tvungen att göra igår, haha!:)

Aja, jag tänker inte skriva något mer om ingenting, så hejsvejs!

Jag trivdes bättre i dina ögon

Du får gärna komma hit och skrämma mörkret


Lars Winnerbäck - I dina ögon
lovely

onsdag (eller?)

hojja, man blir så dagvild när det är lov, men tror då bestämt att det är onsdag idag!
sov ensam hemma i natt, det är alltid lite läskigt, haha! ylva och gabbi kom hem kl7 imorse och när gabbi kom in blev jag tydligen så rädd så jag skrek, eller nåt.. haha
Har vart på gymmet idag, rehabade lite:p men jag är fortfarande sjuk så kunde inte köra så jävla hårt..
ajao, mamma och pappa kommer hem snart.. så jag och ylva har städat, det behövdes! haha vårt motto var: "det behöver ju inte vara rent, bara det inte ser ut som ett helvete".. för tro mig, det såg ut som ett helvete!:p
men nu är vi klara så vi väntar;)

ciao!

When you get to where you wanna go
And you know the things you wanna know
You're smiling
When you said what you wanna say
And you know the way you wanna say it
You'll be so high you'll be flying

jag har kul, igen!

1. Sätt din musik på blanda spår
2. Klicka på "nästa"-knappen efter varje fråga
3. Skriv låttiteln som svar på frågan
4. INGET fusk!
---

1. Vilken låt beskriver dig bäst? In the summertime - Mungo Jerry
2. Känner du din kropp väl? Varning för ras - Lars Winnerbäck (haha?)
3. Hur är din attityd? together forever always - Leann Rimes
4. Hur ser världen på dig? It would have been good - Marit bergman
5. Brukar folk i hemlighet fantisera om dig? Self Esteem - Offspring
6. Vad kommer du bli när du bli stor? Losing my religion - R.E.M.
7. Vilken är ditt livs themesong? My humps - Black Eyed Peas
8. Hur är det med ditt liv? Shooting Star - Amy Diamond (haha, jag vet.)
9. Hur är det i din vänskapskrets? Billy - James Blunt
10. Hur är det i din familj? Delicate - Damien Rice
11. Hur är det med kärleken? Stort liv - Lars Winnerbäck
12. Hur är det i skolan? Gold digger - Kanye West
13. Är det många som älskar dig? Sunshine - Anthony Hamilton/Twista
14. Vilken låt beskriver den du är attraherad av? We are the world - Michael Jackson
15. Kommer du att gifta dig? Come here lover boy - dirty dancing (vet inte artisten)
16. Kommer du att få barn? Everytime we touch - Cascada (HAHA, de va illa)
17. Kommer du bli lycklig? Perfect - Simple plan
18. Vad kommer du jobba med om 20 år? Hold you down - Jennifer Lopez
19. Hur kommer du dö? Temerature - Sean Paul

det här vart ju lite lustigt, ni måste få ursäkta min dåliga musiksmak på vissa låtar, menmen, sprolla;)


Italien juni -07:)

Så nu är hemma igen, Italien var mycket nice! inte så hett väder i början men det blev mycket bättre efter någon dag eller så:)
Efter lite om och men så kom vi fram till italien trots allt och det är så himla fint där! Vi bodde i en lägenhet i Nervi, som är ett litet ställe ca. 1 mil utanför Genova (jag vet inte vad det heter på svenska, haha!) och vi har solat, badat, ätit och shoppat för det mesta:) eller ja, vi har gått också, en massa!!! hela staden är en enda stor uppförsbacke, och nu skojar jag inte!=) trappor överallt haha!
Köpte två par skor, en klänning och solbrillor där, klänningen var dock från h&m!;) jag vet att det är jätte onödigt att köpa kläder därifrån när man är utomlands men vafan, jag gillade den så då sprollar det ju=)
Det blev många bad i camogli och det stället ääääälskar jag! sista dagen var det helt höga vågor och man kunde bada i timmar !;) 
I Lördags lämnade vi Nervi, Emma och Genova för att fara till ett ställe som låg närmare Milano, eftersom mitt flyg gick därifrån.. vi hamnade i Varese (hette det så?) och där var det nån sorts speciell kväll så att hela stan, och så menar jag HELA, var ute på stan och det var massa konserter hela natten och alla affärer hade öppet hur länge som helst!:) och där var det svinbra shopping men såklart hade jag gjort av med alla pengar innan, men ett par skor blev det där iaf:) 

Kom hem i söndags efter sega flygresor och lång väntan på arlanda, men sen kom mormor, allan, inkan och erik och hämtade mig på flyget (mami och papi bilar hem) och nu har jag umgåtts med kusinerna i 2 dagar, shoppade igår med ingrid (köpte 2 klänningar och 2 t-shirts, oops haha), men nu har dem farit till småskär så nu är jag hemma. skönt! har inte vart hemma och bara tagit de lugnt på hur länge som helst! 

Har förresten blivit jätteförkyld så jag kan inte träna och det har jag panik för, kommer vara hur dåligt tränad som helst sen:S vet inte var jag ska börja och lalala, måste nog ringa maria eller nåt...! Känns så hängigt för höften är inge bra och allt blir bara värre.. åh! vill bara spela basket! har inte gjort det på jättelänge:'(

aja... måste hjälpa ylva med maten nu, so long! =)


still. 

varför blir det alltid såhär?

varför blir det alltid så att man alltid packar i sista stund? haha jag har ju såklart inte packat något ännu.. och jag kommer garanterat glömma något när jag sen slänger ihop min packning, men aja, de är väl så det är antar jag=)
far iallafall mot italien imorgon.. underbart!

något lite mindre underbart är att maria ringde idag och undrade ifall jag kunde springa udden-testet idag och jag ba; varför inte? men egentligen visste jag ju att de inte skulle gå eftersom jag sprang igår och det är omöjligt ör min höft att springa två dagar i rad. Jag prövade iaf men de gick inte så bra.. haha efter första varvet var jag tvungen å sluta :S hatar å  bara sluta sådär:| Jag och pappa for iaf till gymmet efter de å rehabade litegrann, så de känns ju bra iaf.

nä nu ska jag nog ta tag i packandet, vi far trots allt halv 8 imorn bitti så då lär de vara vakna å direkt ut i bilen, men vad ska jag ha med mig??

aja, hejs!:)
ses om två veckor!:)

nonono

Jag ska inte vända på dygnet.
men eftersom jag vaknade halv 3 så går det ju bara inte att somna nu. så det är imorn jag får ta smällen, då ska jag upp klockan 10! och jag ska inte göra som imorse och tänka att jag ska sova en stund till=)
massor att göra imorn så då hinns det inte med att sova!

Har varit ute och sprungit idag, och kondisen var inte så dålig som jag trodde att den skulle vara!:) skönt. Men öften är fortfarande inte bra, less!! Kul att man högst kan springa typ 4km och sen gör de skitont.. Aja
ska till gymmet imorn och de känns skönt att man har tränat de tre sista dagarna innan jag åker för där borta lär de inte bli så mkt träning;)

Oj, nu har min sommar-spellista gått ett varv på itunes = suttit för länge vid datorn!
nu är de macka som gäller och sedan försöka sova, nightie:)

söndag!

söndag idag.. igen. men det är ingen skola imorgon.. för det är sommarlov! det känns verkligen inte som det.. det känns som att jag ska till skolan imorn igen och paniken över allt skolarbete har inte försvunnit.. trots att allt är gjort, haha. men i övermorgon blir det avfärd mot italy! då kanske det känns som sommar för en gångs skull!
jag vaknade halv 3 idag, hade sovit i 13 timmar.. haha, så kan det gå när ingen är hemma och väcker mig=)
Imorgon är det en massa saker att göra innan vi far på tisdag.. måste lämna igen en bok på biblo som jag itne ens har läst, gå till optikern, fara till janne hansson och kolla va de är för fel på min mobil, växla pengar, köpa solbrillor m.m. :) sen måste jag ju packa också..

igår kväll var jag i bgbyn och sa hejdå till alla söta människor som ska fara hem över sommaren.. lite sorgligt det där!
Moa for till eskilstuna i fredags så jag kommer inte ha träffat henne på typ 3 veckor med tanke på att jag är i italien två veckor, hon är i spanien.. och sen ska jag kanske direkt till stugan när jag kommer hem! :(

menmen, so long!

sista skoldagen

idag var den sista dagen vi var i skolan, imorgon är vi lediga och på torsdag ska vi bara ha klassdag någonstans=)
jag försov mig imorse så jag missade moas dansföreställning, sorry =/
sen for jag iaf in till skolan, och herregud vad varmt det är!!!
började med idrott.. vi hade frisbeegolf, fast jag, mia och räkan gick mest och stektes i solen! sem käkade vi och hade historia=) efter historian slutade vi och då gick jag och fikade med anna och sara på roasters! det blir alltför långt mellan gångerna men trevligt var det iaf=) sen fick vi vänta kvar där av lite olika anledningar så de blev ett tag vi satt där, men mkt trevligt=)
Om de är lika bra väder imorn lär det ju bara bli att sola och bada;)
Aja.. nu måste jag gå upp och fixa lite mat.. hejdå:)

sunny sunday

Every step that you take could be your biggest mistake
It could bend or it could break
But that's the risk that you take


-coldplay <3


söndag idag, en väldigt solig och varm sådan!:)
har struttat omkring i bikini hela dan och solat, och sen när jag skulle möta ylva tog jag på mig shorts och linne och det var för varmt! då är det varmt! skönt var det men heter man ester johanna håkansdotter eriksson så blir man ändå inge brun, även fast man ligger ute och pressar i tre timmar.
Är nästan klar med svenskan nu, men jag har inte hunnit så mkt längre än vad jag hade gjort igår, men det känns lugnt för en gångs skull!

Gårdagen var trevlig.. var med mia och hennes kompisar och spelade kubb på udden, och sen i jakt på toalett så hamnade vi inne i stan på max där vi var ett tag, passade även på att köpa en fruktsallad (?), men det var den största lögnen jag har varit med om!



 (bilden är från max hemsida..)
 
den här ser ganska god och nyttig ut va? då ska ni veta att vi fick en PYTTEliten plastskål med ananas i fetaste sockerlaget och det var inte en enda melonbit i den! Alltså var likheten med den på bilden.... mycket minimal.. det var inte samma frukt, inte fräsch och uppskuren frukt och väldigt lite.
får man göra så?


hejs





saturday

lördag idag, skönt! väldigt skönt att jag typ bara har kvar en och en halv sak på svenskan! ooh vilken lättnad!
började jobba halv 10 imorse, höll i någon träning för f93 med mickan, gunilla å tommies fru :p
sen fick vi gratis käk på pepperoni och sen for jag hem och har bara solat och pluggat.. på en lördag.. haha

Igår var jag först hos lollo och käkade tårta, sen hoppade vi lite studsmatta och sen tog jag bussen till stan där jag väntade på moa,gustav och gustav i ca 45minuter (!!!) men sen kom dom till sist så gustav x2 skjutsade mig och moa till trolltjärn där vi var ett tag, men sen kom g+g igen och vi for till louise igen.. en snabbis
sen for vi till gustav och där gjorde vi typ inte så mkt, haha.. rätt trevlig kväll trots att vi typ inte gjorde någonting alls! men de mesta blir väl trevligt med rätt sällskap:) ikväll vet jag eeej vad som händer.. kanske vara med mia och nåfler?? äh jag vet inte... lala
hejdå