baby I love your way

halloo
är helt slut nu.. vaknade 8.15.. hade sovmorgon til 9.50 då vi hade morgonträning, cyklade 45min och sen 100 situps, 50 armisar och ryggisar..sen hade jag ett hål på 3 timmar då pappa kom och plockade upp mig så for vi till team sportia och köpte basketskor=) hittade ett par fina, blåa och vita, som vi köpte=)
for tillbaka till skolan och hängde i mellis ett tag innan dagens enda lektion.. idrottsfysiologi, rätt kul ändå :)
hade träning sen igen.. men ettorna och treorna, ettorna var bara 2st och treorna 4 också jag då så vi var bara 7 pers men det var ändå helt kul:) sjukt jobbigt också.. haha vi spelade 3 mot 3, det gick skitdåligt men var kul ändå.. fan jag hatar att ha vart borta så himla länge.. känns som att jag har tappat hur mycket som helst:S blir så less..

Haha jag är så himla less över min klantighet! igår i duschen skar jag upp typ hela fingerspetsen på en rakhyvel så min nagel typ delade sig på mitten och det bara sprutade blod! Mest less är jag över att nageljäveln är lös! haha men de gjorde sjukt ont också faktiskt! För att säga det själv så är jag inte ett dugg förvånad över att det hände just mig, typiskt sånt som jag är bra på!:p

Nu sitter jag bara här och nöter depplåtar.. vet inte varför men jag blir så less om jag hör någon glad låt..  hmm :p
Jag antar att jag är på lite depp-humör eller nåt.. haha..
jaja hejdå:)

onsdag

hallongidong! (faktiskt är det där ett av de vanligaste sätten för mig att svara i telefonen..)
jag hade sovmorgon imorse! kors i taket! och när jag väl hade kommit mig upp där kring halv tio så hade jag faktiskt ingen som helst lust att fara till skolan.. jag ville ligga i soffan och se på friidrott ända fram till träningen.. men icke sa nicke, de var bara att pallra sig iväg.. jag cyklade i ett sjukt tempo (hej lök!) men kom ändå 5min för sent men det var då inte hela världen för jag tror knappt åsa la märke till det=)
hade iaf engelska och sen lunch då vi käkade och sen gick jag, mia, räkan och hanna in till stan där jag köpte det sista kollegieblocket och busskort! känns så bra när man skaffar sånadär viktiga saker!=) Hade matte sen och jag kan bara säga att jag hatar matte B!

Hade träning sen, åh vad jag älskar det.. man lär sig verkligen uppskatta det när man har vart borta så länge från basketen! jag är inte direkt på topp men de blir ändå bättre haha.. det är så kul när vi byter tränare varje år, jag trodde att det skulle bli lite jobbigt och anpassa sig till nya spel och så men det är bara kul att börja med nåt nytt och så:)
Jampa open är ju typ om 3 veckor.. tror iaf vi tvåor får spela då och de skulle vara sjuuuuuukt kul:D
Imorgon har jag bara en lektion och två träningar! och sovmorgon! underbart:D
nu ska jag gå och göra nåt vettigt, typ sjunga! haha hejdå!:)

damn

ahapp, då är vi där igen. nämen okej. jaja. skitsamma. det blir säkert bra!

har tränat idag:D:D en HEL basketträning:D:D så jäkla kul var det! hade även träning imorse då jag cyklade intevaller och så i 40min sen pumpade jag och lollo armar i gymmet!;)
Imorgon har jag sovmorgon och ni anar inte hur underbart det är.. så som jag sliter.. haha
Jag har ändå märkt att vissa dagar inte är så himla hemska som de ser ut, varannan torsdag har jag bara en lektion och två träningar.. hur bra är inte det?:D
Jag måste ha nya basketskor! jag har aldrig tid att gå på stan och kolla och jag hittar inga fina på internet:S Men på torsdag på min och pappas lunch så ska vi fara och leta på det stora team sportia, storheden och så.. pallar inte köra med mina gamla:p
Nu sitter jag och nöter Listen med Beyonce.. så sjukt bra låt!:)
Ikväll blir det bara att ta det lugnt.. se på morden i Midsomer med pappsen!
hejdå!:)

It's like I can't think
Without you interrupting me
In my thoughts
In my dreams

okej?

angående inlägget för ca. 30 sekunder sen har jag ingen aning om vad som hände! har iaf haft lektioner från 8.15 till 17.00 idag.. med 30 minuters lunch och inga raster typ. sen har jag spelat basket och det var underbart:)
men ja.. glass var det ja! hejs!


wie, jag älskar att träna! haha jag blir dock knallis
i fejan som man kan se på sista bilden men wtf;)

momomomondaay

hjälp, varför är texten så stor? och varför lyckades jag radera allt när jag hade skrivit typ hur långt som helst? och VARFÖR är måndagar så helvetiska? och varför ska jag gå och käka glass nu?




helgen=)

hallo
Helgen har vart mkt nice!
I fredags kom moa hit till mig och då gick vi till coop och köpte godis.. sen gick vi hem igen och gjorde inte ett skiit, vi låg bara i sängen å fettade å snackade typ, vid halv tolv blev vi jättetrötta och gick och la oss, haha det var helt skönt!
Vaknade rätt tidigt igår, typ halv 11 och vi gick upp och såg på lite friidrott för att sen fara in till stan.. köpte ingenting men letade efter höstskor och jacka! men hittade inget som jag blev jättekär i.. :( Sen for jag hem och då for jag med mamma och pappa och käkade middag hos ailis och sen for vi till Sverige - Makedonien matchen :) svintrist match haha.. men det var ändå kul och se basket igen!=) Efter det for jag med en massa folk till donken och sen till bgbyn, de var nice.. efter en oerhört misslyckad bastubadning så såg vi på saw 3, åh herre gud säger jag bara.. inte trevlig film alltså!:) men i övrigt vare mycket trevligt!
Idag har jag dock inte gjort ett skit! sett på friidrott hela dagen typ, haha.. sen for jag och pappa till gymmet å nu sitter jag å käkar glass med ananas.. mmh ;)
hejdå =)

When you never thought it could,
But it really feels that good..
Have you ever been so in love?

bästa, bästa vän=)



Nu tänkte jag skriva lite grann om moa, my very best friend! Vi som alltid vet vad den andre tänker genom en enda blick, vi som har klarat av alla mot- och medgångar, tillsammans! Du finns alltid här för mig och jag för dig och det är så det är! Med dig kan man prata om allt, och det har vi nog gjort också, haha. kommer du ihåg i början när vi lärde känna varandra? när du skulle sova hos mig första gången? när vi bara kände varandra litegrann och vi inte riktigt visste vad vi skulle snacka om, hahaha.. det var så längesen! När man tänker tillbaka på allt vi gjort och gått igenom så kan jag bara tänka på hur glad jag är att jag har dig=) Och tänk alla gånger när vi vart med varandra för mycket så vi har börjat slåss, haha.. så många gånger vi har vart irri på varandra men hur de sen bara vart glömt..så det jag tänkte komma fram till är att du är min absolut bästa vän and I love you very much handsome;)
Fast du, vi måste fan bli bättre på det här med födelsedagspresenter!! hahaha

(angående bilderna så antar jag att ni ser vilka som är äldre än andra, hahaha.. vi blir bara snyggare med åren moa;p)




och.. jag blir GALEN på det här med blogg-design.. är det bara tekniska fanskap som kan få en fin blogg eller? eller så är det nog bara jag som inte fattar, aaah. haha. fan. kom på att jag har en läxa tills imorn, tjoho. hejdå.

I'm here, so please explain

Torsdag, den lugnaste skoldagen! så jäkla skönt.. speciellt när man inte dragit igång med nå skolarbete än utan vi snackar mest bara om vad vi ska göra i kursen och så:) Började dagen med första lektionen i Nk B.. haha inte mitt favorit-ämne direkt men jag får väl se till att överleva den här kursen som jag gjorde med nöd och näppe på A-kursen.. haha. Hade sen träning där jag bara sköt och så och sen hade vi 3 timmars hål.. haltade runt på stan med moa då, köpte skrivblock till skolan, haha sånt som behövs=) Sen hade vi också idrottsfysiologi B, rätt chill.. ska hålla på med grejer som är lite mer intressant än de som var i A-kursen så de blir säkert kul:)

Hittade typ 3 par skor jag ville ha idag på stan.. älska höst skor!:)
Antingen köper jag ett par som var lite dyrare eller så köper jag två st som var lite billgare, får se:)



Dedär är de två billigare.. från din sko, kommer inte ihåg vad det var för märke på de andra, iaf bruna med lite högre skaft, skitsnygga var dom:)

Hm jag måste göra om min design på bloggen och jag blir verkligen inte klok på det där! För väl försöka kämpa för trehundraelfte gången men jag har ändå inget bättre för mig=)
so long!

Om du lämnade mig nu

oh, lasses nya låt "om du lämnade mig nu"  är så himla bra!

Skolan idag har ändå vart rätt chill.. hade sovmorgon till 11.10 =) då hade jag engelska och sen hade vi idrott men vi hade teori i typ en kvart så vi gick å käkade sen:) efter ett rätt långt hål så hade vi matte.. första lektionen i matte B!! men de vi gjorde idag var hur lätt som helst, sannolikheter.. fast de lär ju bli mycket värre!:p sen hade vi träning då jag gymmade.. min fot är ju fortfarande helt åt skogen! men den är på bättringsvägen iallafall:)

åh vi har redan en läxa i samhälls och en i matte.. fast jag har redan glömt vad det var i matten.. hm, bra jobbat johanna!;) men tror inte de va nåt viktigt..

aja hejdå:)

Varje stund, var minut, var sekund
Samma konstiga beslut
Det blir fel, slår bakut, allt går snett
men det tar aldrig riktigt slut

Jag återkommer nästa sommar...

jag DÖR!
det är allt jag har att säga typ. okej, jag har blivit varnad att tvåan kommer vara jobbig och så men seriöst.. jag fick en stor chock när jag såg mitt schema! haha det är hemskt.. på måndagar har jag knappt lunch!:p så när jag har återfått mitt liv (nästa sommarlov) så kanske jag är kontaktbar igen.. haha, äh så farligt kanske det inte är men hojja jag kommer få ligga i! sen att nästan alla bra lärare är ersatta av riktigt dåliga snackar vi inte ens om.. haha

Träningen ska vi helst inte heller snacka om.. först hade vi aerobics i 45 minutert och herreguud vad det är kul! vi shakade loss rejält! sen skulle vi ha 3-3 turnering och de gick sämst haha.. jag missade allt och efter några matcher.. ja, tror ni inte jag stukar foten? åh fyfan vad oont det gjorde.. haha av reflex så låg jag och slog mig själv i ansiktet för att de skulle ta bort de onda i foten;p så nu hoppar jag omkring på kryckisar och jag haaatar det, man känner sig så himla handikappad! och alla tänker typ att man är helt klen som hoppar på kryckor för att man har stukat den men jag lovar det är fullkomligt omöjligt att gå på den:S

hoho, det enda positiva idag var väl att vi fick tillbaka våra betyg från förra året.. wii, jag fick två fler mvg:n än vad jag trodde jag skulle få! de blev 6 mvg, 4 vg & 1 g.. inte jääättebra kanske men jag är ändå nöjd!=)
haha nu ska jag hoppa upp och käka glass! hejdå!:)

sista dagen

jeo, hur deprimerande det än är så är det faktiskt årets sista sommarlovsdag! och jag har inte ett skit å göra! jag vaknade typ klockan ett och sen dess har jag inte gjort nå alls;p Men jag kanske behöver en vilodag innan skolan.. ååh hojja jag gruvar mig så mkt för att tvåan ska vara helt jobbig.. haha jag har blivit lite uppskrämd;)
Vi börjar iaf klockan ett imorn och det är ju rätt skönt! vet inte vad vi ska göra men sen halv fyra har vi iaf träning och om det är som de brukar så är alltid första träningen aerobics och sen 3 mot 3-turnering;) helt kul! Hade lite mindre lycka förra året när jag stukade foten på första träningen, bra start på bg liksom;)

haha nä jag tror att jag ska gå och byta om nu.. kan inte ha på mig sovkläder hela dagen;)
ciao


lördag 18/8

Nu är träningslägret över.. var på ormberget idag och nu äre sluut!
Igår efter lägret for jag hem och åt och så och sen for jag till nyström där jag såg på shrek med gustav x2 =) Jag förde över lite spel från gustavs mobil till min så jag satt mest å nötte, haha. sen käkade vi glass och vid typ halv elva blev vi alldeles för trötta å gick hem, haha.. de tar på krafterna att vakna tidigt! Iallafall så skulle jag gå hem och de är ju inte så himla långt men jag hade såna sjuka skavsår så jag tog av mig skorna och gick med dem i handen.. och sen blev jag less på att gå så jag började springa.. haha folk som såg mig måste ju trott att jag va dum eller nåt:)

Ikväll vet jag inte vad som händer.. säkert bgbyn eller nåt.. haha som alltid;) menmen får seeee!
haha nu sitter jag bara och nööter way back into love, den är bra! ajaa
hejdåå!♥

way back into love

if I open my heart again 
   I guess I'm hoping you'll be there for me in the end ..

jag är död.. jag skulle kunna gå och lägga mig nu.. funderar starkt på att göra det också=) träningslägret tar på krafterna! En dag kvar nu, trodde vi!! tydligen ska vi träna i helgen också.. men de är väl lika.. måste bli bra tränad igen och jag hade ändå tänkt träna i helgen=)
förövrigt är allting lite upp och ner men det är väl så det är antar jag.. skolan börjar på måndag och alla säger ju att tvåan är det värsta året och jag har verkligen förberett mig på det värsta, och de är väl lika bra det..
Aja, jag ska väl typ.. gå och lägga mig eller nåt.. haha
hejdå:)



---
updat.
Moa är världens bästa vän! bara det du sa gjorde mig glad igen, tack snygging!

I've been hiding all my hopes and dreams away

träningsläger :)

hey, idag började vårt träningsläger som vi har innan skolan börjar på måndag.. Imorse gjorde vi fystesterna, brutalbänken och sånadär armgrejer (vet inte vad dom kallas men man drar sig upp typ).. hah gick sådär, förbättrade mig med en från i våras och med tanke på att jag har vart sjuk så himla mkt så var de väl helt ok.. men jag suger fortfarande på brutalbänken.. Sen skulle det springas uddentest men såklart dödar min höft mig efter ett varv.. men jag ska springa om det snart=) sen vare lunch oså... hahaha åh jag klantade mig lite (?) grann och det slutade med ca 15 sår som blödde på mina armar och ben.. haha, klump johanna. Sen tog alla det lugnt i hälsans och sen vare basketträning där jag också vilade så jag kan vara med resten av dagarna! eller jag cyklade å gymmade istället:)
Nu ikväll ska jag bara ta det lugnt och sooova.. vaknade ju halv 9 imorse på ett lite mindre trevligt sätt!!
Vaknade av att det pep i hela huset och det pep högt som fan! jag hörde att det kom från tvättstugan men kunde verkligen inte hitta varsifrån det kom.. efter en kvart hittade jag det till slut, då var det ett brandlarm som låg i en jävla låda, haha.. pigg var jag iallafall då!

Aja, ska gå upp nu.. so long!;)

Leva's polka

hahahah, den låten är så bra!!
har nu hittat texten till den och ja.. ska jag försöka lära mig den eller vad sägs?
Haha, det här är typ refrängen:

"Ievan äiti se kammarissa
virsiä veisata huijjuutti,
kun tämä poika naapurissa
ämmän tyttöä nuijjuutti.
Eikä tätä poikoo ämmät haittaa
sillon ko laskoo laiasta laitaan.
Salivili hipput tupput tapput
äppyt tipput hilijalleen."

Själv tycker jag att det är en självklar låt att kunna utantill=)
igår var jag först och sprang 5 varv runt udden, jobbbbbigt! Sen efter det tog ja de lugnt ett tag och läste harry p (som vanligt) och sen for jag till bgbyn där jag träffade en massa människor jag inte träffat på hela sommaren! så trevligt=)
Idag skulle man väl kunna säga är den sista dagen på sommarlovet. tragiskt men sant. Imorn börjar nämligen vårt träningsläger och jag ska säga er att jag blir oerhört nöjd om jag klarar under 14min på udden och över nivå 8 på beepen, typ. jag är så jävla kasst tränad. Det är det som är de värsta med att vara sjuk så mkt:S
Idag ska jag på gymmet och rehaba så inte min höft förstör för mig nu på lägret.. men den verkar ju leva sitt eget liv så vi får se hur de blir med den saken.. också har ylva snott mitt helex-kort (jag trodde aldrig jag skulle börja kallar stepn in för helex, men se så snabbt det gick!) så jag måste vänta tills hon kommer hem från jobbet.. :S ska ut å skjuta iallafall!

jag vet inte hur eller varför dehär inlägget blev så jäkla långt men nu blev de så helt enkelt.
hejdå!:)
 

nyströms stugfest=)

Kvällen igår var väldigt trevlig! Vi for iväg till pitetrakterna kring halv fyra och när vi kom fram var det förätt och sånt, det var sjukt kallt och myggigt och då kom vi fram till att vi skulle ta ett dopp i baljan, 40 grader varmt vatten tackar man inte nej till när man står och fryser=) Efter det åt vi och sen badade vi igen lääänge och sen såg vi på en film å käkade efterätt.. haha, sen skjutsade gustav hem mig och min familj i vår bil.. haha:)

Fick sms tidigare idag att resten av våra sommarträningar är inställda :S fan.. men jag ska ta mig ut ikväll å springa.. snabbt=) och fysa ska jag göra!
Imorn ska jag till tandläkaren och prata med någon där, wihi! läskigt:)
Aja, iallafall ska jag nog sluta nöta nu. Hejdå:)

Beautiful disaster

lördag

hey!
Igår var det fullt upp hela dagen.. jag vaknade väldigt motvilligt klockan elva..varför somnar jag inte på kvällarna?!
Iallafall så började jag städa huset kring 12, haha typ de enda sättet å tjäna pengar för mig nu;) Det tog typ två timmar och sen duschade jag å fixade mig för att sen fara in till stan och möta Moa och Gustav=) Köpte inget annat än en concealer, nån konstig från lumene.. det suger verkligen att make up store håller på å gå i konkurs eller vad dom nu gör för min concealer finns inte där! haha.
Vid fyra ringde mamma och sa att hon var på väg hem från jobbet och då följde jag och Moa med henne och handlade eftersom vi tänkte bjuda killarna (gustav och lucas) på middag idag. haha moas fina ideér;)
så vi handlade och for hem och satte igång, jag säger bara satan vad länge det tar att steka sådär mkt kyckling! Vi hade nog en liten missbedömning i tid där men skitsamma, gott blev det iaf=) Sen såg vi på nåt dåligt (?) tv-program innan vi gick på promenad och hamnade hos jonasson och där skulle de vidare till mjölkudden och bella så vi for dit också.. hon hade typ en avskedsfest för hon far till kanada i ett år på tisdag, var där ett tag innan ylva, jesper, mamma och pappa kom å hämta=)

Vaknade klockan elva idag IGEN, måste hinna med mkt idag också.. ska städa rummet, ut å springa innan halv tre för klockan tre ska vi fara till nyströms stuga, den årliga basketfesten typ=) helt trevligt!:)
nu måste jag sätta igång å städa.. hojja va trött jag är!
Hejdå:D

:D

hej:) har nyss vart på kronan med louise.. haha det var ju meningen att vi bara skulle skjuta å ta det lugnt och så för min förkylning men när man väl kom dit oså så gick de inte å låta bli å spela lite grann haha:D men det var så jävla kul:D
Ska nog till bgbyn ikväll för första gången på helt länge, det har ju som vart rätt dött där nu under sommaren=) men nu börjar folket komma tillbaka.. blir trevligt=)
ska duscha nu, för tredje gången idag;)

hejdå=)

träna :D

hey, yesyesyes jag hade så rätt så rätt igår:D bästa botemedlet mot att vara sjuk är typ att vara positiv;)
Vaknade halv 11 (jag hade ställt klockan och JA jag steg upp då, big changes på gång här alltså!!) fast egentligen hade jag vaknat aningen tidigare.. av att min mamma skrek!
mamma: AAAAAAHHHHHHHHHH!! (detta var klockan sex på morgonen)
jag (vaknar i rummet intill): vad är det???
mamma: HUR har den kommit in!??!
jag: VAD?
mamma: vi har en GRODA i vårt rum!!
okej. en jävla groda.. visste inte ens att det fanns grodor i luleå, än mindre i vårt hus (!?!). och den var stor. haha.
Tja, en grävling sprang ju utanför huset för nåt år sen så livet är fullt av överaskningar antar jag!:)

Iallafall så somnade jag och vaknade som sagt igen halv 11.. då gick jag ut och solade för det är sjukt bra väder!=)
Sen vid halv ett for jag till gymmet och gymmade:) där träffade jag fredrik och vi gick å tog en glass efteråt:) När jag kom hem fick jag ännu mer panik över att jag har vart sjuk så jag körde ett fyspass till och nu är det slut.. ska nog till kronan sen=) nu ska jag och emma göra tacos! hejs!

ye

yes, idag har varit min sista sjuka dag på mkt länge har jag bestämt:D Imorn kommer jag vara frisk som en nötkärna och jag ska upp ur sängen tidigt för att få saker gjorda! Jag ska gå upp typ klockan tio för att käka frulle oså och sen ska jag fara in till gymmet och gymma! beroende på hur frisk jag är (även om det låter otroligt så kan jag ju ha kvar lite ont i halsen..) så får vi se hur det blir med en löprunda, känner jag ingenting kommer det bli en lång en.. och om jag har ont i halsen så skippas den nog.. vill ju inte fortsätta vara sjuk! Sen ska jag antingen på stan eller stranden, beror på vädret:) sen ska jag ut på korgen och skjuta, känns som om det behövs!
och sen på kvällen.. jaa, den som lever får se.. men jag vet inte.. hihi.. :D
Fast om jag inte somnar snart kommer jag inte ha orken att göra ett skit av det där. men det går inte att sova när det enda jag har gjort de senaste tre dagarna är just sovit.. jag är inte så trött.. men de är väl ett tecken på att jag är frisk? eller?:D


Ska iallafall försöka nu, haha. hejdå=)

det där blev ju som det blev men det här kanske var ett steg?
sweet :)

BASKET<3

hata hata hata

HAAAATAA att vara sjuk.. att bara ligga hemma å inte göra ett skit, det suger!
Igår såg jag på tv hela dagen och idag har jag läst harry potter 4 (jag vet absolut allt som händer men den är så braa!)
Har inte kunnat sova förrän kring 3 någon natt heller för min hals känner verkligen för att döda mig om nätterna, väldigt trevligt. Men idag känns det ändå much better! Igår kunde jag inte prata, haha (förlåt moa för det mkt förvirrade samtalet, jag tog ut mig!)

Jag är sjukt irriterad på att jag inte kan komma in på min skol-mail! Jag har faktiskt ingen aning om vad jag fick för betyg i vissa kurser förra året och jag vill veta!
Vi har träning nu på en timme.. jag har panik, jag vill träna! men nejnej då är jag ju såklart sjuk som vanligt!!

jaja, hejdå=)

basket<3

jag älskar basket.. fan, det är ju det jag lever för:)
jag ska skita i allt som jag behöver skita i.. absolut.

och fan, mitt imunförsvar börjar gå mig sjukt mkt på nerverna.. JAG FÖRSTÅR INTE hur jag kan bli sjuk TRE ggr på en jävla sommar? min hals gör så sjukt ont att jag inte kan sova och jag misstänker att jag kan ha lite feber.
och dumma, dumma johanna var med på fysen idag. även fast det redan då kändes som feber. fan. och vi har träningsläger nästa vecka. fan. fan. fan.
kan jag inte bara bli frisk?

u19 tjejerna tog VM-SILVER idag!!! FATTA STORT DET ÄR!:D så coolt.

ååh om den finska iprenen kunde hjälpa lite bättre så skulle jag kanske kunna somna.. fan också. nu vill jag bara träna..

hejdå!

oh god what have I done??

och nu skiter jag officiellt i dig, för det behövs.

Lulekalaset 2007 :)

LK i år har vart helt okej, men inge mer:)
I fredags var de först lite folk hos mig oså.. sen gick vi in till stan och in på området, skulel se markus men han sög typ så vi trallade runt och såg sen melody club, det var svinbra!:) Nu ikväll var de också helt ok, inte jättekul men ändå.. var först hos gustav och fixade mig med moa:) sen skulle vi in till stan till danni och sen skulle de gå vidare men då orkade jag inte hänga på så jag gick in på området ist och hittade lite folk jag gick med.. först emmelie och malin ett tag men sist räkan och hennes kompis=) vi skulle se raised fist men insåg att de var lite mindre bra, hahaha. Sen skulle vi se timbuktu, eller vi såg typ 3 låtar men sen skulle räkan hem för hon skulle upp å jobba imorn bitti och då for jag också hem=)
Kul bara å träffa allt folk oså.. Imorn är det träning=) hoppas min höft håller då!!

ciao:)

rix fm =)

hey, har vart på rixFM festivalen inne i stan nu ikväll.. i början söög det verkligen men sen blev de bättre med sebastian, danny, ola och gänget;) haha. Danny var dock otroligt töntig. men snygg! och vilka moves han har:D 
Det hela blev inte bättre heller av att jag stod i en djup vattenpöl i endast ballerinaskor men vad gör man inte för att se bra?;)
Efter det var slut gick vi till en annan scen och såg emma g och sen trallade jag, malin, emmelie och sofia runt och hittade mikaela på stora scenen som hon vaktade.. vi klättrade upp och kände oss jättecoola, haha.
Imorn äre lk på riktigt och de ska bli såå kul!=)
Folk ska komma hit innan och så.. nicenice.. aja.. nu orka ja inge mer, so long=)

allt känns så koooooonstiiiigt.. jag blir så less.. sjukt less... aja

hahaha

haha shit kvällen har vart helt lustig, många gapskratt haha:)
Fanny var här och vi drog till coop och köpte godis och snackade typ bara.. fast hon drog hem vid elva och sen dess har jag inte gjort så mkt:P
hahahha
Nu ligger jag i mamma och pappas säng, lyssnar på Winnerbäck och har det bra, haha.  

Juste jag ringde maria igår och berättade att ja hade vart sjuk oså och hon sa att jag skulle springa udden nästa vecka då jag har fått upp kondisen oså.. skönt ändå att ja inte behövde göra de nu för de skulle gå åt skogen:P

haha jag försökte hålla mig men jag måste bara skriva att nu har jag faktiskt gjort en egen användare på den här datorn.. haha, jag är svin nöjd.. tönt jag vet! Men det är ju bara jag som använder den här så ;) Det är så kul å bara fixa med allt.. och jag tror jag måste skaffa ett liv.. haha

Hejdå:)

1 Augusti

hey
Igår var jag först på stan med emmelie, köpte ett par skor och en tischa=) Sen hade vi träning och sen for jag hem och såg på morden i midsummer med emma:) Sen när klockan var typ halv elva for jag och mötte emmelie och malin vid golfängen.. malin for hem för hon skulle jobba idag och emmelie följde med mig hem, vi gjorde inte så mkt.. såg på film oså och sen sov hon här:)
när vi vaknade började vi se på en mysko film och sen for emmelie in till stan och jag till mia, jag var där i typ 1½ timme haha, såg slutet på sagan och konungens återkomst innan tönten skulle iväg å jobba..
Haha om man ska se film med mia får man ha lite överseende med att tjejen sitter och babblar HEELA filmen! "varför gör han så??", "han är ju dum i huvet!!", "åååhh de losar ju stenhårt", "åååhh kolla det är nu han säger.. värsta bra orden".. haha tjejen är störd. men iallafall, det var trevligt=)
Nu är jag hemma, har precis ätit (eller för typ en timme sen men jag är fortfarande proppis!) och jag tror att fanny kommer snart :)

Imorn är de rix fm festival.. haha.. danny å gänget.. wieho! äh, de blir säkert bra:D
hejdåå!