tjobido

hellluu
har tränat och vart på stan idag igen :)
Gick på stan med louise och jag köpte ett par knästrumpor och ett rosa band, för jag har tappat mitt andra :p Iallafall så hittade jag är galet snygg och skön tröja som jag la undan till imorn så jag ska köpa den då.. hade inte så mycket pengar på kontot idag men nu så:) Den är lång, mörkgrå.. hm, ja.. haha går att ha både till jeans och leggings och var otroligt skön! Längesen jag hittade nåt jag verkligen ville ha så de va braa!:) Vi käkade såklart på donken också.. haha vi måste ta tag i det här louise!

ikväll ska jag bara ta de lugnt som vanligt, kanske måla lite i källaren men mamma for nyss iväg och vet inte riktigt vad det är jag ska göra så jag tror jag väntar med de, vore inte jättekul om jag råkade måla med fel färg eller nåt;)

Alltså åh vad jag längtar till allt nu.. vill bara att den här hösten ska vara förbi! Jag längtar till jul, till SM, till alla cuper till våren, till USA, till sommaren överhuvudtaget!
Nästa helg har vi iallafall bortamatcher i sthlm, det längtar jag också till! Hoppas bara jag får följa:)

Förövrigt så måste jag verkligen sola, det är tragiskt hur blek jag är! Blir nog en omgång med BUS ikväll också.. skaffa en härligt orange nyans! Men det är fan bättre det än att se ut som ett lik :p
Fan, kom på att jag skulle ha köpt en brun utan sol för ansiktet idag.. får bli imorn!

ska kila nu,
Hejdå ♥


image127


Ohyeah

Tjo!
Sitter här och dampar på min dator, när jag minimerar en ruta så syns det inte där nere på aktivitetsfältet.. less!! Jag klantade mig förstås men jag förstår verkligen inte hur man ska få bort de och det är muy irriterande!
Jaha och nu lyckades jag att ta bort hela skiten. hm, tekniska johanna är på g!

Plannja vann iaf, mycket skönt!! var längesen jag var så galet nervös! (möjligen på vår match i lördags.. men innan det) :) Tror de blev 4p till slut, Terry Williams var grym! 28p! :)

Är trött nuu.. vaknade ju 8 imorse!! men jag ska försöka hålla mig ett tag till.. ska läsa.. uäh.. träning imorn igen iaf:D ska pysa nu och försöka fixa mitt lilla problem. Hejdå♥

shoes!

Hey
Gårdagen spenderades med moie! Hade träning först 12-14 sen stan en snabbis, sen hem till moa och käkade å vilade, sen kollade jag på hennes träning och sen gick vi och köpte godis och tjockade hela kvällen, såg sex & the city o.s.v. :)

Vaknade väldigt tidigt imorse för moa och dom skulle till ikea så jag for hem då, chillipillade ett tag här hemma och kollade på beverly hills, det är nostalgi det! Kan förövrigt vara den bästa serien någonsin! Synd bara att man har sett den ca 5 varv.. iallafall så hade vi träning sen där vi gymmade och sen basket i en timme, helt kul =)
Sen kom mamma och plockade upp mig och vi gick på stan och letade skor.. och vi letade och letade... Bestämde mig till slut för ett par från Vagabond, enkla men snygga=)
Kom hem för ett tag sen och jag är helt slut, vill sova men då kommer jag inte kunna sova ikväll.

Ikväll är det plannja iallafall!!!=) ska bli kuul, som vanligt!
Aja, hejdå ♥

image125

så jäkla bra program ;)

Heal the world

Hellu.. igen.. :)
Gosh vad jag bara inte gör någonting alls nu, rätt skönt ändå!
 Är lite less på min lånemobil som jag fått när jag lämnat in min för ljudet är rent ut sagt kasst, man hör itne när det ringer eller när man får sms och sen när man väl snackar i den så hör man heller ingenting. Och jag som känner mig totalt handikappad utan telefon lider!
Jag och mamma såg nyss på ensam mamma söker, haha det programmet är helt fult, allt var så tillgjort och oäkta.. undra verkligen om det där kommer funka efter programmet har slutat? haha

Nu sitter jag och nöter idol-hemsidan.. ska upp och läsa lite i min bok snart.. måste läsa ut den och jag har bara läst 77 av 600 sidor, grattis johanna! Ska ha klar bokrecensionen nästa vecka... hatar och läsa när man är tvingad till det, ska man läsa en bok så ska man göra det för att man vill, inte för att man måste.. men men :p

Imorgon är det träning klockan 12, ska upp vid halv 11 då.. skönt att få sova lite=) Sen vet jag inte vad som händer.. har inte snackat med moa idag men ska ringa henne imorn och höra ifall hon vill hitta på nåt=) det var alldeles för längesen :/

Det blir nog sängen snart.. det är galet vad jag har börjat lägga mig tidigt. Men det är very skönt =)
so long♥



         ♥

baby, you're not lost

'Cause you are not alone
I'm always there with you
And we'll get lost together

Michael Buble - Lost

så sjukt bra låt. skulle bara skriva det!


Vintertid

tjo!
Har bara hängt i hallen idag också, haha. Skulle träna lite innan ettornas match men hallen var upptagen av match mellan Höken och Vråken f93.. den segaste matchen i världshistorien kan jag säga er!
Sen spelade då ettorna mot IKSU, de vann med typ 30.. vart såklart tvungen att sitta sek också! Allt var kaos innan den matchen alltså.. haha vi hade varken coach eller protokoll! menmen det fixade sig :)
Sen såg vi steelers - tensta som steelers vann=)

Igår hände typ ingenting, var bara hemma för jag var så satans trött! (ovanligt?).. men fick iallafgall sova ut inatt för man ställde ju tillbaka en timme inatt! Kommer ihåg förra året när det blev vintertid.. då var det snö. Jag är då glad att den inte är så tidig i år!
Imorgon är träningen det enda planerade men något annat lär man ju hinna med! På tisdag ska jag iaf på stan och leta skor och träna.. Så himla skönt att jag nästan inte har något inplanerat på hela lovet, känner att jag behöver lite vila;)

Aja, take care ♥

I don't miss that feeling at all.

fyfan vad skönt!!!

åååh vilken lättnad:D Vi vann mot Skuru!!
Vet inte med hur mkt, men mellan 7och 9 poäng typ! Vart lite onödigt jämnt men men, vi vann!! så underbart!

Satt i sek i morse på ettornas match.. de vann mot g-stad med 101-38 ;p Killarna i ettan vann också och halv fem ska div1-killarna spela=) Sen ska jag hem och käka gomiddag med massa gäster oså, sen får vi se vad som händer :)
Hm ska städa mitt rum nu typ.. ser faktiskt riktigt förjävligt ut.. för ovanlighetens skull!

PUSS♥



            ♥

Idol

yehey sam är kvaar! Jag vet att typ ingen jag känner gillar honom.. but I do!=)
Evelina åkte ut och de va helt ok tyckte jag.. jag är nog ganska bra för varje vecka har den jag velat åkt ut! förutom patrizia!:p Iallafall sitter jag och käkar godis och dricker vatten nu... kommer bli otroligt kissnödig inom kort. menmen

Hejdå ♥




haha där har vi han i egen hög person,
så underbar röst! (om ni inte tycker det, sök på youtube på hans första audition så lär ni ändra mening!)
Bild: tv4.se


friday night

Hallong
Nu är det lov! Så underbart men på något sätt känns det ändå inte som det för jag har så sjukt mycket grejer jag måste göra under lovet! Måste läsa ut min engelska-bok och skriva en recension, göra idrottsfysiologi hemprovet och hinna sova, träna och äta! ;) Haha okej, kanske inte såå mycket men jag hade som bara planerat in att sova, äta och träna! Och umgås lite då, haha =)
Hade 3 lektioner idag, vi hade ingen geografi för halva klassen hade förhör som vi hade i måndags! Sen hade vi träning, gick mkt bättre än igår men inte helt hundra ändå... de får vi ta igen på matchen imorn!!!=) Vi möter Skuru 13.00 imorn, längtar!! Känns som att vi har en chans ändå.. Vi har blivit mkt bättre faktiskt, vågar ta för oss mer och så=) Hoppas bara de funkar på match också.. det är ju det som har vart problemet.. :/

Efter träningen for jag hem och käkade en snabbis, sen LBBK i pontus.. de mötte norrköping och förlorade med några poäng=/ trist! Sen såg jag halva idol med mamma och pappa och ska snart de vem som åker ut.. Känns som om de kommer bli Sam, tyvärr! Jag är lite smått kär i honom, haha. Men han va inte så värst bra idag!
Ska sova tidigt ikväll så jag inte är så trött imorn, då blir de lång dag i hallen =) Ska se ettornas match som börjar 9.30.. yay

hejdå ♥



4 olika bevis på hur man kan bli på sköldis lektioner... Lisas
hör nog till de vanligare.. uää.. tacka vet jag roger skoog!


Sorry blame it on me

heyey, sitter och lyssnar på Akon, ska läsa min engelskabok snart, har lite smått ångest för att jag inte gjort det...
tränade med treorna i morse, vi hade aerobics med hockey och hälsa friskvård, så sjukt kul.. haha fast jag är sämst! Sen var vi och lyssnade på en föreläsning om Israel-Palestina konflikten med min samhälls-grupp, helt okej faktiskt.. dock lite långtråkig!
Lätt roligaste var iallafall när Erik somnade och sen skrek han typ i sömnen när det var helt tyst.. haha det var inte lätt att hålla sig från att bryta ihop;)

Sen träffade jag pappa i stan och vi for och lämnade in min mobil på lagning, fick någon konstig att låna, men men:) Sen gick vi och käkade lunch på waldorf, mm:) Sen fick jag påfyllning på min mobil (jag har gratis sms igen:D:D) och vi gick en sväng på team sportia.. sen kikade jag runt på stan efter skor men hittade inga jag verkligen ville ha, som vanligt:S Men iallafall, hade idrottsfysiologi sen och sen träning.. träningen gick rakt åt tjotta.. Micke avbröt hela innan klockan fem typ så snackade vi (han) i över en timme... åh det som gick så bra igår, menmen, vi får komma igen! Match i helgen ju!

Nu har jag pluggat Nk och ska som sagt läsa lite bok nu.
Hejdå PUSS ♥



miss those days!

we could be heroes

hey
dagen började med att se film på engelskan och då fick man då gråta sig en skvätt iallafall! Filmen hette stand by me och handlade om 4 pojkar som skulle leta reda på en död kropp. Det låter väldigt hemskt och brutalt men den var faktiskt väldigt bra=) Dock lite äcklig.. haha
Sen hade vi idrott, volleyboll. Haha det är så sjukt kul, även fast jag suger!
Sen hade vi matte och då fick vi tillbaka proven.. jag fick 24p och 25 var mvg så jag är lite less. Men ändå rätt nöjd med tanke på att jag var orolig att jag inte ens skulle få G :p

Sen hade vi träning och den var kul! Vi har springfys sen och det var jobbigt!!! Men som alltid, otroligt skönt efteråt=)
I helgen har vi match mot Skuru IK, ingen aning om hur de är men de har ändå vunnit någon match nu så de är säkert bra.. idag såg det fett bra ut på träningen och jag hoppas verkligen vi kan få vår första vinst!=)

Såg ju notting hill igår igen och gosh vad bra den filmen är alltså!! ve inte hur många gånger jag sa "ååh det här är det bästa i hela filmen!".. för egentligen är allt i filmen bäst. om det nu går. eller ja, ni förstår=)

Nu ska jag nog ändå plugga lite idrottsfysiologi för att få lite gjort!
Hejdå♥

image111

no bird soars too high, if he soars with his own wings - William Blake

världens bästa film

Om ganska exakt en timme och en kvart börjar den (nej jag pratar inte om DH).
Jag och pappa kommer sitta klistrade framför tv:n med fetaste leendena i nästan 2 timmar.
 Nog för att vi har sett den drygt 1 miljon gånger så är den lika bra varje gång!

Jag pratar förstås om Notting Hill, finns det en bättre film?


image110


love it.

Damn

Fan, kom på att jag har hemprov i idrottsfysiologi. Kanske måste göra en fråga eller nåt. tar det aldrig slut?

mad world

hey
kom nyss hem, jag och pappa for och köpte mat på max efter träningen.. mmm:)
hade träning från 15-17 sen satt jag i över en timma och kollade på luleå baskets träning=) såg deras nya amerikaner och det verkade bra!

Hade svenskaprov idag då.. gick sådär, men men :)
Imorn har jag sooovmorgon!!

OCH FÖRRESTEN!! jag har fått brev från tandläkaren!!!:D Jag ska dit den 20 November! Jag missar träningen iofs för det är vid kl fyra men det är svårt att få tid där så jag får ta det! Men jag längtar ändå :D trodde typ att dom hade glömt bort mig för att de var mer än en månad sen jag var där, men det lyckades!!!=) wie! Bara jag nu slipper räls haha

Ett lite mindre trevligt brev idag var en räkning på en bok från biblo som jag har lämnat igen. jag har snackat med dom men dom vägrar fatta!! jag är helt hundra på att jag lämnat tillbaka den och det är sjukt irriterande:P orkar inte betala för en bok jag har lämnat in! aja.
 

Jag har inga läxor.
Ville liksom bara skriva det för det får jag inte skriva ofta. Jag har inga läxor. Jag kan bara ta det lugnt ikväll.
(Fast till på fredag ska jag lära mig allt och celler och tjosan men.. det är ju till på fredag..har en projektplan som ska vara inne då också men som sagt, det är ju flera dagar dit!)

Nu ska jag gå och ta det lugnt. inte plugga.
Hejdå♥

ah

yes, äntligen är måndagen över. galet jobbigt dag, men den är över! eller över och över.. jag måste plugga svenska.. borde verkligen göra det nu men men, snart =) Inget speciellt har hänt alls idag.. Hade geo-förhör och det var hur chill som helst, nästan kul ju! Missade dock träningen p.g.a. franskan :/ for till gymmet sen istället..

Imorgon har vi statistik-utbildning på morgonen istället för träning:S irri. men men man behöver väl lära sig det också! Sen har vi svenskaprov och det är det sista provet eller sånt som vi har innan lovet! underbart skönt!! Fast sen har vi ju hemprov i idrottsfysiologi som måste göras..

Förresten så har jag beställt skor nu, det blev inte några av de jag funderade på tidigare utan ett par helvita adidas.. De kunde inte skickas förrän i början av November men de var de jag ville ha så jag antar att det är värt väntan=)

Aja nu måste jag verkligen gå och plugga! Språkhistoria.. kan det vara det tråkigaste som finns i hela världen?

Hejdå ♥

All the times that I cried, keeping all the things I knew inside,
Its hard, but its harder to ignore it.

helg:)

tjoho
helg ju, sköönt.. idag är det en chill-dag.. ingen träning och det behövs känns det som!
I fredags var jag först på plannja.. de förlorade mot solna.. :/ Sen for iaf jag, räkan och mia hem till mia och dit kom soffe också:) Vi satt typ å snackade hela kvällen å käkade godis :)
Igår spelade jag träningsmatch med ettorna mot stars 92, vi vann med 54 :) Sen var de hem en snabbis, sen dömde jag p97 antnäs-boden i tuna.. väldigt kul!! (eller?)
Sen for vi iaf till Ailis där vi käkade middag och kollade på deras nya hundvalp som kan ha vart det sötaste jag sett!=)

Idag ska vi iaf till IKEA i happis.. ska förbi en sväng i kukkola också och lämna lite grejer, sjukt längesen jag var där! typ förra sommaren! Aja, ska gå och klä på mig nu:) Hejdå ♥


den killen är sjukt bra alltså;)

här skulle det ju kunna stå något annat

Hey
till att börja med, som en liten påminnelse till mig själv, så borde jag ta ner en ansiktshudkräm hit till källaren eftersom det är oftast här jag sitter vid datorn och det är oftast här jag känner att jag är extremt torr i fejan. Men det är nog bara att inse att jag aldrig kommer orka gå upp och hämta någon. men men.
Så nu sitter jag här igen i min knallrosa morgonrock som kanske kan var det mjukaste som existerar på den här jorden! Har haft träning, en mycket rolig sådan också:) Fick igång allt lite tidigare som vi sagt att vi ska.. Var dock lite tung i benen sen gårdagens träning.. jises! Imorgon har vi bara en träning.. det känns typ konstigt för jag är typ van vid att ha 2 :)
Jag kommer ihåg i ettan, när vi hade haft 2 träningar på en dag så var jag helt död, somnade typ så fort jag kom hem:p men nu är det inte så för man är typ härdad.. men allt är en vanesak antar jag =)

Har franskaläxa tills imorgon, så jag kanske borde plugga.. Det är inte direkt särskilt mycket så jag kan ta det innan jag lägger mig.
Ska även lämna in en projektplan i samhälls men jag tror vi fick jobba med den på lektionen och då borde jag hinna=)

Jag kommer ihåg att jag i början av terminen, när jag precis fått mitt schema, skrev att jag skulle återfå mitt liv när jag gick ut tvåan.. i början av juni alltså. Då var det lite som ett skämt men såhär någon månad in på terminen så måste jag säga att det var så jävla sant! Haha helt seriöst, jag har inget liv! Jag kommer inte ens ihåg sist jag liksom hittade på något kul med nå kompisar.. det enda jag gör är att vara i skolan, träna och hänga i hallen!
men grejen är att jag är så jävla trött så jag orkar aldrig ta tag i något, vill bara sova hela tiden typ..

och moa jag har ju inte vart med dig på evigheter.. :( det här är inge bra alls!
Aja, nu ska jag gå.. hejdå ♥

slut

oh ja, jag är helt slut. matteprovet och träningen sög ur mina sista krafter!
Matteprovet ja... började med g-uppgifter och jag ba; yes! det här kan jag ju.. wie!
sen kom jag till vg-uppgifterna och då blev det mer den här reaktionen; WHAT?
menmen, så kan det gå.. nog borde jag firra ett g och kanske kanske ett svagt vg om jag har turen på min sida..
Träningen var jobbig. men rolig. men som sagt, jobbig. Fick den där härligt jätteröda färgen i ansiktet som jag har en tendens till att få!

Nu är jag iaf på g att beställa basketskor tillsammans med halva bg typ, och såklart har jag tagit på mig ansvaret och måste erkänna att det känns lite smått stressigt, men jag har koll på läget. Har iaf bestämt mig för ett par nu.. De ser lite smått klumpiga ut men det kan vara värt en chansning.. Ska nog mest bara ha dom på träning, har ju redan mina andra=)



så ser dom ut iallafall. inte så speciellt men höga och då stukas det inga fötter och det är det som är viktigt! och att de är sköna förstås.. och lite snygga :)

Nu är det iallafall så att jag ska gå och se på fotboll, andra halvlek har tydligen precis börjat. Jag har t.o.m. koll på vilken match det är!!:) Sverige -  Nordirland.. har dock ingen aning om vad det såtr men sånt är överkurs.
Har sovmorgon imorn till 9.50, om det nu kan räknas som sovmorgon! men skönt iaf.
Hur som haver, hejdå!♥

Tisdag

alltså det är jättejobbigt att det bara är tisdag, för jag har gått omkring och trott att det har vart torsdag hela dagen.. att det var helg och plannja imorn, men icke, det är bara tisdag!! 3 långa dagar kvar i skolan.. åh..
Har haft 2 träningar och 3 lektioner idag, har flytit på rätt smidigt för en gångs skull haha..
Imorn ska jag kanske träna 3 ggr, men idrotten inräknat dårå.. har 2 lektioner utöver de och en av dom är matteproov.. som jag måste plugga till snart.. men men, borde väl röra på påkarna!
Hejdå♥

Love is a losing game

heyey
Trist jävla skoldag idag. Började med Nk-redovisning och den gick väl bra för att vara jag. Jag hakade bara upp mig en gång och jag blev inte jätteröd i ansiktet, grattis till mig=) Men det är lite svårt det där, man vet inte vars man ska kolla! Sen geografi, jag och räk var dock väldigt duktiga! Så aktiva har vi nog aldrig vart på en geo-lektion! Sen kortkort lunch (jag hinner inte ens ta egen mat, men jag fick dela tallrik med nyström haha) , svenska (dö), idrottsfysiologi, matte, bg-foto, franska och träning. puh. Im pretty tired!
Till råga på allt behöver jag plugga matte men jag känner att det är lite överamitiöst att börja plugga två dagar innan provet, jag går ju trots allt inte snabb matte. Hela min hjärna är ändå fylld med ekvationer hit och dit, koordinationssystem, räta linjers, y = Kx + m.. blablabla

Träningen gick bra. Hann bara träna i typ 45min för jag hade ju franska och de är ju skapligt hängigt!
Imorn börjar dagen med morgonträning :) sen massa lektioner hit och dit..  blöh.. så sjukt skoltrött så lovet kunde gärna ha fått komma en vecka tidigare, men men.. jag får hålla ut! Det är trots allt inte så länge kvar nu =)

oyea. facebook ropar:) Det luktar förresten rostat bröd uppifrån och det får mig att bli hungrig. mm :) PUSS♥

skönt

oh yes, gissa vem som är klar med Nkn?:D fråga mig vad ni vill om rabies, jag kan allt! (förhoppningsvis)
jag kan det iaf någorlunda nu. Less är jag iallafall! Och äcklad av alla bilder på hundar som har fradga rinnandes ur mungiporna.. mm, så mysigt.. not!
Sitter iallafall och delar panik med räkan inför matteprov på onsdag.. jag sitter här och klagar på matte B medan den stackarn har matte C, men jag tycker då B är nog svårt! Är lite smått nervös inför redovisningen imorn också, okey visst, jag brukar gilla att snacka ibland (haha) men när det kommer till att stå framför helklass och redovisa så är jag riktigt dålig, jag blir så nervös så jag hakar upp mig på varannat ord och ja hujjaligen, jag gillar det verkligen inte! Men imorn ska jag bara.. köra.. på nåt vis=)

Har min helvetes-dag imorn men vi har bg-foto 15.40 då jag har franska och funderar på att träna sen.. jag missar ju ändå en stor del av lektionen och vi brukar inte göra så värst mycket vettigt på de lektionerna..

Aja ska käka något snart och sen sova, vill inte vara så sjukt trött imorn bitti som jag har vart den senaste veckan när jag vaknat... så gotta go.. hejdåå PUSS

damn

hey, nu är det dags för mig att börja plugga!!!
Måste bara nämna att vi förlorade idag igen.. åhh.. det funkar verkligen bara inte på match:S Det har faktiskt sett rätt bra ut på träningarna i veckan men men.. Jag och Fanny hejade bra iaf :)
Killarna vann sin match mot Haga Haninge med typ 15, så jäävla kul!!=) Jag satt i sek och jag sööög.. domarn blev inte så glad på mig haha, men det är inte lätt att sitta i 24!:p eller egentligen är det typ det lättaste men ja.. ändå!

Nu måste jag verkligen plugga.. om rabies. hejdå

ah

DET SNÖAR!


bildbevis! Jag vet, det ser inte ut som snö p.g.a. min användning av ficklampa eftersom det finns en tendens till att bli lite mörkt här uppe om kvällarna men visst är det snö!!! Lite smått deprimerande..

Hittade nyss min överföringskabel till mobilen = glad jag. Nu har jag lyckats föra över bilder från mobilen som jag velat ett tag.. men bilderna har liksom börjat.. svalna.. om det går? haha iallafall.. jag har inget bättre för mig så jag ska dela med mig i bilder om vad som har hänt sen jag slarvade bort min kabel! (Den låg bakom datorn så jag kan ju inte påstå att jag riktigt tappat bort den, utan mer sist jag orkade kolla efter den, men det är en annan femma)



Lollo lyckades bli biten av en geting på en Nk-lektion..
Det enda Molin hade att säga var: "tur att du inte var allergisk iallafall".. inte det minsta sympati at all!!! :(



Tingsek var ju underbart som jag redan sagt!
Sen att han typ är världens snyggaste kille kanske inte riktigt framgår av bilderna men.. OOH!



Det har blivit höst. (Nu även vinter!?!?!)



En tripp till sthlm med matcher som jag sagt.. här är Evalena lycklig över att vara i Boden på tågresan hem ;)



Sen har tiden mestadels spenderats på x-antal roliga lektioner med sköldis eller stardust, mycket underhållande.. Och som erik sa så väntar vi med spänning på bahlenbergs stora utbrott som hon troligtvis kommer få snart!

Sammanfattningsvis har det inte hänt något alls! Ingenting som man lär komma ihåg om ett år iallafall.. förhoppningsvis! för ja, det där orkar jag inte förklara!

Borde väl sova nu men känner mig inte så trött.. Nu ska jag nöta Darren Hayes - So beautiful.. så fin låt!
Aja, det här får vara nog för den här gången:) hoppas alla har överseende med hur mysko jag är på kvällen, haha.
men iallafall, take care hejdå♥

A world without love

hey, Idag har det inte hänt så mycket värt att nämna, men som vanligt så kommer jag väl rabbla på hur mycket som helst ändå.. haha..
Jag vaknade typ 12, skööönt, men då fick jag lite bråttom för mamma och pappa skulle in till stan och jag skulle åka med dom.. där gick vi först på stan ett tag.. fick en kappa och köpte mössa, vantar och en sjal=) Sånt som man behöver nu när det börjar bli helt kallt.. det var fan minusgrader idag och det sägs att det ska komma snö i natt men jag tror ändå inte att det kommer någon=)
 jag måste köpa höstskor!! har inte gjort det och jag är rätt så pank så jag vet inte riktigt hur de blir med den saken.. Kanske får satsa på vinterskor istället.. tragiskt.. :S
Iallafall, efter ca 1 timme på stan så gick jag och kollade på killarna i ettans match mot höken som de vann med 30, sen gick jag, fanny och gustav och köpte mat som vi käkade i pontus.. :) Sen kollade vi på steelers match mot Haga haninge som de vann med 1poäng=) något nervös jag var, haha.
Sen följde Yohanna med oss hem och käkade och så, såg på fotboll sen och nu sitter jag här.. Är inte så trött men vill sova=) måste upp typ 11 imorn då vi har samling kl 12.. inte för att jag ska spela men vill vara där i tid:) Stars slog förresten BG fryshuset (dom vi ska möta imorn) med 30 så vi har lite press på oss=)

Aja, nu blire å käka nåt.. man kan inte leva på mandariner haha. Jag missbrukar det nu:) hejdå PUSS♣

God natt

Patrizia åkte ut ur idol.. jag gillade henne ändå rätt mycket men det var bättre att hon åkte ut än sam!;)
Nu är jag galigalet trött.. blir nog sängen snart:) Lyssnar på Winnerbäck som vanligt och har det allmänt skönt!
Kikar runt på facebook, har blivit fast där.. så är det ju alltid, alltid någon sida som man nöter innan man blir less!
Har nyss beställt hem mina skolfoton, världen fulaste och flummigaste kort blev det, men bättre det än att alla står och är helt tråkiga =) nästa år ska det bli ännu värre, sådeså.. då ska vi ha hela klassen med oss=) Även tråkmånsarna som envisas med att se sjukt sura ut.. (eller dra en hej-jag-tror-att-jag-är-sexigast-i-världen-blick.. nämner inga namn..)
Sen att jag själv typ skelade på det enskilda kortet (vi fick se dom efteråt) är ju en annan sak.. haha det är inte lätt det där att bli bra på bild!

Aja nu blir det sängen tror jaaag.. ses imorn =) Ska njuta så enormt mycket av att få sova ut imorn, det händer inte ofta inte=) Hm har ont i min tunga.. haha jag bet typ igenom den idag på träningen, stor olycka;) men jag överlever, hahaha.. hejdå PUSS♥

Basket :)

Hey
Har vart i skolan idag.. igen.. som vanligt.. gaahh.. men nu är det helg:) Hade träning sen, var helt seg i benen i början men kom igång sen å då var de sviinkul, spelade nästan hela tiden=) Fick reda på vilka som ska spela på söndag.. jag ska inte spela.. menmen, de var väl rätt väntat ändå.. så då blir det å heja istället.. =)
Var hem å käkade och duschade snabbt innan vi for till LBBK som förlorade med 2 poäng mot Marbo.. Plannja förlorade också med 20 mot Borås.. deras amerikaner är ju hemma i USA nu men ändå:P
 
Såg slutet av idol och snart ska jag se vem som åkte ut=) Alltså grejen är att jag tycker typ att alla är bra!! jag vill inte att någon ska åka ut men det gör inte så jättemycket om gathania eller evelina åker ut.. men men vi får se=)

Imorn ska jag först se killarna i ettans match och sen kanske lite stars och sen steelers, sen på söndag vår match och på killarnas match ska jag sitta i sek =) En till baskethelg alltså men det är så det ska vara!

Aja, nu ska jag kila till TVn.. PUSS♥


shoees!

ohyes, är på gång med att beställa basketskor!=)
Har hittat ett par favvisar.. de är vita och gula.. men alltså, kan man ha gult på sina basketskor?? haha
Ett litet minus är att de är låga vilket är väldigt snyggt men det är väldigt lätt att stuka fötterna, speciellt om man heter johanna. Men jag kör ju med fotledsskydd så de borde inte spela någon roll..

såhär ser dom ut iaf:


haha jag tycker dom va lite.. coola iaf! haha äh

Idag har vi inte haft ett piss, bara skolfoto och träning.. oerhört skönt :D Satt i maten med mia i typ 2 timmar och snackade om resor.. man fick rätt rejäl lust att fara iväg till något varmt land nu när kylan och allt börjar komma:S Nu kan man inte ens gå ut i bara jacka utan nu behöver man halsduk och vantar också.. hujja, jag vill ha sommar igen!
Träningen var kul, vi börjar få igång anfallet lite nu.. men vi har en bit kvar innan det blir perfa, menmen de är bara å jobba=)
Imorn har vi franska, samhälls och geografi.. sen träning:) Får veta då också vilka som ska spela i helgen, vi har ju match på söndag mot BG fryshuset, jag vill spela!!! men jag har ju spelat alla hittills och någon måste man ju stå över så vi får se, vore skitkul å spela verkligen!=)

Aja, nu ska jag leta vidare efter schnygga skor! Kanske ska passa på att beställa nåt annat? eller? aja
PUSS♥

Rabies

yay, ska snart börja skriva på mitt arbete om rabies. mycket mysigt, oh yes!
Hade sovmorgon till 12.40, mycket skönt och välbehövligt!! Vi startade dagen med idrott och det var sjukt kul, spelade innebandy och basket och i slutet av lektionen fick vi fika av brolla för att vi hade vart så duktiga i orienteringen=) Alla tävlingar (både långa och korta banan, killar och tjejer) vanns av någon i vår klass, det är rätt bra tycker jag=)
haha, den största chocken kom ändå när han sa att jag kom trea! jag sprang ju liksom fel 2km! Haha, galet. menmen. Hade matte sen och där kom chock nummer två, inte en så positiv denna gång.. Vi har prov NÄSTA VECKA!!! och då kan jag säga att jag har typ hunnit halva kapitlet och vet fortfarande inte riktigt vad det är vi håller på med.. Det kommer inte gå bra.
Sen hade vi träning som avslutades med enoooooormt jobbig fys.. vi sprang beepen på massa olika vis, jobbigt var det iallafall.. Jobbade mig upp till en knallröd färg i fejan! haha.

Imorn har vi klassfoto.. vi missar träning p.g.a. det!! fan vad less.. hade myycket hellre tränat:S Får fara till gymmet efter de istället på mitt 3-timmars hål.. :)

Aja, ska väl börja på det där himla Nk-arbetet.. suck. Hejdå


skolkorten förra året.. haha
får hoppas på lite mer lyckade i år!;)

Last request

Sure I can accept that we're going nowhere,
but one last time let's go there.
But I'm no wiser than the fool that I was before.
I just want you to know something, is that alright?

Paolo Nutini - Last request
Ni vet när man hittar en låt som passar perfekt in på hur man känner sig? det är den. perfekt.

Känns som att allt är chill nu, har inte så mycket i skolan och så (det där kommer jag nog få äta upp om någon vecka, men jag njuter nu!).
Idag började dagen med träning, jobbig cykling! Sen engelska, fick tillbaka provet och jag är nöjd!;) haha. Sen hade jag book talk och... jag är inte lika nöjd. det gick rakt åt helskottis men jag tar igen de på bokrapporten sen, har trots allt inte läst alltför mycket av boken!
Sen samhälls och svenska, trist as always.
Sen hade vi träning på pontus, helt kort träning men så kul ändå:)

Nu ikväll har jag inte gjort nåt alls, skönt! menmen, måste ändå börja jobba med en Nk-arbete.. ska antingen jobba om rabies eller sorkfeber.. nice! haha.

Aja, nu blir de inge mer. PUSS

Jag är så bra

yes, jag är så himla bra på att släppa saker. öh. eller?
Eller jag kanske är det. eller så intalar jag mig att jag är det. jag vill vara det. jag är det.
Jag lyckas ;)
haha

nej, jag fattar inte heller ett skit av det jag skrev nyss. men iallafall, NU ska jag kanske ta tag i att skriva något vettigt. Fast, vadå? vad är vettigt egentligen.. jag borde skriva om något roligt, intressant.. som skulle intressera alla mina trogna läsare... yeah right.. alla 10, typ. haha

I brist på roliga och intressanta ämnen så kan jag berätta att vi ligger fet sist i division 1. Sen kan jag berätta att jag har book talk imorn på en bok jag absolut inte har läst. Och till sist att jag drog nitlotten med att släpa på dräkt-väskan hela helgen och nu måste jag tvätta alla, så de måste jag hänga upp snart.. om de inte går och torktumla. I-landsproblem javisst!
men, iallafall.. känns som att jag inte ska klaga så mycket när jag ändå har det bra. Längtar till träningen imorn eftersom vi inte fick träna idag för Maria.. vi hade tydligen ätit för dåligt.. jahapp.

menmen, nu ska jag virra vidare! Hejdå=)

nu jävlar!

Hey
hade mkt kort träning, eller träning och träning. Till att börja med missade jag såklart bussen men fille och jesper fick skjutsa mig=) Där kollade vi på film från matchen igår.. herreguuuuuuuuuud.. jag visste att vi var dåliga men SÅ dåliga?? Vårat tempo var som pensionärer på långpromenad typ.. aahh.. menmen, bra att vi vet de nu iallafall så vi kan göra något åt det=) snacka om att vi (jag) är laddade som fan inför matchen på söndag!

ah orkar verkligen inte skriva nåmer nu.. menmen, hejdåå

sthlm

hey.. kom hen för ett tag sen, har åkt tåg hela natten.. kan bara skriva jättesnabbt för jag ska iväg och träna:) Helgen har vart mycket rolig om man bortser från matcherna.. fyfaaaan förlorade båda stort.. fattar inte vad vi håller på med=/ så jävla less.. menmen.. hotellfrukost är ju aldrig fel=) haha

GAH nu msåte jag dra till bussen. PUSS

God natt

Nu så skiter jag i allt som går att skita i och jag ska gå och lägga mig nu.
Fan också.
Just nu är ett sånt där ögonblick när man bara skulle vilja.. ja, nånting. nånting som man inte brukar.
menmen, been here before and I will be here again. börjar väl lite mer bli till en vana och det är ju skitskoj. verkligen. snart går jag upp i taket.
Och om jag inte får följa till stockholm så bryter jag ihop, eller nä. men iallafall, jag har vart med om bättre tider=)

Förresten så ska min syster flytta till stockholm i Januari.. Har tyckt att det har vart dags å flytta för henne men nu när de väl händer så.. kommer jag faktiskt sakna henne, så ensamt att vara ensamt barn när jag precis har vant mig med att bara ha ett syskon här hemma! menmen.. Jag bokar iallafall in dig till balen ylva:) haha
Hejdå

hard times

det var väl jävligt väntat men jävligt jobbigt. men aja, det blir som det bli och det blev som det vart! På ett sätt kan det vara skönt att liksom bara leave it all behind..

Hade orientering imorse, vojvoj. sprang fel någon kilometer hit och dit men jag kom i mål iallafall utan att springa vilse (nåja, bortsett från i början) , och det var ju trots allt det som var mitt mål!
Sen var de hem å käka, sen träning.. benen var lagomt döda efter dagen och gårdagen, men det gick helt ok ändå..
Slutade tidigare för vi skulle på teater med bg, kom nyss hem fårn den.. 2½ timme lång.. behöver jag säga mer? Hade vart helt okej om den hade vart en timme kortare:) menmen.. imorn skola och träning..sen plannja.. förhoppningsvis sthlm i helgen!!=)

Aja ska gå nuu.. hejdå


jag har väntat på ett regn jag kan förlora mig i 

Tidvis

hey
orkar egentligen inte blogga men skitsamma.
Träning imorse, sen engelska, samhällsprov, svenska och sen träning igen. Sista träningen var sjukt kul men helt jobbig, dog typ på slutet. men så underbart efteråt=) Något mindre underbart var när jag gick från bussen.. aj.. men det är inget vi talar om=)

Borde städa huset nu för mamma och pappa kommer hem imorn och det ser faktiskt förjävligt ut här hemma! Men Ylva for nyss och jag tänker då inte städa ensam!
Imorn har vi sovmorgon!! Brukar ju egentligen träna då men får se om jag kanske sover ändå.. känns som att jag behöver lite vila men vi får se hur trött jag är imorn bitti=)

aja, hejdå:)

död åt samhälls.

FAN vad jag är less på samhälls nu, på nordkorea, på FN och deras mål, på folkrätt och alla jävla samfund och organisationer.
Och sen var det ju det där med engelskan. jag har glömt mina böcker i skolan. Hundra poäng till mig. Yes!
Hur kan jag alltid vara så klantig? det är för att jag aldrig använder mitt skåp! Sen ska ju vissa papper finnas på mailen men det är nåt fel så datorn hänger sig så fort man försöker få upp det. Det är ju verkligen inte menat att jag ska få bra betyg i engelska B. åh.

Nu sitter jag iallafall och njuter av Duagava, Lasses nya album.. jag tror att jag har lyssnat på det konstant i ett dygn nu, måste lära mig alla låtar till den 15 November! ;) Den mannen alltså.

Iallafall, vill att min mamma eller pappa ska ringa snart. tihi jag saknar dom nästan=)
Om det är någon som undrar hur köttet blev så.. ja.. det blev säkert bra men det såg så konstigt ut så jag och ylva vågade knappt äta det, blev potatis istället.. haha:)

Hejdå♥


tid har förlöpt
dagar har gått
månen har vandrat sin väg
genom vitt och svart och grått


Lars Winnerbäck - Tidvis


Ohmy

yes det sista stället jag borde vara på nu är just vid datorn.. men.. jag måste skriva ut en engelskagrej och då kan jag lika kika runt lite. och blogga lite. och skjuta upp pluggandet lite till. men de funkar inte i längden, måste ta tag i de nu:S Har GALET mycket till just imorn.. Jag försov mig imorse, min klocka ville inte ringa eller så måste jag ha stängt av den i sömnen, för jag vaknade då av moas sms 08.17.. missade Nk:n och jag kom på att det är första gången jag försov mig på hela min gymnasietid så då tyckte jag att det inte gjorde något, och jag kom i tid till geografin=)
Hade lektioner till klockan fem idag.. såå less... hade fys sen, steppade! det är så galet jobbigt!! men skönt efteråt!

Fick skjuts hem av Fannys pappa och då ringde jag till ylva och kollade vars de var och då var de i haparanda!!! det var ju lite... oväntat. De hade iaf vart på ikea och skulle komma hem på nån timme.. ska käka då=) godmat! haha men vi råkade glömma köttet i bilen igår och det såg lite mindre bra ut idag.. hahaha, något säger mig att vi kommer äta det ändå!

Aja, jag borde gå nu.. hejdå:)