gametime!

hellu
har nyss sett idol.. måste bara säga att amanda är grym!:) såg dock inte första numret men har hört att det var helt otroligt typ ;) Idag har jag vart i skolan och sen träning :) träningen var kul.. har match imorn mot järfälla och jag ska spela! Järfälla leder serien och har itne förlorat en enda match medan vi ligger sist. haha, men de kan ju underskatta oss och vi vet att vi kan så mycket bättre än vad vi har spelat hittills så det är absolut inte omöjligt =) Jag är taggad som fan iallafall!! Efter träningen for jag hem, åt och duschade snabbt för att sen fara till pontus och se LBBK mot Eskilstuna.. Luleå vann med typ 10 =)

Sen har jag som sagt bara sett idol och ska se vem som tar sig till final om ett tag, hoppas veeeeerkligen på amanda och marie! Fast egentligen skulle det ju vara bra ifall amanda åkte ut för hon är typ för bra för idol ;) haha och jag som sa att jag skulle bojkotta idol förra veckan..? det gick ju som det gick :)
Sen ska jag iallafall sova och ladda inför matchen imorn!!! tagga tagga tagga!!! :)

Hejsvejs ♥

tireeed

hello
är trött som aldrig förr typ...vill bara sooova och ska snart göra det också =) Måste plugga lite franska men orkar verkligen inte.... men de är bara några glosor som jag förhoppningsvis redan kan..
Imorse hade vi labb på nkn och då fick vi käka frukt=) mycket uppskattat förutom den fantastiskt äckliga havtornsdrycken som inte bara gav mig kväljningar utan den påminde väldigt starkt om en viss marmelad jag åt för ett tag sen.... hahaha
Sen hade vi morgonträning med micke, den var kul =) sen fick vi lära oss hur man tejpar fötter av maria, väldigt passande för moi!
Sen planerade vi tvåor julfesten, planerandet fortsätter hemma hos mig på lördagkväll :)
Sen käkade vi lunch och sen idrottsfysiologi där vi nu har börjat med idrottsskador.. och det är så verkligen inte mitt kapitel.. när hon kom till hälsenor (ah, jag ryser bara av ordet) så bröt jag typ ihop... haha nämen uä jag hatar verkligen sånt där. Men snäll som åsa är tänker hon nog aldrig mer nämna hälsenor! lucky me...

Iallafall så hade vi träning sen igen.. mycket bättre sen igår men som jag sa så kunde de inte ha vart annat. men det var ändå rätt bra, vi körde mkt defense och det är kul men jobbigt!
Sen käkade jag på t.a.. det var fiskpinnar och potatis och det hade ju vart gott om det inte hade vart verkligen dränkt i fett.. det verkligen rann om det och fiskpinnarna var helt mosiga... usch!!
Efter det skyndade jag till konsum för att köpa middag till ylva snäll som jag är.. sen ringde moa och kollade ifall jag ville följa med till bik bok som hade nåt grejs på kvällen så det var 20 % på allt.. hann tyvärr inte vara där så länge för ylva blev hungrig och min buss gick tidigt..
Sen nu har jag bara sett på tv och nu ska jag fanimig sova! Hej och godnatt ♥

onsdag

hej :)
Vaknade imorse och var gaalet trött.. hade ändå fått sova en timma till då=) men inte hjälpe de...
Såg på Zlatan igår och han gjorde ett svinsnyggt måål.. och varför har jag helt plötsligt börjat kolla på fotboll så mycket? haha iaf.. började dagen med egen skotträning på pontus, sen traska till skolan i 13 minusgrader... Sen hade vi engelska och sen skulle vi till pontus IGEN, och jag ger mig fan på att det var kallare nu! Nu skulle vi iaf bowla med klassen, haha sjukt kul var det men det finns nog ingen som är sämre än mig!!
 Brollas kommentar säger det metsa : "Johanna är iallafall den som har spenderat mest tid på golvet"... ja, alla har vi våra tekniker.. och inte är det alla som är sämst i världen på bowling inte ;)
 Sen skulle vi gå tillbaka till skolan (säker -15 nu...), käkade mellis och hade matte.

Sen hade vi träning.. gick sisådär.. micke var inte så nöjd om man ska uttrycka det milt. med all rätt. nu är jag seriöst less på att det aldrig går :/ menmen.... nu kan det bara bli bättre, tro mig!
Sen hade vi löpning, vi sprang 70-20 och det var extremt jobbigt!

hm. jaja.. jag tycker att inläggen blir så tråkiga utan bilder men jag har inga på den här datorn.. vänta bara tills jag får internet på min ;) Snubben som ska fixa det är tydligen i sthlm men pappa trodde att vi kunde fixa det själva. det tror inte jag. menmen, vi får se!

Puss♥


goodbye my lover

hey, sitter och nöter james blunt ;)
haha sitter vid 2 datorer samtidigt, ganska effektivt faktiskt;) Imorn ska pappa fixa så jag får internet även till min... sitter på mammas och på pappas nu haha :)

Har iaf haft två träningar idag, engelska och samhälls.. jag och räkan gick och käkade i stan för det stank verkligen spya i matsalen!!! gick inte att var där inne :/

Snart är det dags att börja handla julklappar!! :) Jag är inte så tät och jag har ingen aning om vad jag ska köpa till någon.. alla i min familj är så himla dåliga på att säga vad de vill ha! Men det är ändå kul att köpa, om man hittar nåt bra vill säga.. annars är det bara jobbigt!

Aja, nu ska jag värma bullar och sjunga!
Hejdå ♥

helt seriöst, vad har hänt? Såhär skulle det ju verkligen inte bli.. menmen, Everybody changes I guess :/

let's pretend, we're just two people and you're not better than me

Hey
Sitter just nu och sjunger på Dear mr. president.. den låten sätter sig på hjärnan alltså!
Tung dag idag, dock räddades jag från total nedbrytning när Annika var spårlöst försvunnen och därmed ingen geografi! =) Det är sånt som kan göra ens dag....

Fick tillbaka franskan också.. lyckades faktiskt fixa ett vg som jag är mkt nöjd med med tanke på mina plugg-förhinder som jag hade ;) Hann träna typ en halvtimme... haha jävligt skoj. Nämen det var kul så länge det varade=) Min franska drar ju ut på tiden rätt rejält :/

Nu kväll har jag inte gjort nåt speciellt.. käkat och sett på mannen som kan tala med hundar... hahaha det låter enormt trist men det är faktiskt svincoolt!!:)

Okej jag känner att det här börjar luta mot det absolut tråkigaste och mest meningslösa inlägget som någonsin skrivits så jag lägger nog av nu... för den här gången =) Återkommer när jag har nåt kul att berätta (yeah right)...

Hejdå ♥

wiee

Åh!
jag kan inte riktigt fatta det!!!
En månads ångest är ööööver, ja det är över nu!! :) har ni hört nåt så underbart?
haha, jag har fan pluggat som aldrig förr den här helgen och resultatet kanske inte blev det absolut bästa för man vet ju aldrig hur det går till när bahlenberg sätter igång med rättningen men hur som helst, jag är klar och båda arbetena är inskickade:D
Nu är det bara ett nk-prov på fredag annars är det helt fritt heeeela veckan! så underbart :)

Ikväll ska jag somna tidigt så jag orkar med skolan imorn.. känns hängigt att gå upp kl7 igen.. jullovet känns rätt välkommet! Riktigt trist inlägg men who cares?

Tjohej ♥

same shit, different day

heellu
Min dag idag hittills har sett exakt likadan ut som igår..
Började dagen med att träna på hälsans, efter att ha fått veta av vaktis att man egentligen inte får träna om man inte bokat tid.. vad fan är problemet med att jag får skjuta litegrann när ingen annan ändå ska vara i hallen? ska jag riva stället eller? Less jag blir. Ska fan bygga en hall dit man bara kan gå när man vill och skjuta. ingen ska någonsin få boka en tid och den ska var öppen dygnet runt. Sådeså, sånt saknar vi här i Luleå!
Fick iaf komma in för den här gången, tur det.. Tränade själv i typ 45min sen kom sofia, ida, julia och lite senare johanna och emil =)
Jag tränade i kanske 1½ timme åsen vare bara hem å plugga... and that's it.. har gjort det där jävla samhällsarbetet alldeles för länge nu så min hjärna är helt snurrig! har tagit en paus nu :) måste fortsätta snart... 00.00 inatt ska det vara inne, ih!

Imorn är det skola igen, trist.. men men.. skönt att ha gjort bort dom här jävla arbetena då=)
Så nu måste jag kila... puss ♥

Happiness

Var tvungen att sno den här från Gustav ;)

Hur lycklig är du?

[  ] Du har en pojkvän/flickvän.
[X] Du har ett eget rum.
[X] Du har en mobil.
[X] Du har en iPod/MP3 spelare.
[X] Dina föräldrar är fortfarande tillsammans.
[X] Du har fler än 2 bästa vänner.
[  ] Det finns en pool i din gård.
totalt: 5

[X] Du klär dig som du vill.
[X] Du hänger med kompisar mer än en gång i veckan.
[X] Det finns en dator/laptop i ditt rum.
[  ] Du har aldrig blivit nedslagen.
[  ] Du gråter aldrig mer än 3 gånger i månaden.
[X] Du får lyssna på vilken musik du vill lyssna på.
[X] Ditt rum är stort nog för dig.
totalt: 5

[X] Du har över 50 kompisar på Pixbox
[X] Du har bilder på Pixbox
[X] Dina föräldrar låter dig ha bilder på Pixbox
[X] Du får tillåtelser.
[X] Du samlar på något normalt.
[  ] Du längtar till skolan.
[X] Du önskar inte att du var någon annan.
[X] Du spelar någon sport.
[X] Du brukar göra något efter skolan.
totalt: 8

[ ] Du äger en bil.
[X] Du brukar inte bråka med dina föräldrar.
[X] Du är nöjd med ditt utseende.
[ ] Du har inget självförtroende alls.
[ ] Du har aldrig fått IG.
[X] Du har vänner.
totalt: 3

[X] Du vet vad som händer i världen.
[X] Du bryr dig om folk.
[X] Du är nöjd med ditt liv.
[X] Du kan mer än ett språk.
[X] Du har ett nickname.
[X] Du har ett husdjur.
[X] Du kan hela orden från 5 låtar.
[X] Du har inga "fiender".
[X] Du är en ganska snäll person.
totalt: 9

summa: 30
Multiplicera antalet med 3
90% lycklig

Haha detta känns ju bra för en dag när man ändå är rätt deppig:)

 Sen om lycka är att ha över 50 kontakter på pixbox eller att ha en ipod kan ju diskuteras!

mm, har nyss käkat kladdkaka, grädde och ananas:) mmm, ananas är så underbart gott :)

Bye ♥

image149

saturday

Tjo
Idag har jag baara pluggat och tränat!
Vaknade vid halv 11, åt och gjorde allt jag behövde göra för att sen fara och träna i 2h på hälsans :)
Vi hade frivillig träning och vi var rätt många där så vi skjöt mycket och spelade :)
Sen när jag kom hem var de bara å sätta igång och plugga.. aah, är så less på det nu! Har rätt mycket kvar men har ändå gjort en hel del :)

Har nyss käkat och ailis är här med deras hundvalp theo, så sjukt söt :) Men morris är inte lika glad.... hahaha fan vad kul! han morrar som aldrig förr :)

Nu blire nåt annat, hejs! ♥ 

WHA?!

HUR FAAAN KAN DANIEL ÅKA UT UR IDOL???
HUR FAAAN KAN ANDREAS VARA KVAR??

ahh det är ju nåt som inte stämmer hära!!! och JA jag är fett upprörd!!




;)

living on the edge

Tjo
Sorry för mitt totalt meningslösa inlägg tidigare;) The räkish hetsade mig till tusen och jag fick inte min vilja igenom! Iallafall så hade vi prov imorse, gick helt ok.. tror jag, kan ha gått åt helvete också... men iaf. Sen gick vi en snabbis till samhälls, sen en datasal och sen lunch på staren. och det var blä-mat. Man får pina i sig =)
Sen hade vi seg nk-lektion men vi roade oss med den nykomna skolkatalogen, såklart ser jag ut som ett mongo på båda bg-fotona men det orkar vi inte bry oss om :)
Efter nkn planerade vi lite julfest i mellis och sen hade torbjörn gherke föreläsning för oss innan träningen :) helt bra var det! men han drog ut på tiden rätt rejält så vi hann bara med att träna i en timme typ.. men men =)

Nu ikväll har jag vart på plannja.... och gah vad spännande det var! Det var lika med typ 3sek kvar när Jim Enbom skjuter den tokigaste trean - och den går i! Där snackar vi matchvinnare =)
Älskar sånadär jämna matcher när plannja vinner lika mkt som jag hatar när dom förlorar dom....

Nu ikväll har jag sett på idol.. har fått daniels låt living on the edge på skallen och går runt å vrålar lite då och då:)
Nu ska jag pysa. Puss ♥

Skolan

hellu
sitter på sexan på hackis i en datasaaal
så nu vet ni det!
och räkan hetsar att vi ska käka nu, så jag måste gå!
Kan informera er om att provet var rätt lätt och det var en jävla tur!

Tjohej!♥

plugghets

Hey
Har suttit nu i 2 timmar med geografin, är äntligen klar!! nu har jag bara (bara och bara...) samhällsen kvar. också kom jag på innan träningen idag att jag har franskaprov imorn, grammatik, klockan och sånt.. sånt som jag absolut inte kan!! Får nog chilla ett tag med samhällsen och satsa på franska resten av kvällen ;) Hoppas annika håller vad hon lovade att vi får lämna in på söndag för annars är jag köööörd!

Igår såg jag på fotboll, men jag och mamma blev lite less när Lettland gjorde 1-1 så vi gick ner i källarn och börja bära upp grejer :) Vi ska nämligen riva ut allt i vår källare och göra om, jippie. Datorn (den bra datorn i huset) hamnade i mitt rum så de var ju positivt;) har dock inget internet där än för det trådlösa tjorvar men det är fixat inom kort.. väldigt bra att inte ha internet på den datorn som man pluggar, det går sjukt mycket fortare!!

imorse hade vi iaf morgonträning, hade rätt jobbig basket med pat.. skott mest, men i fart och så:) sen hade vi fys, fick välja mellan bålstyrka, benstyrka eller löpning.. tog de jag hatar mest, löpning ;) men jag har gett mig fan på att klara en nivå till på beepen sen ;) Så jag fick springa intervaller helt själv! Ingen annan var så dum som jag och tog de.. haha
Sen hade jag fått sms av åsa att vi inte hade någon idrottsfysiologi och därmed hade jag inga som helst lektioner idag;D Då ringde jag till pappa och vi skulle fara och hämta ut min mobil som vart på lagning, och när vi skulle hämta ut den så beskrev vi hur den spg ut och vilken modell lalala: jaa, en sony ericsson Z610i, blå...
Och killen bara: jaa här är den, fast.. den är inte blå längre!
what?
Haha iallafall så hade jag fått en sprillans ny telefon..likadan, fast svart! Tydligen så är det fel på alla dom där modellerna i rosa och blått, men inte i svart? jag trodde det bara var skalet som skiljde, men icke.
Menmen, omväxling förnöjer! alltid kul med ny färg och ny mobil så jag är inte bitter =) Hade ju vart en riktig fullpott om det hade vart den rosa som vart den som funkade.....
 
Iallafall så for jag hem sen och käkade med pappa, gjorde lite geografi i någon timme också innan jag for till träning :) där gick det sådär, x-antal inte så glada avbrott av micke (som vi är rätt vana med vid det här laget), men det blev bättre mot slutet.. Och nu har jag som sagt bara pluggat.
Och ska återvända till det nu. Ni anar inte hur mycket jag längtar tills allt det här är över!!

Hej! ♥

image148

köp inte denna telefon, bara en massa problem!!;)
 (inte med den svarta? den som lever får se... de blåa och rosa är dock kassa har jag erfarat;p)

en liten olycka

Hej!
Vaknade imorse och snoozade ett x-antal gånger ;) Skyndade mig sen å käka frukost och sen till bussen.. när jag kom fram till stan så var det jag och pensionärerna som var och handlade på konsum 5 minuter efter att de hade öppnat! Jag köpte en macka och en yoggi (och det visade sig senare vara väldigt tur) :) Hetsade sen till pontus där ettorna fortfarande hade morgonträning.. sen hade vi egen träning, jag sköt bara först och sen körde jag individuellt med micke=) de gångerna man gör det ger så jävla mkt faktiskt :)
Men det drog ut lite på tiden så jag hann inte äta någon lunch i skolan.. fick hetsa tillbaka till skolan för att sen ha engelska.. sen hade vi idrott och det var där den lilla olyckan var framme ;) Vi spelade badminton och jag och lisa var ett lag och vi var mkt duktiga! Men sen så lyckades lisa på något vis slå mig med hennes racket rakt på mitt ögonbryn typ! Det höll, men det gjorde förbannat ont och sen dess har jag haft ont i skalleeeen..
Efter idrotten åt jag mellis och sen sov jag i omklädningsrummet en halvtimma. Träningen fick jag inte vara med på och det suger:S men imorn tar jag igen det!

Om ganska exakt 4min ska jag se fotboll, Sverige mot ja, nåt baltiskt land.. kommer inte ihåg vilket;) Ylva står här och dansr brevid mig och hetsar att hon ska ha datorn... hon har förresten gjort en blogg, jaa ni hörde rätt, den människan som jag trodde skulle vara den sista personen i världen som gjorde en blogg har nu tagit steget.. hahaha hennes första inlägg kan ha vart de roligaste jag läst på länge;) fast ingen kommer fatta. men ändå:) den är iaf
www.ylvasofia.blogg.se ;)

Nu är det hennes tur.. haha,  Pusshejdå♥


Samara

hey, kom nyss hem från matchen.. plannja förlorade med 18! Men de va inte så dåligt det med tanke på att Samara var faktiskt rätt bra ;) lilla skrällen att plannja ledde med 14-4 ändå ;) men sen gick det utför... (samara gjorde 19-2)

Jag sitter här och velar ifall jag ska sätta igång samhällsen eller geografin.. skulle kännas skönt att ha geon bortgjord. men då är frågan, orkar jag?  hm, kanske ska tvinga mig själv eller nåt, vore duktigt av mig=)

Känner redan nu att jag kommer få grym träningsvärk i rumpan imorn sen fysen imorn... joobbigt! men men då vet man att de har tagit iaf ;) har springfys imorn.. wihii! Men innan de morgonträning, engelska och nå fler lektioner och sen träning igen då =)

Nu är det bara 23 skoldagar kvar till jullovet!

Nä, jag ska fan upp å hämta böckerna nu!! måste skynda mig innan jag ändrar mig!!!
Hejdå!♥

Tisdag

hey
skriver bara sjukt jättefort!!! Måste upp å käka, men jag ska bara säga att jag INTE ska ha tandställning!!!! wihiie!
Och snart ska jag på plannja-samara!! :) Yey
Skriver mer efter den eller efter maten, eller båda. fast jag måste börja skriva samhälls. fan
Hejdå!♥


ovanligt chill måndag

♥Tjoo
haft en lugn dag idag med tanke på hur mitt schema ser ut på måndagar! Började med Nk som var rätt chill, sen gick vi itne på geografin för den var frivillig så vi chillade i biblo och läste lite cosmo innan lunchen öppnade och till min stora besvikelse visade det sig vara palt.. en av de maträtter som jag verkligen inte gillar! Och ja, jag är norrlänning ändå! men iaf, sen hade vi 45min svenska, stintan virrade som vanligt och det enda vi lyckades åstadkomma på den lektionen var att slänga ihop några grupper inför ett kommande arbete :)
Sen hade vi irdrottsfysiologi där vi har näringslära, fick veta hur mkt kalorier och lala vi ska käka per dag när vi tränar så mkt som vi gör, det är inte lite vi ska käka alltså!!
Sen hade vi iaf matte och jag kom till en liten punkt där jag verkligen inte fattade något alls! men det löser sig väl.
Sen skippade jag franskan för att gå på träningen, missar den ju imorn och ville inte missa två i rad :)
Träningen var över chill, gick bara igenom en massa saker och sen typ en kvarts fys som iofs var rätt jobbig=)
Sen fastnade vi i hissen med håkan larsson.. haha, vi åkte 7 pers i en hiss för 4 =) men det löste sig ganska smidigt... hahaha dumma johanna var igång en snabbis där!!

Nu har jag, mamma och ylva käkat kyckling-fajitas och det är alltid lika gott=)
Snart ska jag faktiskt iväg och spela match! Micke frågade idag på träningen ifall jag ville spela med Vråkens d-jun (moas lag alltså!) i en träningsmatch mot stars 92, och hey inte tackar man nej till att spela basket så! Lite hängigt att jag absolut inte kan någor av deras system eller nåt sånt men sånt löser sig säkert ;)
 
Det var inte meningen att det här skulle bli något långt men nu blev det så :) Hejdå ♥

image147

                         gamla vråkenlaget!! miss you guys, även fast jag tränar med typ hälften nu ;)

toppendag!! (eller?)

Hey
riktigt jävla kul dag idag, 3/3 förluster! yey! haha skitkul
Dagen började med att killarna hade match mot hallsta, jag skulle sitta i sek men erica avlöste mig, thx ;)
Vi hade samling kring 2, då det var några minuter kvar av killarnas match och när vi gick ut så var det helt jämnt och sen när vi kom in igen så låg de under med 20.. så de gick inte så bra för dem :/
Sen var det dags för oss.. í första perioden var vi faktiskt helt ok och det var vi väl lite av och till.. men vi hade fetaste svackorna och de kunde dra ifrån.. så vi förlora:/ men micke var ändå nöjd efteråt för de är mycket som har blivit bättre :)
Sen hetsade vi iväg till pontus för att se andra halvlek mellan LBBK och telge.. Luleå förlorade :/
Nu ikväll ska jag bara ta det lugnt.. borde egentligen jobba med samhälls men jag orkar verkligen inte..!! Kul att det här kommer bli det sämsta arbetet någonsin!
Har galet jobbig dag imorn.. känns som att jag kanske inte ska gå på geografin (den är frivillig) för att istället hinna käka lunch som jag inte brukar hinna annars... :)

Aja.. matchfri helg nästa helg så nu äre hårdträning i 2 veckor :)

Ciao ♥

image146

laget :)

a day at the health house

hellloo
Dagen har mestadels spenderats i hälsans hus ;) Började 10.20 med att sitta i sek i ettornas match som de vann med 54p mot vråken.. inte jätterolig match, inte så spännande ;) Sen kollade jag och erik på plannjas träning.. eller.. vi skulle, men efter att eriks mobil ringt högt precis när plannja hade samling så var han tvungen att gå (inte för att han störde.. haha) så det blev ändrade planer.. gick in till stan, käkade snabbt, gick och köpte nya vantar eftersom jag tappat bort min ena.. köpte likadana som förut så nu har jag 3st vantar som ser likadana ut! ganska praktiskt om (när?) jag tappar bort en av de här nya!
efter stan så hittade jag yohanna och simon och vi åkte med mamma och pappa till hälsans igen där stars och steelers spelade, båda vann =) Stars vann mot sallén som vi möter imorgon!!

Sen for jag hem, städade rummet (kors i taket!!!), och sen kom yohanna och hennes mamma hit och åt middag o.s.v. =) de for hem nyss.. ska nog se lite fotboll nu och sen sova och ladda inför imorn!! 15.00 är det matchstart men jag ska seka i killarnas match kl13 =) de möter hallsta som steelers vann mot idag =)
Efter vår match ska vi hetsa till pontus för att se slutet på LBBKs match mot tälje, vill see den!
Nu ska jag gå upp, ciao ♥

JAG VILL HA JUUL!

LASSEE!!

Hey
Lasse var uunderbart igår!!! så underbart som bara en konsert med Lars Winnerbäck kan bli!!!
Jag stod allra längst fram i mitten med nån tjej som stod å juckade mig i rumpan all the time men WOW, lätt den bästa lasse-spelningen jag har vart på ;)
Det bästa var ändå när han sjöng kom änglar! aah, jag dog :)

Efteråt var det dock inte riiktigt lika kul, var tvungen och städa hela pontus, bära sjukt tunga stolar och köra ut en massa lådor till 2 lastbilar.. haha men det roligaste var när vi städade lasses loge och käkade upp all mat där inne=) mm! Allt det där tog en jävla tid, var klara kring halv 1 kanske, då skulle jag åka med Gustav hem och vi (jag, gustav x2, eva och stina) skulle till max, men båda hade stängt så det blev matstället istället.. där var det kul, var lite halvt övertrött sådär:) Jag kom hem kring kvart över 1, och inte skulle jag få sova då heller.. för jag hade prov idag i franska som jag inte pluggat ett dugg till så de var bara å plugga.. vet inte när jag somnade men jag var då nådigt trött när jag gick upp imorse för att ha prov 8.15...

provet gick helt okej under omständigheterna och efter det gick jag raka vägen till bussen (eller okej, jag svängde in på donken och köpte en frukost-macka också) och sen for jag hem och sov 2½ timmar, mycket skönt!
Så nu sitter jag här lite nyvaken och ska snart fara iväg på träning.. måste bara byta om och stoppa i linserna.. för det orkade jag inte imorse, var lite blind när jag gick till bussen och det var svinkallt och mitt hår fastnade i en kvist och jag höll på att missa bussen och sen fanns det inga sittplatser just när man behövde dom.. haha, hujja

Nä nu måste jag gå och firra mig, tjohej! ♥

image144

plannja

Tjo
Sitter och "kollar" på plannjas bortamatch mot uppsala.. den skulle visas på webb-tv men det funkade inte för det hackade och hade sig hela tiden så jag sitter och kikar på box-score tjosan, spännande det också;p
Just nu är det halvtid och plannja leder med 48-43 =) De har missat galet mycket..
Förövrigt så sitter jag och sjunger för fulla muggar ;) Hoppas ingen gömmer sig i närheten säger jag bara!
Var inte med på träningen idag... :/ foten är fortfarande inte heelt bra men imorn så!

Imorn ska jag också till tandläkaren 07.45... bästa tiden ohyes!
sen är det träning, skola, träning o.s.v.
sen på TORSDAG är det winnerbäck (inte onsdag som jag sa förr, dagvild javisst!) och idag var vi på pontus för att få en "städgenomgång" haha, kul... Ser sjukt mkt fram emot det, speciellt när vi ska städa lasses loge;) haha 

Naj men nu ska jag kika ifall plannja har lust att börja igen! Ciaao 

image143

school

Sitter i skolan... är överless;p
ska skriva om rwanda men jag får fan ingen början på det hela! less less less..
Aja, det här är väl bara ett sätt att slippa=) men för att för en gångs skull slippa fet-ångesten kanske jag borde sätta igång.. Hej ♥


Träning och winnerbäck

Tjo, kom hem från träningen för typ en timma sen :) först hade vi snack med micke, såg lite av tälje-matchen i helgen och sen så hade vi fys med maria, eller ja, vi cyklade i 40min.. gah, sadlarna är allt annat än sköna ;)
Imorn börjas dagen med morgonträning, fys.. hoppas det blir nå kul=) Har ju fått upp hoppet nu med att fys faktiskt kan vara roligt sen vi hade brottning, haha :)
Får inte glömma att klockan tre så ska jag vara på pontus för en städgenomgång.. haha, jag och några andra ska ju städa efter Winnerbäcks konsert som är på onsdag!!!! fatta kuuuuul! Jag hade typ glömt att den är så snart ;p
Blir tredje gången jag ser han och hans nya album är sjukt bra så de kan ju inte bli annat än hur bra som helst?

Gah, måste plugga lite Rwanda nu :) Ciao



LW, Piteå 19 Juli 2006 ♥

leeediig

Hey!
Idag är jag leedig, känns så himla bra med tanke på att måndagarna är dom värsta dagarna=)
Skolan hade ju öppet hus i lördags och därför är vi lediga idag, även fast jag då inte var på skolan ;)
Vaknade iaf av klockan kl11.. gick upp och käkade frulle och läste tidningen, sen såg jag lite på våra bästa år och tv-shop, det är jävligt bra tv-program det där ;)
Sen kom papi hem och jag åt god-rester från igår och sen for vi till team sportia, fick ta en omväg på typ en kvart för det var någon trafikolycka på vägen :/
på team sportia köpte vi iaf ett fotledsskydd och strumpor, sen for vi och köpte linsvätska.. mkt rolig shopping;) men nödvändig!
Idag har vi träning 15.40 som vanligt.. vill verkligen vara med får se hur de blir med den saken för jag kan ju gå och så men inte nåt annat.. less jag är! Men vi får se vad micke säger och så;D 

Sen ikväll hade jag tänkt att läsa på lite om Rwanda, har samhälls imorn och jag måste verkligen komma igång!
mm, tror jag ska käka en bit tårta nu. finns kvaaaar :D

I övermorgon ska jag till tandis på röntgen!!:D det här är fan på g!!

Hejdå♥


jag som bebis?

-------

Har ni förresten hört Pink's låt "dear mr president"? så jävla bra! ;)

hunks


 image139
bild: starlounge

alltså shiit vad Simon Rex är snygg, det måste jag bara säga! Sen att han är rätt lik Zach Braff är ju en annan sak;)
Och på tal om Zach Braff så fick jag enorm lust att se Scrubs, en av de bästa serierna som finns ju.. fast inget slåt ju bevvan, haha:) det var tider det.

Och från det ena till det andra så vill jag verkligen träna imorn! gud nåde min fot om den inte är med på planerna imorn för jag pallar verkligen inte stå över för en jävla stukad fot, för det har jag gjort allt för många gånger.

Och nu är ett sånt moment när jag ska dra upp musiken på det högsta som går och sjunga som fan. Förlåt mamma och pappa!

Hejdå ♥


we'll get lost together

Alltså jag måste bara säga igen att Michael Buble's låt Lost är så gryymt bra! Sitter och nöter den.. och sjunger.. fast säg någon gång jag inte gör det? Den känns som så, perfekt.

Alltså ibland blir jag galen, galen på alla tankar och jag önskar att jag ibland kunde vara en sån person som släppte saker väldigt enkelt och slutade ta åt mig så jävla mycket. Jag önskar att jag bara skulle kunna ta de lugnt och slippa analysera sönder allt som händer och till sist så måste jag sluta tro så jävla bra om alla.. jag vet att det låter hemskt men man blir ju bara besviken.
Och ibland vill jag verkligen veta hur vissa personer egentligen tänker, men det är en annan sak.

Nu blev det här ett otroligt deppigt inlägg men jag har käkat tårta nyss så allt är frid och fröjd!
Hej ♥

huh?

Alltså jag kan inbilla mig, men kan det vara möjligt att jag fortfarande känner av det där jävla linementet på benet?





skellefteå & umeå

Hey
Vaknade för drygt en timma sen, Kom hem kring tolv igår men somnade inte förrän kring 1, och det är sent med tanke på att jag gick upp kl.7!
Igår var åkte vi ju först till skellefteå och spelade match.. efter en kass första period så vann vi med 40 :) Sen käkade vi kina innan vi for vidare till umeå.. en match som jag helst vill glömma, hahaha. Vi vann den med 9 poäng, men efter 3 minuter så trampade snett och halv-stukade foten.. inte jättefarligt men kan inte riktigt gå idag. men inte nog med det så hade världens smartaste johanna, innan matchen, stoppat linement under näsan och en jävla massa på armarna (något som jag inte visste var att detta linement var lite starkare än tigerbalsam), och vad ska man säga? jag brann upp. det var typ det värsta jag vart med om;) och röd var jag, men man lär av sina misstag=)
Efter matchen käkade vi på max där det var världens äckligaste gubbar, och sen for vi hemåt..

Idag är det fars dag, ska väl mest bara chilla hemma och ta det lugnt, hade tänkt träna men inte nu med foten.. men gymmet kanske har öppet? Får seee :) Skulle kanske vara bra med en vilodag iofs med tanke på att jag inte haft en sån på väldigt länge! Imorn tror jag vi har träning och det vore kul å kunna vara med på den!
Förövrigt så är vi ju lediga från skolan imorn!:D

Hejdå!♥


fall

Hm kände för att ändra lite färger på bloggen, känns som att jag kommer ändra snart igen men det här kändes lite mera höst-deppigt.. eller är det vinter?
Idag var nog den dagen på året som verkligen hade sämst väder! Igår var det ju snö; vitt, fint och mysigt! och idag då? Spöregn, blåser som inihelvete, iskallt och all snö har förvandlats till slask. Också åkte Kristoffer ut ur idol. rätt hängig dag om jag får säga det själv. Men plannja vann iaf! ;)
Nä nu får jag pallra mig upp till sängen, blir som sagt tidigt imorn. Hej

image137

nej, jag längtar inte till vintern, men den är fan bättre än det här:)

tell me what to do..

Hey
har vart på plannja ikväll, de vann med 117-99 mot jämtland och det var en jävligt rolig match :)
Igår gick jag och la mig 20 över nio och ändå när jag vaknade igår så var jag så galet trött! Det brukar ju gå över när man kommer till skolan och så, men icke, jag vet inte hur många gånger jag höll på att somna på franskan! Världens äckligaste kaffekopp räddade dock dagen. Sen hade vi samhälls, lunch, Nk och geografi.
Satt i maten i över en timme med räkan och barre, vi kom fram till att det skulle vara en upplevelse att tillbringa en dag i familjen jamshidi! haha..
Sen hade vi iaf träning, jämtlands coach var och snackade innan vi började träna.. gick sådär.. sen fick vi reda på vilka som ska till sthlm... jag ska till skellefteå imorn.. och spela div2.. bussen går 8.00.. yes!;) Äh lite hängigt vare väl men alla måste ju stå över nångång och de är bara å tagga inför matcherna imorn.. nämnde jag att efter att vi spelat mot skellefteå så ska vi fara vidare till umeå och spela match där också? haha, kul att åka buss ;)

Såg slutet av idol nyss och ska snart se vem som åker ut.. sen ska jag nog gå och lägga mig, blir ju upp skoltid-tidigt imorn ;) Kan ju sova på bussen iofs! Fast jag brukar ha en tendens till att bli jättevaken när man vill och borde sova, men men.. något säger mig att jag ändå kommer vara ganska trött. ohmy måste ladda ipoden nu också!

Hejdå! ♥

beep

Om jag snackade om slut i kroppen igår så äre inget mot idag! Men imorn är det bara 1 träning och det ses numera som en vääldigt lugn dag :) Sen blire förhoppningsvis sthlm i helgen, får veta imorn vilka som får åka!
Började iallafall dagen med beepen... jag har aldrig vart bra på de men jag förbättrade mig iallafall, och det var mitt mål=) förbättrade mig faktiskt en hel nivå.. haha. Sen hade vi basket, teknik med pat! Jag var sådär lagom skakis i armarna och benen men kämpade vidare..
Sen hade jag utvecklingssamtal med pat.. det gick väl bra, men betygen som sas är ju egentligen bara onödiga, eftersom när dom sattes så hade vi inte gjort något som betygsatts i hälften av ämnena, enda överaskningen var att jag låg på vg+ i matte b! skrällen där;)

Hade iaf muntligt prov i idrottsfysiologi sen som gick oväntat bra, hade turen på min sida och drog nästan bara frågor jag kunde =)
Sen hade vi träning igen.. gick väl sådär. jag var slut i mina ben. och micke var inte så glad.
Imorn får det fan vara bättre=)

Och underbart nog så har jag inga läxor! när har det hänt förr liksom?
aja, ska gå.. vill typ sova nu :) haha iaf, Hejdå ♥



      love it ♥

7/11 -07

Hey
jag är helt slut i kroppen nu..
har träningsvärk sen igår, tränade 1½ timme imorse, först 45min själv med micke och det var väldigt bra =) Kul att han säger vad man är bra på, vad man behöver träna på o.s.v. =) Sen hetsade jag, johanna och linn till skolan från pontus för att hinna äta innan engelskan men det misslyckades! Hann bara ta någon macka och jag var stört hungrig under engelskan där vi hade ett prov, ett gammalt nationellt prov så vi ska få se hur svårt det kommer vara.. det var faktiskt rätt svårt! men men :) sen hade vi idrott.. fångarna i blå hallen.. haha våra idrottslektioner blir typ roliga p.g.a. brolla, skön han är!
Sen hade vi matte och sen träning igen.. vi spelade rätt mycket och sen körde vi lite fys.. 10st 15-15 och sen joggade vi ett tag.. inte så farligt men de va för att vi inte ska vara så slutkörda imorn när vi ska springa beepen=/ har seriös ångest.. menmen, det går som det går!

När jag kom hem hade jag fått mina skolkort=) haha oh my goood säger jag bara.. jag kan bjussa på klasskortet men det enskilda håller jag nog för mig själv.. hahaha



haha kul att typ halva klassen är med och alla är så jäävla trååkiga..
nästa år måste vi göra nå kul, hatar när alla bara står där :p Linn är då lätt skönast på det här kortet! Inte för att jag tror att man ser nåt (min scanner är sämst), men det kanske är lika bra det!

Nu blire plugg, har muntligt förhör på idrottsfysiologin imorn! Hejdå♥

SM 14-16 dec i LULEÅ!

Hey!
ohja, den 14-16 december ska både vi och killarna ha u18-sm här hemma i Luleå.. fett kul!
i vår grupp har vi söder, tensta, eskilstuna och sundsvall =) Vet inte så mycket om dem mer än att söder lär ha ett bra lag! Men det ska bli sjukt kul faktiskt, har aldrig haft SM på hemmaplan någon gång förut!
men innan dess är de mkt som händer, har några seriematcher kvar =) Och sen så ska ju vi tvåor ordna julfesten.. lär ju bli lyckat.. haha! Vi hade ju några bra ideér idag iaf!

Idag har jag förövrigt haft 2 träningar och 3 lektioner, engelska, samhälls och svenska :) Hade lätt roligaste fysen imorse, brottning! haha sjukt kul, sen körde vi en massa andra jobbiga och roliga saker, typ brutalen från varandras axlar!
Träningen nu på eftermiddagen var också skitkul, alla spelade helt bra och micke var nöjd! skönt att det äntligen börjar bli bättre!!:) (ta i trä!!!)

Nu har jag iallafall renskrivit den där franska-grejen och skickat in (nej jag kom inte ihåg det igår, som jag sa..), sk försöka göra lite instuderingsfrågor till idrottsfysiologin sen.. har ju muntligt förhör på torsdag och efter det så är det jobba i det ämnet över!! sååå sköönt! sen har vi bara näringslära och idrottsskador kvar och det är ju helt intressant och inte så svårt, enligt åsa;)

Aja, ska kilipila. Hejdå puss!♥



julfesten 2006 =)

You got me all wrong

Hey
Ah, tung dag idag.. började med Nk, sen geo, 30min lunch, svenska (vi fick tillbaka proven...), idrottsfysiologi, matte och sen franska. Och sen gymmet! Och nu ska jag skriva en bokrapport på engelska. kill me.
Sen har jag tappat min ena vante också=( min älskade vante. Jag tänkte till och med imorse: "tänk vad jag har varit duktig och hållt reda på mina vantar i typ tre veckor!" .. men men, verkligheten hann ifatt för det verkligen inte meningen att jag ska lyckas behålla mina vantar, det här var nog rekord!

På idrottsfysiologin lämnade vi in hemprovet och började med näringslära, faktiskt rätt intressant! Vi ska nu skriva matdagbok i fyra dagar.. hjälp. Jag småäter ju hela tiden så det här bådar inte gott för min del, måste verkligen sluta med de men de är lättare sagt än gjort ;)

Till helgen blir det förhoppningsvis sthlm! Jag vill verkligen följa med!!=) jag spelade ju sist så man vet ju aldrig, men jag hoppas!:) Det är lite jobbigt att man aldrig får veta vilka som får följa förrän eftermiddagen innan, man kan ju inte direkt planera särskilt bra då! Inte för att jag tror att jag skulle ha speciellt många andra planer men ändåå;)

Nä, skulle man kanske ägna en tanke åt bokrecensionen om Harry P? Ah, den är så komplicerad som en bokrapport kan bli.
Och jag som tyckte de va nog med hemprovet. fan, vad jag inte gillar att gå i tvåan!
ska renskriva nån franska-grej också. nåt säger mig att jag kommer glömma det. men men.

Jag längtar till jullovet, och sommaren. Vädret suger rätt rejält nu,det regnar och är iskallt och det blåser riktigt sjukt kallt (speciellt när man tappat vanten).. but hey, I'm not bitter!

puss!

förresten..
någon som lyckats med samma misstag som jag att tro att en ipren är ett tuggummi?

don't do that!

Broken

Tjo, sitter här och lyssnar på tracy chapman och är nöjd över att jag är klar med idrottsfysiologin. Sen om jag är lika nöjd med hur hemprovet blev är en annan sak men iallafall, jag är klar. Och jag tänker inte ägna det en tanke till! Förutom att jag måste komma ihåg att lämna in det imorn dårå.
Och ja, det är väl det dagen har ägnats åt.. plugg! Fast jag kom nyss hem efter att ha käkat middag hos mormor dit Yohanna också följde med :) Lite lagom satsig middag sådära.. min mormor börjar tro att varje gång vi ska komma på middag så är det kungafamiljen som ska komma, typ. Men hon är söt, min mormor:)

Imorn börjar skolan igen.. suck. Kommer inte hinna träna heller för jag har franska.. lär ju bli gym sen men ändå.. trist!! Måste skriva bokrecension på engelskaboken också till på tisdag, aahh.. jaja
nu blire facebook för hela slanten, puss!♥



vad jag saknar sommaren!

kattungar:)

helluuu
jag och fanny har pluggar idrottsfysiologi hela dagen och vi har vart väldigt duktiga! :)
Nu sitter vi och kollar på kattungar som hon ska köpa! så sjukt söta =)
 Igår jobbade jag, johanna och evalena på arcus och rullade mattor och tömde papperskorgar, väldigt kul =) sen for ajg hem och käkade och sen for jag till gunilla där fanny var och vi såg på idol, sam åkte ut =( =( =( Jag började typ grina.. haha sen gick vi iaf in till stan och mötte gustav och så. Blev en glass på donken också.. hehe.. mkt ovanligt=) Sen så snackade vi hela kvällen =)

Aja nu ska vi gååå.. foi hälsar. Hejdå ♥

image129

volleyboll

Tjo=)
kom hem för en timme sen efter att ha tränat och en otroligt snabb visit inne i stan :)
Träningen var schkoj, först gym, sen basket och sen volleyboll.. haha vi (jag) ville bevisa att vi (jag) inte är så dålig trots allt för sist vi spelade så skulle vi kunna säga att jag hade en dålig dag. Själv tyckte jag att det gick mycket bättre idag, bortsett från vissa servar bara.. men micke ville inte hålla med! Vad ska man göra? :p Mitt lag vann iallafall, kan bero på att johanna L var på det andra laget och hon är faktiskt, om möjligt, sämre än mig ;)

Sen vart jag svin nöjd för det skulle gå en buss från hälsans 14.50 in till stan (slö I know, men jag hade en för kall jacka!) och var svinpepp på det, fick till och med Martina och Simon med mig! Sen gick vi glada till busshållsplatsen och där står det att den gick 14.45.. yes! 10min senare kom jag fram till stan, numera som en isbit. Menmen, värmde mig på Åhlens innan jag gick vid och köpte min ansiktskräm och min tröja! Jag kom t.o.m. ihåg att beställa linser så jag är nöjd!

Imorgon är det träningsfritt.. och jag har faktiskt ingen som helst aning om vad jag ska hitta på istället! Jag lär fara till hallen ändå om jag känner mig själv rätt, men vi får se;) Ska iaf jobba i arcus klockan 17.. sen hitta på nåt med de icke-festande bg-tjejerna =) haha..

Jag har också börjat känna en viss ångest över mitt idrottsfysiologi-hemprov.. alla tjatar om det att det tar sån tid och att det är galet svårt.. och jag har inte ens börjat. jag måste börja idag om jag ska ha någon chans, men om jag känner mig rätt så kommer det inte bli så.. måste läsa min bok också. Åh, pluggdag idag alltså =/ Trist.

nu blir det fan provet, kom igen nu mig själv! puss! ♥