pdol '07

Hello
måste bara säga att jag är sjukt besviken på pdol, alltså det är mycket roligare utanför området! när man väl gick in så var det bara.. trist! Men sällskapet var mycket trevligt.. gick med malin, emmelie och crille hela kvällen också kom det å gick en massa haha:) Enda konserten vi såg var the sounds, och nej, jag är inget fan direkt men de är väl bra.. :) Men det var en mkt trevlig kväll och nu äre bara å ladda för lk!:)
Kom hem kring 4 och sen väckte emma mig vid 1 för att vi skulle måla en vägg här nere i källarn, så nu har vi målat två väggar :) fast vi måste måla ett varv till, SUCK.
Mamma och Pappa for till Finland imorse så nu är vi ensamna hemma i en vecka;) yeah

Hejdå!

blöt

hey, ska på typ en halvtimma till loet och bussen till pdol, ska bli mkt kul ikväll:D
Haha jag och min familj var på en färgaffär som ligger typ vid mjölkudden idag och då kom jag på den briljanta ideén att jag skulle springa hem därifrån och det var ju jättebra oså om det inte skulle börja spöregna. alltså jovisst, jag säger alltid att jag älskar att springa när det regnar men dehär var inte nådigt! haha så jag blev aningen blöt men det fixas ju lätt, haha.
Just nu ligger jag och dör av värme för när det blir kallt ute så slår värmesystemet i huset om och man kokas!! längtar tills jag ska uuuuuut haha..
Aja, nu måst ja gåå och firra mig=)
hejs

modeblogg?;)

Helluj
Idag har jag gjort mkt, men ändå ingenting liksom, haha:)
Jag vaknade typ 12.37 och sen for jag och pappa till en kiosk där han kunde spela på hästar och jag hämta ut min pdol-biljett:) (han hetsade och sa att vi var tvungna att vara där innan två eftersom han trodde att det var lördag hela dagen idag, haha)
När vi kom hem började vi planera hur vi ska ha källarn och vi har fixat å trixat å sen hopp hej så började vi måla taket.. åh herre gud säger jag bara! de tog några timmar men nu är de klart!

Haha jag tänkte lägga in en "dagens outfit" som halva Sverige gör..



Nice huh? En grisdräkt och ett par bikinibrallor på skallen (så att ingen färg droppar i håret, alla husets kepsar har gått upp i rök, så man får ta vad man har;p)

Ciao!

For you

Hellu
Har nyss ätit godmiddag med jordgubbstårta och kaffe efteråt!:) (Ja, jag har nu druckit TRE hela kaffekoppar i mitt liv! två av dessa idag och en igår, haha jag är nöjd!) Igår var jag med Fanny och sen sov jag hos henne och idag var vi ute och solade för det är hur bra väder som helst! Jag har till och med blivit brun!!
Efter Fanny for jag, mamma och pappa till en färgaffär och de shoppade tapeter, färg å massa sånt=) ska måla ikväll förhoppningsvis, haha jag tycker sånt är helt kul! Mitt och Emmas sommarjobb är ju typ att göra om i vår källare:D Sen for vi till optikern och hämtade linser och bokade tid för synundersökning för mitt körkortstillstånd, känns väldigt bra att ha bokat.. nu ska jag bara komma ihåg tiden också.. haha:) Köpte även nya joggingskor och leggings..
Ska ut å springa ikväll.. de känns som om de blir en sen runda, men lika bra de=)
Detta är för övrigt min sista penicillin dag:D wiie haha

Hejdå=) 

Svartnäs 07

Hello, nu är jag hemma från svartnäs och andrea och hennes (min också iofs) släkt!=)
Har hänt rätt mkt haha.. första dagen var hennes kompis maja där också och vi åkte vattenskidor och JAG KOM UPP! och för alla som ville veta så har jag fortfarande kvar mina bikinibyxor!;)
Första kvällen paddlade vi iväg till en liten ö med 3 träd och fikade, det var mycket mysigt=)
Resten av dagarna har vi bara trallat på.. solat, badat och spelat casino haha:)

Igår for vi på en utflykt till en ö ganska långt bort och åt och solade och jag brände mig så jag numera ser ut som rudolf=) Men iallafall, när vi skulle åka hem satt vi och sjäng så fint bak i båten och helt plötsligt bara PANG! vi gick på grund. haha. men med en oljeläckande motor och två propellerblad fattigare så lyckades vi puttra hem ändå.. Även fast jag alltid spanade på närmsta ö som man kunde simma till ifall vi skulle sjunka, haha.

Mycket trevlig helg med min söta tremänning!
Hejdå=)

fredag och torsdagskvällen

hey.
Andrea har redan lyckats förgylla min dag genom att skicka ett sms där det stod: johanna johanna:D minns du fågeln bupo?
Och jag vet att ingen själ i världen förutom jag, andrea och hennes family fattar det där men då ska jag säga er att det har att göra med en rappa kalja-omgång för ganska exakt två år sen, och oh vad kul vi hade då, haha minnen.

Idag vaknade jag väldigt chockad, jag hade inte tagit mitt penicillin! min pappa kommer alltid in med det kring tio men hade tydligen glömt idag.. men sen började jag skratta och undrade vad det var för fel på mig som trodde det var katastrof att bli två timmar sen, jag är störd.
 Jag absolut ingen aning om vad som kommer hända idag, jag känner mig väldigt hårt dissad, haha. Jag har liksom skickat sms till tre pers och har fått svar från en, och hon är på semester! haha kul liv:)

Gårdagskvällen var iaf mkt trevlig!:) Vi var på udden/hälsans och spelade volleyboll och hade skoj.. lite bilder kommer här nere för jag orkar inte skriva och man brukar ju säga att bilder säger mer ;)



 

Jag måste bara säga att jag itne riktigt var lika het som malin på att göra posen på bild 2&4 ;) haha


Hejdå!♥

--

update:
Mina sms har inte kommit fram:O är det ännu mer fel på min telefon månne?!:O jag MÅSTE gå med den till janne hansson nu.. åhh

frisk!=)

Hej, idag är jag frisk på riktigt!:) Jag har vart på stan med louise.. köpte en t-shirt.. en sånhär där vars de står en massa grejer, svart och rosa, haha:) mkt bra beskrivning men wtf, den va helt ok iaf:) Jag träffade malin och emmelie en snabbis också men sen kom papi och hämtade:)
Har käkat nu och ska snart till udden och spela volleyboll med en massa folk =) måste bara byta om först men javet inte riktigt vad jag ska ha på mig för de är ju sjukt kallt ute! Idag var det 12 grader! hallåååå?? sommaren?!
Ska till Andreas stuga på lördag istället, får se hur länge jag stannar där=)

aja, nu ska jag gå å byta om oså. hejdå:)

jag älskar panodil

och jag hatar att vara sjuk.
seriöst, hur lyckas jag?!
Först sjuk i två veckor sen frisk i typ 1-2 veckor och sen, JAHA men då har man gått å fått halsfluss, skitkul! not.
Hade svinont i halsen igår men tänkte då att de säkert inte va nåt, men vaknade kl7 imorse av att jag höll på att dö, typ. Jag och papi for till sjykhuset till mamma och hon fick ta nå prover å skriva ut penicillin.. tjoho
nu kan jag ju typ inte träna på läänge och HUR BRA KÄNNS DET?
Sen får jag inte i mig någon mat heller.. hahaha idag har jag käkat lite glass till frukost, 2 päronsplitt, 2 glad multivitamin dryck och några vindruvor.. haha, men jag är ganska mätt:)
Och jag som skulle träffa andrea:( får bli senare till veckan när jag blir frisk för ja ska inte va sjuk nå länge!=)

Igår var jag, malin, emmelie, sara och sofia å cyklade runt hela jävla stan typ.. haha
Nu ska jag väl typ.. inte göra nånting men jag ska sluta skriva iaf, hejdå=)

lördagskväll:)

heej!
Har vart hos Malin nu ikväll, hur trevligt som helst men jag ska då säga er att filmerna vi "såg" var inte riktigt lika trevliga... aah. Jag har kommit på att man behöver inte ens kolla på skräckfilmer, det räcker att lyssnaså blir man ändå vettskrämd.. haha
Vi fortsatte var vi avslutade sist och såg fortsättningen på motorsågmassakern och killen blir inte snällare ska jag säga er! vi såg även en sjuk äcklig film som gjorde att jag inte vågade dra ner min egen rllgardin nu ikväll, haha:)
Imorn ska jag träffa Malin och Emmelie igen ifall jag tar mig ur sängen, haha:)
men nu ska hag gå, hejs!:)

aah, panik

hellu
vaknade halv 12 idag och jag var jättestolt när jag gick upp och åt frukost så tidigt och ja. men vad gör jag sen?! jo jag är så jävla trött att jag går å lägger mig i sängen igen efter frukosten, haha. Nu är ja iallafall uppe på benen igen=) jag har bråttom! jag ska först firra lite lunch, sen ska jag städa HELA huset (mitt sommarjobb typ:p) och sen ska jag ut å springa i typ 40min.. och allt detta på typ tre timmar, för sen ska jag till moa=) jag kanske blir lite sen moa! eller jag vet inte ens när vi kom överens om att jag skulle komma för jag var minst sagt nyvaken (om inte halvsovande) vid vårat samtal.. haha :)
menmen, har inte tid med dehär egentligen!:)

hejdå!:)

ahhhhhh

Aldrig riktigt slut

Har vart på kronan idag, så sjukt underbart att liksom komma in i en baskethall och få spelar basket INOMHUS! det är nåt speciellt med det där;)
Annars har jag inte gjort ett skit.. herregud vad gör jag emd mitt sommarlov egentligen?? jag SOVER bort det, de är ju hemskt! nu SKA jag ställa tillbaka dygnet, får inte sova längre än till 12 någon dag resten av lovet, sådeså!:)

Varje stund, var minut, var sekund
Samma konstiga beslut
Det blir fel, slår bakut, allt går snett
men det tar aldrig riktigt slut

så sant som de var sagt. nu ska jag dra, hejdå!:)

Fan, såhär skulle det ju inte bli. näe

uschuschusch

USCH
det ligger en död igelkott på vår basketplaaaaaaaaaaan
uuuuscccchhhhhhhhh

usch jag mår så dåligt, stackars igelkotte:(


akon - don't matter.. haha skön låt

------------------------------------

på tal om igelkottar....
http://www.expressen.se/1.419334
..... HJÄLP


hejdå

Kväll hos räkan=)

hellu, kom hem för ett litet tag sen:) Kvällen har spenderats hos räkan med räkan och mia=) Vi såg på love actually och det är också en såndär film som man blir glad av! jag älskar såna filmer haha;) Vi fettade en massa godis å sånt.. haha olikt oss? neheeejdå!
Oh nu ska jag se lite mer skoj på min time out-dvd!;) blir aldrig less!
 
ciao!



California here we come... åååhhhhh jag längtar.. redan.. haha

Such a beautiful disaster

Vaknade för typ 45min sen efter att ha blivivt väckt tre ggr. I natt kollade jag på min time out-dvd och fyfan vad vad jag älskar den! haha, jag låg för mig själv och asgarvade mitt i natten=)
Idag måste jag ta mig ut och springa innan middagen, för sen ska jag till räkan:) Om jag inte ska springa hem från henne men det känns som att det inte skulle kännas som någon bra idé när det väl var dags!
Eller så tar jag en vilodag idag, jag skulle ju iofs bara springa 3ggr den här veckan och jag har redan sprungit två men jag vill springa, för jag vill ha upp min kondis. men jag kan ju cykla så inte höften tar stryk?:) haha det känns som om jag bara babblar om mina träningsbekymmer här och kan tänka mig att det är sjukt trist å läsa!
Förövrigt så kan jag inte röra mig idag pga min träningsvärk, haha.

Men nu ska jag försöka hitta mitt nagellack, det är borta!:(
hejdå

USA! =)

Blev en timmes promenix med mamma istället, och lika skönt det.. och much better för min höft!:)
 Nu sitter jag och hårdplanerar inför USA-resan nästa sommar, JAG LÄÄNGTAR! det är ett ÅR dit, jag kanske går och dör.
Tänk Kalifornien, Los Angeles, Hollywood, basket... åååååh!

Jag lyssnar på beautiful disaster nu som vanligt, stört bra den låten är!:D
 Nä nu ska jag gå och äta ett äpple. hejdå!

would it be beautiful,
or just a beautiful disaster?


10 Juli

Helluj!
Jag ställde faktiskt klockan inatt! jag ställde den på klockan 12, då borde man ju vara pigg. Men tyvärr har jag en enormt bra förmåga att kunna övertala mig själv när klockan ringer så jag slog helt enkelt av den och sov vidare, vaknade ett timme senare, utvilad! så då är de bättre att sova en extra timme och vara glad på dagen tycker jag!

Efter att ha ätit frukost tillsammans med min viga katt morris så for jag till step in (jag vet de har bytt namn men för mig kommer det alltid att vara step in!) och rehabade och gymmade, trots min grymma träningsvärk från igår! Och för att göra de lite extra jävligt så sprang jag hem därifrån också! :) behöver jag säga att jag var död?  
Kom hem typ kring fyra och sen dess har jag gjort naada, bara käkat!;D Jag funderar på att fara ut å springa ikväll för de var ju trots allt bara 4km tidigare idag.. haha jag vet inte, jag tror jag ahr blitt galen.
Maria sa att jag skulle springa tre ggr den här veckan, men just nu känns de som om de kommer bli minst sju vändor. Kanske kör jag samma grej ikväll som jag gjorde igår. Om det är möjligt med min träninsvärk, haha.
Men de blir senare ikväll tror jag, om jag inte hittar på nåt annat:)

Imorn ska jag iallafall vara med mia å räkan, har ju inte träffat räkan sen skolan slutade! Haha man säger ju alltid att vi måste träffas under sommaren och lalala, men sen blir det ändå så att man aldrig ses:/ men nu så!=)

Nu ska jag gåå, hejs!

If I should stay, I would only be in your way.
So I'll go, but I know
I'll think of you, every step of the way.


ännu ett till..

haha jag har verkligen inget bättre för mig än å blogga på nätterna..ligger i sängen nu å sover väl halvt och är halvt vaken typ =) Har sett the Queen nu ikväll, helt ok.. men ja hade hellre sett notting hill en gång till, haha:)

Jag tog mig faktiskt ut och sprang också, inge långt utan bara typ 2-3 km som uppvärmning innan mitt fyspass:D ska nog springa nästan varje dag den här veckan så ja får upp kondisen igen!:) så ja kan köra på riktigt nästa vecka=)
Jag har kommit på att Andrea kommer hit upp den 15e!=) då måste jag nog fara till piteå å träffa henne! var ju två år sen sist:O Men de känns ändå som om de va nyss, haha.

Nä ska jag kanske sova nu.. imorn ska jag vakna tidigt så jag kan somna om nätterna!:) (så har jag sagt varje kväll, ska jag ta steget och ställa klockan istället för att bara hoppas att vakna kl10 jättepigg??)

ciaaaaao!

I'll make it again..

..för det kommer inte gå, eller hur? inte den största skrällen direkt. åh

idag har jag inte gjort nåt vettigt över huvudtaget, en sväng på stan å inge mer, typ:p funderar på att fara ut å springa nu men har en känsla av att de inte kommer bli av;) De blir nog imorgon för jag sprang ju igår och jag har ju en viss erfarenhet av att min höft inte pallar två dagar i rad.. :| Jag kan fysa istället för jag vill träna och känna mig duktig.. det behöver jag nu!  :)
köpte inge speciellt  på stan förutom örhängen och en ögonkräm.. haha jag skulle förklara för min ryggskottskadade pappa (nej han har inte blivit skjuten i ryggen, han har ryggskott) vad jag skulle med ögonkrämen till men jag är inte helt säker på att han hajade;) Det var marknad på stan och där är det ju endast skräp och gatorna är smockade av folk och man blir bara så trött! gah, men det positiva är att de är mindre folk inne i affärerna och de är myyycket skönt;)

nä ska man kanske byta om, fara ut å jogga en sväng för å värma upp å sen fysa?:) ohja.. heejdå

You won't be forgotten

Notting Hill

har just sett klart Notting Hill, jag tror att jag har sett den minst 50 gånger men jag blir fortfarande lika lycklig när den är slut! Senast jag såg den var igår natt, haha. Den och Dirty Dancing är två filmer man inte kan se för många ggr=)
Var ute å sprang ikväll också, gick oväntat bra ändå:D helt skönt! trodde jag skulle vara död efter kronan-backen men jag gnatade på:)
nu ska jag sova=) god natt

yeho, hurtis

oh, jag har haft på mig träningskläder sen klockan fyra, nu ska jag ut å springa=) tjoppdopp

söndag

åh, jag förstår mig inte på dig.
ah, iaf. hej.
mitt internet har vart bajsit så nu är typ första gången på flera dagar jag har internet haha, men jag överlever=)
Helgen har var mycket trevlig! I fredags kom först moa hit efter att hon jobbat och ja, vi hade kul haha:) Sen efter ett tag kom lollo och lollo också hit och jag och moa käkade middag och så:) Sen cyklade jag och louise i SPÖregnet till coop för att köpa grejer till marängsviss.. jag skjutsade louise och det mongot satt med en jävla plastpåse på skallen! Sen fettade vi iaf och efter ett tag for moa hem och kring elva snackade lollo med alex och då skulle vi tydligen till varvet, cyklade dit.. jag skjutsade lollo igen, hurtig som jag är, och där var vi ett tag.. spelade kort m.m.=)
I lördags vaknade jag kring två, som sagt blir det lätt så när man är ensam hemma.. när jag väl vaknade var de bara å sätta igång å diska, haha! Fyfaaan de va inte lite disk vi lämnade och jag lovar jag stod där i mer än en timme:p På kvällen igår var jag med Emmelie, Malin, Crille och Gustav=) de va helt trevligt och vi såg på den mest omysiga film jag någonsin har sett, fyyyfan!
Nu ska jag snart ut och springa.. juste.. de gjorde jag ju i fredags också.. HAHA är allt ja har å säga, min lilla sjukdomsperiod har satt sina spår!

hejs!

veeem borde sova?

jaaaaag borde sova. men jag orkar helt enkelt inte gå upp för en trappa och hoppa ner i sängen. alldeles för ansträngande.. sitter och kollar på bilder från förra året men även tidigare och jag kan konstatera en sak: jag vill ha tillbaka mitt långa hår! Jag vill klippa mig också, men det långa väger upp så jag tror jag väntar med klippningen ett tag.. jag klippte mig trots allt ganska nyligt..tyvärr.. varför kan jag inte bara ha ett jättefint långt hår där topparna är jättefina och aldrig slitna.. haha. åh. iallafall så är det sånt här jag grubblar på klockan 02.20 på en torsdag natt. mycket intressant. Näe, om jag kanske ska ta och bege mig till sängen, för jag ska ju trots allt till gymmet imorn, WIIIIE!!!!!!!:D (alltså jag är seriös, jag LÄNGTAR!)



detdär är julafton 2005.. såå långt hår vill jag ha! (om man bortser från att det är allmänt skabbigt där men vafan, haha). Och egentligen la jag in den där bilden bara för att jag skulle få rita lite på paint och försena anträngningen med att gå upp för trappan, men förr eller senare måste jag.. typ nu.
god natt!

Come undone

Helloo:)
Mia for hem typ nyss, vi har lagat mat (kyckling fajitas) och efterätt (chokladpudding och jordgubbar) och allting blev mycket lyckat! däremot kan jag meddela att min mage började säga emot efter ungefär hälften men det är sånt man får koppla bort helt enkelt!=)
Vi har även sett på ciderhusreglerna och den är lika bra varje gång! har väl sett den ca 10ggr men för mia var de första gången.. å som hon lipa! även jag men inte lika mkt när jag visste vad som skulle hända;p men de kanske inte är så olikt oss, haha:)
Imorgon vet jag inte vad som händer, eller jo jag ska vara med moa efter att hon har slutat jobbat och sen ska lollo och lollo komma hit men jag vet inte riktigt vad vi ska göra!:) men innan moa har slutat jobba blir det säkert stan eller något.. orkar inte hemma iaf. ELLER JO, jag vet vad jag ska göra! hör och häpna, jag ska ut och springa! har ju inte kunnat göra de på ett x antal veckor för min höft å för att ja har vart sjuk, sist var i italien! men iallafall så tror jag att jag först ska och rehaba på step in och sen springa hem därifrån, de borde vara rätt lagom med tanke på att jag är rätt otränad:)

oh sitter och lyssnar på robbie williams nu för ovanlighetens skull, Come undone!<3 ahh love

aja hejdå:)

torsdag

hallåå:)
Vaknade 10.15 imorse för att farmor och farfar skulle åka och då började jag också göra mig i ordning för att fara och möta moa inne i stan när hon hade lunch och sen gick jag ett jävla tag på stan, helt själv!:) till en början kände jag mig så duktig för att jag inte köpte något men sen tänkte jag; vafaan jag har ju ändå rätt mkt pengar, så jag gick till make up store och där hittade jag ett läppglans och en highlighter som jag behövde så jag slog till, men de gör inge=) Fick även två bhar av mamma som kom in till staden i slutet, mkt behövligt=) Plus att vi firrade linser, shit vad jag har fixar saker idag alltså! jag ska även ringa till maria senare och berätta om min lilla panik, iih:| Dedär med att söka jobb har dock glömts bort, men man kan ju inte fixa allt på en gång, eller hur?;)
Nu far mamma och pappa till kukkola snart och mia ska komma hit ikväll, jag tror vi kom fram till att vi ska laga middag men det var ett sånt där lagomt förvirrat samtal, men vi får se!:)

So long!=) /johanna

It's like your a drug
It's like your a demon I can't face down
It's like I'm stuck
It's like I'm running from you all the time
It's like I'm lost
It's like I'm giving up slowly
It's like your a ghost that's haunting me


Kelly Clarkson - Addicted

Robbie Williams - She's the one måste dock vara dagens låt, uunderbar! (kanske borde starta typ dagens robbie-låt? haha)

onsdag kväll

hello:)
Det blev att fara iväg och fika med moa, danni ballade tydligen ur men jag och moa satt kanske 45 min på roasters och sen gick vi ner till norra hamn och käkade glass vid vattnet, mycket mysigt=) Kom hem nyss och jag cyklade hem.. eftersom jag har vart sjuk i närmare två veckor och därmed väldigt otränad så var det ganska tungt att cykla upp för backen (ni som har vart hos mig vet vilken backe jag menar, och för er som inte vet så är den rent ut sagt ett helvete). Men nu är jag hemma, lite lagomt svettig och härlig sådär haha.
Imorgon måste jag fara in till stan mellan 11 och 12 för att jag inte tog med mig en sladd till moa som hon behöver, haha. Så de blir till att vakna lite tidigare och hojja in! Kan ju kanske passa på att kolla lite på stan, inte köpa. Jag ska kanske till och med vara så smart att jag inte tar med mig vare sig pengar eller bankomatkortet.. för jag kan verkligen inte shoppa mer nu för då kommer jag nog vara pank i två månader = mitt liv går under (typ).
Bara för att jag itne kommer ta med mig på pengar så kommer jag ju såklart hitta en massa saker som jag bara måste ha men så får de va! Eller så far jag helt enkelt till alla ställen i hela stan och skaffar mig ett jobb så jag slipper ha detta problem?! Aja, vi får se.

väldigt trist inlägg, menmen, sånt får ni ta. hejsvejs:D



här var då en bild på min sovkamrat i natt.. när vi precis hade vaknat.. tihi... eller??;)

Robbie williams - Eternity (jag vet jag har en ny låt med han varje dag, MEN JAG ÄLSKAR DEM!)

frisk:D

halloo!
jag är frisk:D så skönt! eller frisk och frisk, jag har ingen feber iaf! Har vart på storsand idag med lollo, danni och hanna=) mycket nice men hursomhelst så tror jag inte att jag har blivit nå brun, även fast jag har legat i solen i flera timmar. Solen vägrar verkligen att ta på mig så jag kommer nog förbli blekast på stranden;)
Ikväll måste jag in till stan och träffa moa en snabbis annars har jag ingen aning vad som händer, moa skulle fika med några av hennes kompisar.. vet inte riktigt om jag ska göra de, måste spara lite pengar för ja har ju inget jobb så jag får inge studiebidrag på 2 månader, aja vi får se hur de blir=)
men de känns sååå skönt att vara så frisk så man inte bara behöver sitta hemma hela dagarna och göra ingenting!
Mami och papi far till stugan imorn men jag orkar inte följa nu när jag precis blivit frisk å kan träffa alla igen, även fast de hade vart skönt å vara där:)
Nämen oooj nu kom min farfar ner och gav mig lite moneey haha, skönt!

Ajioo iaf, hejdååååå:D

fanfanfanfan

alltså det här är ju inte sant, jag har feber och ont i halsen och jag har p-a-n-i-k för jag kan ju inte träna nu! Kommer va sämst när vi ska ha alla tester åde om drygt en månad.. fan vad jobbigt!! Och inte så kul att bara ligga hemma å kolla på tv när de är sommarlov och hur varmt som helst ute! åh jag blir så sur!
Kan inte ligga ute å sola fr då dör jag seriöst av värmen, måste ligga i källarn för här är de svalt å skönt!:)


Robbie Williams - Strong <3

hejdå

What happened?

If it hadn't been so good, I wouldn't feel so sad
If we hadn't been so happy baby, It wouldn't hurt this bad


Gretchen Wilson - What happened

Jag tror inte att detta kan vara sant, jag känner mig sjuk. alltså nu menar jag sjuk.. inte förkyld, för de har ja redan vart i mer än en vecka. utan sjuk. men de är ju inte säkert, jag kan ju bara känna mig alllmänt hängig av förkylningen.. låt oss hoppas!:) men hur som helst så ska jag trotsa mig själv och fara på gymmet och rehaba imorn, för så här kan de ju inte fortsätta! Blir nog även en tripp till stranden om vädret är lika bra som idag=)
Ikväll vill jag göra något! jag får panik när jag ser på klockan och att den har blivit så himla mycket.. gah.. pallar inte med en till hemmakväll!
aja hejdåå


såhär fräsch, pigg och snygg är jag idag!!
Och egentligen är det mycket värre

ohyeah

HUR DUM ÄR DU?


(  ) tuggummi har trillat ur munnen på dig när du har pratat
(x) tuggummi har trillat ur munnen på dig när du INTE har pratat
(x) du har gått in i en glasdörr (det var en STOR olyckshändelse!!)
(  ) du har hoppat ur ett fordon som rör sig
(x) du har tänkt på nåt roligt så du har börjat skratta,
och därmed fått folk att titta konstigt på dig
summa: 3

( ) du har sprungit in i ett träd
( ) det är möjligt för dig att slicka dig på armbågen.
( ) du testade precis om du klarade det
(x) du har trampat på ditt skosnöre och snubblat/trillat
(x) ditt hår är/har varit blont
(  ) folk har kallat dig långsam
summa: 2

( ) du har råkat tända eld på nån sak ett flertal gånger
(x) du har nån gång somnat på en lektion
( ) du kan ibland berätta om nånting och sen plötsligt glömma bort vad
det var du pratade om.
( ) folk skakar ofta på huvudet och går iväg från dig
(x) du använder dina fingrar när du ska räkna enkla mattetal.
summa: 2

( ) du har ätit en insekt utan tvång när du var liten/mindre.
( ) du gör detta test när du borde göra nånting viktigt
( ) du har satt på dig dina kläder bakochfram eller utochin utan att ens märka ( hoppas jag! )
(x) du har letat överallt efter nåt som du hade i handen eller i fickan
summa: 1

( ) du råkar göra sönder väldigt många saker
( ) du har trillat av stolen då den stått helt still
( ) du använder ordet ''eh'' väldigt många gånger om dagen
summa: 0

18 eller mindre betyder att du inte är dum!

Mitt resultat:  8!! wie, gjorde detta endast för att bevisa det alla redan visste!=) jag är inte dum!


sön..mån..dag..?

jag tror jag måste sluta med dessa ointressanta mitt i natten-inläggen.. nu ligger jag i min säng och kan inte soova.. jag käkar en banan för det var typ det roligaste jag kom på att göra, shit va kul liv jag har!=)
det är just dessa bananer som förstör mitt sommarlov! för eftersom jag roar mig med såna oerhört roliga saker under natten så somnar jag mycket senare.. och alldeles logiskt, så vaknar jag också senare! och eftersom jag vaknar så sent så blir jag så seg och orkar inte hitta på nåt den dagen heller!
 Nu sitter jag och snackar blaj med louise på msn, haha.. vojvoj, hon fick bli mitt offer, vi löser mina problem.. haha förlåt louise för att du måste stå ut med mig..
alltså ojojoj vad jag svamlar....laaalalaa..... jag måste nog sova! men jag har blivit pigg, haha..
hejdåå iaf!

Fria vägar ut

söndag idag, min förkylning är på bättringsvägen och när jag kom hem från moa idag så vare ut å spela basket! Om någon dag ska jag nog ut å springa också, kolla ifall höften håller men de borde den väl göra nu när jag har vilat så länge.. kanske förkylningen var bra trots allt?:) 
Farmor och Farfar har kommit upp nu =) de är trevligt!

åh jag vill bara träna nu.. kunna springa helt långt å spela basket i flera timmar.. fan att allt bara ska gå fel! men snart så måste de ju bli bra!:)



kände för att lägga in lite bilder:)
mami och papi i schweiz, emma i italien, jag och emma på stranden och sist men inte minst moa och gustav på o'learys!;)

hejs!

can't say a word
but I would, if I could..

1 Juli

helluu.. är hos moa nu och vi ska väl sova snart eller nåt=) ha vart på stan idag och jag köpte skor.. igen, haha:| men de var fina å billiga=) Ikväll har jag bara varit hos moa och umgåtts med henne och hennes family, mycket trevligt:D nu ligger vi å lyssnar på robbie williams (=underbart!) eller ja, moa pratar med gustav:)

hejdå=)