sthlm

om 5 min far jag till sthlm, kommer hem på söndag kväll:)

mer än så vare då inte, haha. fan vad jag har blivit sämst på att blogga men sånt är livet!

ciao


sportlov

hello, ledsen för det enormt deppiga unlägget igår men less det är jag, men det ska bli ändring på den saken:) 
Efter gårdagens träning så for jag till storheden med ylva och jesper och kom inte hem med något annat än en tom ferrari-påse i fickan men de va trevligt ändå!
Sen var det filmkväll hos mia, såg no country for old men och den var kass! jag fattar inte hur den kan ha fått en miljard oskars för enligt min mening så var den fan sämre än hata göteborg! (dock har hata göteborg den skönaste repliken som någonsin har funnits i en film, men resten var crap)

Idag har jag tränat från 11-13 och sen stan med gunilla, vi käkade på dagobert och jag köpte en kjol, strumpbyxor och ett linne till begravningen jag ska på på fredag, jag drar ju till stockholm på torsdag!

Fundilerar på att måla mina naglar svarta nu för att bli lite halv-emo och sen kolla på vänner.. kanske blir lite rocky road också, oj vad jag måste ta tag i det här!

Hejdå och kärlek till alla som anser sig förtjäna det! ♥

less

helvete. det är typ allt.

vad händer egentligen?
orkar inte skriva nåt jobbigt här så hejdå!

sunday

har ni tänkt på att sunday faktiskt borde heta soldag på svenska?? fast ja iaf, de är inte så himla soligt ute nu så de kanske är lika.. det snöar faktiskt sjukt mycket ute. haha virret

men iaf, de va ju ett tag sen jag skrev.. i fredags var det skola, träning, plannja och sen hem till gunilla med de flesta bg-tvåan-tjejerna:)
Sen i lördags var jag, mamma o pappa först på handledarutbildning på körskolan, 4 timmar.....
Sen såg vi iaf lite stars och sen steelers, och sen for jag, moa och gustav på luleå hockey (sist jag var på hockey var typ i sexan) men de sög som vanligt...
Sen vare det hem och se på en beck som man redan sett och sen sängen :)

har match idag!! mot lidingö! jag är hur taggad som helst :D sist förlorade vi med typ 9 och vi spela asdåligt så om vi spelar som vi kan så borde vi kunna vinna!:) 
först ska jag iallafall sitta i stat på killarnas match mot lidingö, nervöst ;) 

Nu ska jag snart iallafall käka kyckling och ris! och ladda för matchen :D 

Hejs ♥ 

2 dagar kvar

yes, nu är det bara två dagar kvar till lov!!
Imorn räknas nästan inte ens som en dag, har 2 träningar och sen har jag inte bestämt mig ifall jag ska gå på psykologin eller fara till arbetsfömedlingen.. vi har ju ändå vår vikare på psykologin och jag fattar ju ändå inte vad han säger..

Idag hade jag en välbehövlig sovis till 11.10, startade med engelskaprov.. gick helt okej tror jag, inte jättebra men:p
Sen hade vi idrott som kan ha vart den tråkigaste idrotten någonsin, racketsporter med en inte så entusiastisk mia och hennes humör smittade av sig en aning ;)
På matten fattade jag vad vi höll på med!!! vi har börjat med geometri och det är fett lätt än så länge!:D
Sen hade vi träning och den fruktade stunden var inne: beep-testet.
1 timmes basketträning och några kloka ord av micke, sen var de dags. Men de gick ändå bättre än förväntat! Lite weird med tanke på att jag har vart sjuk och allt va de nu heter men jag förbättrade mig med en hel nivå, men gosh var jag slut efteråt eller?
Synd bara att jag har fått någon mystisk sjukdom efter det för jag har nyst säkert 1000 ggr nu efter.. det är inte lätt alla gånger!

Förresten så hade moa hämtat ut våra armband igår så jag fick det idag, det var jättefint:) kommer garanterat ha på mig det 24/7 ;)

Ikväll ska jag bara ta det lugnt, ska se vänner på 20 min och senare är det grey's ;)
sovis till 9.50 imorn!! hallelujah!!!:D

ciao ♥

english

hello
sitter och nöter in hur många engelskaglosor som helst, men de flesta sitter nog nu :)
Imorse hade vi brottar-fys med hockey och det var kul men fyhej vad jobbigt det var! Jag kommer nog vara en enda stor träningsvärk imorn! Fysen hade vi på pontus så vi fick hetsa till skolan sen för att komma jättesent till engelskan (det är inte lätt när de bara är 10 min emellan) och sen lunch och sen museet på samhällsen.
Kollade på in hate we trust-utställningen och den var bra, men helt sjuka bilder ibland :/
Sen hade vi svenska och sen var jag, johanna och linn så slutkörda så vi sov ett tag på hälsans.. det räddade vår träning kan jag säga er! Sen hade vi iaf träning och när man kom igång så var det sjukt kul, lite segt i början kanske..
Aja, har bara en massa glosor i skallen och ska väl fortsätta nöta nöta nöta.. ah

Hejdå ♥

finally

yes, äntligen. min bokrecension är klar! bara sådär en månad efter men bättre sent än aldrig :) Lämnade även i brevet till Jonas Gardell idag, duktiga mig:)

men nu till en jättebra sak (varning för i-land-inte-längre-ett-problem)! Vi har får femman! haha! Vi viasatare har liksom inte haft den förut men helt plötsligt bara sådär så är den där! Så jag invigde familjens nykomling med ett avsnitt av vänner och det kunde ju inte ha blitt bättre, eller hur?:D och nu kan jag äntligen vara med i alla diskussioner om grey's ;) (det här är ett stort steg i mitt liv ska ni veta! haha)

Så nu kommer jag kolla på femman i en vecka, det spelar ingen roll vilket program det är. Det är femman.

Så nu ska jag snart.. sova (tänkte skriva kolla på femman men mamma har ockuperat tvn, det är cityakuten.)


så hejdå for now!;)
 
image196

biblo igen

hallo
sitter på biblo helt själv i väntan på att min franska ska börja.. fick sluta tidigare från matten för vi fick bara tillbaka proven, och vet ni vad!?? I made it! och jag fick inte bara g utan g+! haha fett nöjd tjej! brukar itne bli så jätteglad över att få g men nu blev jag fanimej överlycklig haha.. bara det att fanny kommer bli sur... hahaha

Nu är det snart bara 4 dagar kvar till lovet. u n d e r b a r t !
Räkan har åkt i thailand och det är någon liten som saknas här hemma!!
 Efter franskan ska jag träna det lilla som är kvar å träna, och imorn bitti har vi brottning på fysen, sjukt kul! bosse och maria har åkt till indien nu så vi ska han någon annan..

På söndag har vi match och sen helgen efter det ska jag till sthlm och helgen efter det så är det SM!! :) i göteborg är det då, längtar!

Jag måste börja dra mig åt hackis nu för jag börjar om 10 min! puss!

wie :)

yes, vi vann mot skellefteå med 90 poäng, 117-27. :D Även fast de blev så mkt så var de jättekul och spela!
jag ska städa mitt rum nu ikväll och har inga roligare planer än det.. kanske plugga lite, kanske inte:p
Iallafall så ska vi käka lasagne snart och sen när ylva slutar jobba så ska vi käka tårta för jesper fyller 20 idag, grattis till dej!

iallafall, har inge mer å säga än att jag verkligen längtar till skolan imorn! eller?
aja, hejdå ;)

igår finns inte

nej vi glömmer helst gårdagen va?
resan i sig var ju trevlig och så, jättekul att träffa farfar och se uppsala igen.. men.. sen hade vi ju match också.. den snackar vi helst inte om för ni har nog redan listat ut att det inte gick så bra. men det tar vi igen på träningarna och matchen om en vecka :)
Ska ha match med ettorna idag, fett kul!:) mot skellefteå, var med mot dom sist också och då vann vi, minns inte med hur mkt med det var mycket.. då får vi göra de idag också tycker jag!

Annars ska jag kanske städa mitt rum.. det har behövts alldeles för länge nu och man ser knappt golvet längre, så de kanske är dags. Innan morris kommer och kissar på allt som ligger där!!

aja, ska gå nu :) ciao

have to

jag vet att det här typ är det redje inlägget på en timma men det här verkade så kul så jag vart tvungen ;)

Ditt namn: Senaste personen du pratade med i telefon.
Ålder: Åldern på din yngsta kusin.
Hårfärg: Färg på tapeterna.
Ögonfärg: Färg på byxorna.
Färg på tröja: Hårfärg.
Färg på byxor: Färg på hus.
Var du bor: Käka senast.
Färg på huset: Färg på senaste frukt du åt.
Antal syskon: Lika många som antal husdjur du har.
Namn på syskonen: Namn på husdjuren.
Mammas namn: Ditt smeknamn.
Pappas namn: Senaste person du skrev med på MSN.
Favoritlåt: Det du senast åt.
Favoritfilm: På tv just nu.
Idol: Namn på senaste husdjur du klappade.
Intresse: Nåt de gjorde i senaste filmen du såg.
Högsta önskan: Att gifta mig med den senaste människan du pratade med.

Okej, nu till det roliga, sätt ihop till en text ungefär så här:

Hej, mitt namn är Håkan Eriksson och jag är 7, snart 8 år. Min hårfärg är röd/vit och mina ögon är gråa. Idag har jag en blond tröja och ett par gula byxor på mig. Jag bor vid matbordet i ett oranget hus. Jag har ett syskon som heter Morris. Min mamma heter joppa och min pappa heter barre. Min favoritlåt är kött och klyftpotatis och min favoritfilm är Let's dance. Min största idol är Morris och mitt stora intresse är att sitta i fängelse. Min högsta önskan är att gifta mig med moa.

--

lyssna på den låten, den är grym.. haha


which 'friends' character am I?

I'm mostly Ross
You're the smartest person in your social circle, and have big goals in life. You may have a little trouble getting dates with attractive members of the opposite sex, but you are very passionate about your partner. You often feel insecure in a relationship and most of your relations end awkwardly. Some people may think you are a little dull and too practical, but you are just being a responsible and mature person. When you feel like it, you can certainly take the stick out of your butt and have a great time.
I also have some Rachel in me
You are a dreamer, have a really good heart and are a lot smarter than people think you are! Being one of the most attractive people in your social circle makes you very popular with the opposite sex and you have no problem getting dates. You may have been spoiled as a rich kid, but the real world has taught you independence and responsibility. Plus you have an amazing sense of style and you are cool and sexy; but that doesn't mean you don't know how to appreciate what's truly important in life-because you do.

Nämen vadå motsäga varandra? haha, jag är typ schizo!
Frågan är ju om nåt av det stämmer? jo, lite kanske :p

Förresten så har mitt och moas peace-armband kommit nu:) mitt knallrosa! wie!:)

uppsala imorn!:)

Ohyes, jag fick följa :D fett kul, speciellt när farmor och farfar kan komma och kolla :)
Träningen idag är inget vi borde komma ihåg eller göra om igen men jag tycker vi glömmer de och kommer igen på matchen!

Hade francais (maria var tillbaka, thank goood) och samhälls där jag hade redovisning och det blev precis som planerat, fett nervös tjej som halverar texten när jag väl är uppe och snackar. Fattar egentligen inte hur folk orkar lyssna på mig när jag låter som en ynklig fyraåring, det är väl artighet kanske :)
Sen åt jag och sen kom pappa och hämtade mig i vår nya fina bil som pappa hämtade ut idag, den luktade ny bil och jag var glad ända tills jag kom till arbetsförmedlingen och de sa att de inte hade fått in blanketterna om sommarjobb.. orka

Aja, ikväll blir det att sova jättetidigt för jag är schliten as hell. Min moster kommer hit ikväll, så de ska bli trevligt!
Kommer även hem från uppsala imorn för vi tar flyget direkt efter matchen, förstår egentligen inte hur vi ska hinna men som micke sa så blir det inget smink på efter matchen, jag börjar bli orolig om vi ens hinner duscha, haha.

Aja, ska väl packa det lilla som behövs och sen äta och sova! (kanske inte än men, ja.)

Ciao ♥

Searchin' my soul

Matchen gick helt okej, om man jämnar ut det hela så blev det nog rätt jämnt (vi räknade inga poäng, de va träningsmatch) och det är ju rätt bra med tanke på att de är ett div 1 lag + 3 ligaspelare :)

Har iallafall gjort klart mitt samhällsarbete och det är sjukt skönt! Har dock inte tränat på att redovisa men de blir å improvisera ihop något imorn.. jag virrar ändå alltid när jag ska redovisar och ändrar det jag tänkt säga ca 137 gånger.
Måste göra psykologiläxan också men tappade suget på psykologi när vi hade vår ohärliga vikarie idag.
tänk dansk. tänk dansk som snackar om sitt hemland. tänk dansk som snackar om sitt hemland och alla dess dialekter i 50 minuter. tänk dansk som snackar om sitt hemland och alla dess dialekter i 50 minuter med hästsvans och en såndär vargtröja. tänk dansk med en brytning som ingen förstår. tänk dansk som tyckte det va helt okej att gå med i en sekt bara vi gick ur den sen.
tänk att vi kanske ska ha han resten av terminen!!!!!

har svenskarecensionen också. och franska. och engelskaprov nästa vecka med en miljard glosor. och brevet till jonas gardell. jag vill ha lov nu!

Nu ska jag sova, hejdå! ♥

alla hjärtans dag

nu blev jag less. hade skrivit jättelångt och fint och var sjukt nöjd. men det försvann.
och nej jag tänker inte skriva det igen så jag strejkar idag. Måste bara säga Leif ftw!!

Men ha en bra alla hjärtans dag folks:) själv ska jag spela match mot stars!!!

puss!


broken knees

Hola
Kom hem för ett tag sen från killarnas match mot Umeå.. de förlorade och jag satt i statistiken, vid datorn!! tror ni panik jag hade? vet inte hur många nervösa sammanbrott jag fick men jag tror jag firrade det hela ganska bra faktiskt:)

På idrotten hade vi bandy/hockey/vadfandetnuvar.... det enda vi kan konstatera från det är att det inte är en sport för mig. Tommie och Micke kikade en stund och innan träningen idag snackade de i en kvart om hur dålig jag var, men tydligen så var jag underhållande sa tommie, själv undrar jag vars fan han hittade det!
Jag lyckades även bryta knäna av mig, typ. Jonas puttade mig så jag föll rakt på en hockeyklubba (som jag såklart hade tappat och var påväg att kräla efter).. och på den vägen är det.

iaf, inte igen säger jag bara! Sen att de blåste sisådär 100 meter i sekunden gjorde ju inte saken bättre!
Sen hade vi matteprov och det vill jag helst inte tala om, kanske blir mitt första ig på gymnasiet? eller det är nog inte ens en fråga om kanske, utan det blir så.
Träningen sen var kul men satans jobbig, mina knän kände ju som sagt inte för att samarbeta men ipren firrade det värsta :)

Menmen, man kan inte alltid vara på topp.. nu blir det mat och sen sängen. Tjopp

Your winter

mhm, sister hazel är fan bra! :)

var på plannja nyss och de vann, äntligen! men de satt hårt åt, vad händer med att dom typ blivit dåliga?
Iallafall så borde jag verkligen inte sitta här. Borde plugga matte och skriva bokrecension.
Måste bara säga att jag är sjuk skoltrött och jag orkar verkligen inte, vi har hur mycket som helst just nu.. det är alltid så innan lov, när man är som mest less!
Träningarna är väl de enda som verkligen får en att kämpa hela dagarna ;)
Räkan ska till thailand på måndag, nej men neej jag är inte avis! alls.

Aja, nu ska jag ta tag i mitt liv. Hejdå ♥

--

uppd.

jag har då iaf kommit fram till en sak, det jag inte redan kan i matten kommer jag aldrig förstå. Så de är ju lika att börja med bokrecensionen nu. Och ifall stintan skulle läsa detta så är jag klar med den och ska bara skicka in den!! (ja, om de vore så väl)

tjopp

9 skoldagar kvar..

..till sportlovet, som jag längtar!! jag är så sjukt skoltrött nu så det finns inte.
brevet till Jonas Gardell ska jag lämna in imorn och jag har ingen aning om vad jag ska skriva.. Matteprov på onsdag och ja, det kommer inte gå helt enkelt. Jag och Micke var jätteduktiga till en början av lektionen idag men sen spårade vi och började hitta på historier av författarna till boken. igen.

Sen blev jag lagomt ledsen när jag var påväg till träningen och var hur pepp som helst på att träna när jag helt plötsligt kommer på att jag har en jävla lektion kvar!! Och inte vilken som helst, utan franska med världens jobbigaste vikarie.. hets hets hets! Och till råga på det så blev jag lämnad av räkan och malin efter 40min av den lektionen och så mkt har jag nog aldrig gjort på en franskalektion!! (kan kanske också bero på att vi aldrig har behövt det!!!)

Timade rätt härligt med träningen också, kom direkt till fysen där de bara va å sätta sig å cykla stenhårt i 30min.. jobbigt men skönt sen :)

Nu vare inge mer. ciao ♥

Was that the best I'll ever be?

åh, jag får så ont i hjärtat av den här låten. den är så jättebra som en låt bara kan bli.

I miss you
I miss being overwhelmed by you
And I need rescue
I think I'm fading away

Have been hoping loud enough, wishing hard enough?

I know att jag skrev om den här låten för typ 3 inlägg sedan men jag dör. så bra!

Sitter förövrigt och kollar på bilder som ylva tog på mig efter att hon sminkat mig, haha säger jag bara!
Nu, duschen! puss ♥

skyll på louise denna gång..

..för det var hon som sa det sådeså! ;)

Vad gjorde du för tio år sedan?  hade väl precis fyllt 7, gick på svedjeskolan och var allmänt ganska nördig, men cool!

Vad gjorde du för ett år sedan? antar att det inte är så mkt skillnad mot vad jag gör nu, d.v.s. skola och träna.. men jag skulle till italien ganska snart ;)

Fem snask du gillar.. godis, tårta, falsk tosca, morotskaka och kladdkaka.. och så vidare.. ;)

Fem sånger du kan hela texten utantill på: Coldplay - the scientist, Lars Winnerbäck - timglas, LeAnn Rimes - together forever always, tracy chapman - fast car, Christina Aguilera - the voice within (m.m.)

Vad skulle du göra om du var miljonär? antagligen shoppa som en galning, dela med mig till både vänner och välgörenhet, och spara en massa:)

Tre dåliga vanor: godis, småäter och har en tendens till att bara köpa rosa skor. haha

Fem saker du gillar att göra: spela basket, kolla på basket, umgås med vänner/familj, shoppa, sjunga:)

Fem saker du aldrig skulle klä dig i eller köpa:
  typ läderbyxor osånt..

Fyra favoritsaker:  basketbollen, sängen, mobilen och kläder:)

Fem personer som jag gärna vill se göra den här utmaningen:  fanny, moa och räkan ;) och sen ifall det är någon som känner sig väldigt sugen så är de fritt fram!

show me heaven

hallåå
ska snart iväg till hälsans och se div2 killarna spela match :) Sen blir det lbbk också, och har nyss sett lite av steelers match mot eskilstuna men de ledde med så jäkla mycket och jag skulle hem å käka lunch så jag for hem :)

Kvällen med moa var väldigt mysig och trevlig.. började se titanic men jag blev så otroligt deppig när man vet hur det går för alla som är sååå glada att de kom med på båten, hujja. haha. fast den filmen är stört bra iallafall, men vi snackade och åt gott istället:)

Iaf, måste kila nu för jag har bråtttooom! Hejs=)

image195

Lovetrap

Hey
Gårdagen var trevlig, först tårta (en fet fet fet fet och gooood tårta) hos lisa för hon fyllde år =) Sen for vi och grattade barre också eftersom han fyller 18 imorn, grattis till er!!!:) Pappa kom och hämtade efter ett tag och sen sov jag enormt gott för tröttare tjej hade man fått leta efter!
Vaknade hyfsat tidigt imorse, for till hälsans vidd 11 och tränade 1½ timme med gunilla och lisa.. sen duschade vi och gick hem till gunilla och käkade en misslyckad (som i smaken var en oerhört lyckad) kladdkaka, mums! Vi lämnade våra väskor där och hann med en buss till stan, lycka ;) haha

På stan köpte jag bara lite smågrejer, hudlotion, ett hårband och hårklämmor (rosa!! haha) :) Jag och gunilla beställde mat från pepperoni innan vi stat i sek på killarnas match mot Eskilstuna, som de förövrigt vann med en jävla massa poäng :)

Snart ska jag käka, ailis är här och theo (deras hund) är med och morris morrar som aldrig förr!
Ska till Moa tonight och det ska bli väldigt trevligt!! long time ago!!:( Men ikväll ska vi ta igen förlorad tid, skvallra och äta gotti.. vad händer med mig och fettohelgen jag har haft??

haha aja, sånt är livet.. imorn blir det nog steelers och lite plugg! vill träna också så det kanske blir gymet:)

Ciao ♥

sommarjobb

hallooo
sitter på biblo nu och söker sommarjobb, i är ska jag temejfan vara i tid!!!;) men jag hittar inge bra så de lär väl bli kommunarbete, bättre än ingenting antar jag! Kan dock bara jobba första perioden eftersom jag är i usa hela juli och i augusti är jag på korsika.. fan vad jag inte kommer vara ledig i sommar ;) menmen, jag klagar inte!

och nu hinner jag inte skriva nåmer för jag ska käka med lollo och lollo :) puss

torsdag :)

hallo
sitter och ylva och jesper nu, ylva har sminkat mig och så haha hon ville öva ;) ska sova här så jag har jättenära till skolan imorn :D

jag tränade idag!!:) sjukt kul, men kondisen är ju inte direkt på topp... haha aja orkar inte skriva mer nu för ylvas dator är dum i huvet:p

ciao

Felix Herngren säger jag bara


image194


behöver jag ens säga att jag helt seriöst ligger på golvet och gråter av skratt?? hahahaha

Shawshank

Hello
Sumpade min sovmorgon igår för att jag var så snäll med stintan så jag skulle hålla mitt tal imorse så det började jag dagen med, till råga på allt så var jag tvungen att börja haha.. usch vad jag hatar att snacka inför folk!!! Även fast det bara var halva klassen och de jag känner jättebra men ja, ändå.. Men iaf, det gick helt ok.. fivk typ vg-mvg fast vem fick inte det egentligen?

Iaf så var vi några som käkade på pepperoni sen för det var palt i skolan, behöver jag säga mer?
Sen på engelskan såg vi filmen Shawshank, eller nyckeln till frihet som den heter.. grymt bra! alltså helt underbart bra faktiskt :)
Hade hjärt- och lungräddning på idrotten och det var ju sådär lagomt kul, haha. Vi fick låtsasringa till 112 i en papperstelefon och ropa på hjälp.... ;)
Sen hade vi matte och sen träning och nu sitter jag här. igen. ;) men men.. rätt trist dag haha

och nu ska jag gå, ska till tandis imorn 9.20 och kolla ifall jag har nå hål.. nervöst ;)
ciao

image193

here we go again

haha jag vet.
fett tråkigt att läsa men sjukt kul att skriva ;)

BRUKAR DU :
Titta på dig själv i spegeln: hm.... ja! (snälla)
Gnälla: det kan väl hända.. dock är det oftast folk som gnäller på mig (neheeej mamma jag menar inte dig;))
Skrika: inte så jätteofta vad jag vet
Sova: oh ja!
Ha ångest: ja över skolan några gånger i minuten sådär
Ta mediciner du inte borde ta: never
Drömma mardrömmar: nej kommer aldrig ihåg vad jag drömmer
Ta droger: nejnej
Försöka vara annorlunda: nej jag försöker väl bara vara mig själv?:)
klä dig i svart: det händer
Gå till kyrkan: noo
Gå i skolan: jaa
Röka: måste citera fanny här: never have, never will!!!
Ljuga: nej, inte vad jag kan komma på iallafall
Hata folk: nej inte på riktigt
Lita på folk: det beror på i vilket sammanhang (och vilka personer of course), ibland ja, ibland nej.

VEM:
Saknar du: emma!!
Vill du döda: haha men gud, jag är inte riktigt lagd åt det hållet....
Vill du kittla: fanny!!!
Vill du prata med: ingen speciell
Skrek du på sist: haha säkert nån på träningen (skrika behöver väl inte alltid vara negativt?)
Sårade dig sist: oj. no comments här tror jag (delvis för att jag inte är säker haha)
Gjorde dig riktigt glad senast: mattanterna när de delade ut semlor i matsalen haha
Fick du sms från senast: räkan
Ringde dig senast: Louise
Är vackrast på jorden: -

HAR DU :
För många vänner: nono :)
Förföljelsemani: haha det vettefan
Tvångstankar: inga serri, men lite kanske
Någon annan psykisk sjukdom: haha det hoppas jag då verkligen inte
Någon fysisk sjukdom: förkyld som ett as?
Någon skada: nej!!!:D (förstå att JAG skrev det där)
Färgat håret: en gång ja;p
Brutit några ben: nej!
Några piercings: haha jag tar det klassiska "inte förutom öronen" ;)
Egen dator: jag ser den som min för den är i mitt rum, fast egentligen inte :p
Gjort bort dig rejält: men kom igen nu?! antagligen!!;)
Bra självförtroende: för det mesta
Sagt jag älskar dig till någon idag: nej
Bjudit ut någon: lite halvt kanske
Varit kär: jo
Dumpat någon: kanske inte sådär jättefetdumpat men, ja
Blivit dumpad: aa men de är väl typ samma här som förra
Velat vara otrogen: nej
Varit otrogen: never =)
Stulit någonting: mer än den här listan från fanny? inte vad jag kommer ihåg (jo!! ett lim från samhällsen :|)
Lämnat landet: oh ja..
Rymt hemifrån: tror inte det! duktig mig:)
Tuttat eld på nått: papper!
Gjort något olagligt: säkert

HUR :
Går du: hyffsat fort (alltså okej jag MÅSTE bara skriva en grej till fanny: hur KUNDE du skriva att du gick fort??? hahaha största skrällen.. så då äter du fort också eller? och är världens snabbaste på att klä på dig?? haha)
Svarar du i telefonen: hallååå eller hej det är johanna eller bara johanna
Fördriver du tiden: det jag gör nu?
Mycket pengar har du: öh, alldeles för lite förmodar jag men har ingen stenkoll direkt
Bäddar du sängen: inte alls? haha.. nej men jag slänger väl bara över täcket
Ofta diskar du: bara när jag har bakat (vilket i sig kanske inte är varje dag men)
Ofta städar du: ni vet när det veeeerkligen verkligen behövs? typ.. en månad efter det
Många stör du dig på: ja om ni ursäktar har jag inte riktigt antalet i hjärnan men det är några stycken kanske :)
Ofta träffar du din familj: mamma, pappa och ylva nästan varje dag men emma några ggr/ år (shit, vad det lät lite!!)

TROR DU :
Att du kommer bli något: alltså jag kan ju bara svara ja på den frågan, så ja :)
På gud: nej
På rymdvarelser: kanske liv utanför jorden, men inte gröna, slajmiga små människor som har ett öga (ja, det är så jag ser på utomjordingar)
Att folk tycker om dig: I hope so! men smaken är som baken eller hur?:p
På ett liv efter detta: ingen aning...
Att fiskar kan tänka: haha, beror ju på hur man definerar tänka.. fast.. nej :p
Att du kommer leva länge: ja det hoppas jag verkligen men den som lever får se (haha, själv tycker jag att det där var jättekul.... :p)

VÄLJ :
Katt eller hund:
katt!
Vit eller svart: beror på vad
Varmt eller kallt: varmt ute, kallt inne
Vatten eller land: både och
Telefon eller internet: telefon
Musik eller tystnad: musik :)
Bok eller film: oh, beror helt på historien!
Leva eller dö: leva


Best I'll ever be

Fanny skickade en låt som var jättebra till mig nyss.

So I wait and I wait
And I run myself in the same old circles

Best I'll ever be - Sister hazel. värd att lyssna på faktiskt ;) kändes så bra nu på ett sätt haha

Idag åkte vi långfärdskridskor och det var galet kul! helt seriöst trodde jag att det skulle bli hur jävla långdraget som helst och trist men det var fett kul, haha. Om man bortser från sprickorna i isen för det fanns en viss tendens till att flyga några meter ifall man råkade köra i en sån (vilket jag såklart lyckades med några ggr)! Körde härliga stafetter där jag råkade glömma hur man bromsade och svängde (som om jag nånsin visste) och körde några meter extra, haha.. det var sjukt roligt iaf!

Tränade idag också för första gången!! :D Fick dock lite ont i halsen men allt kan inte va perfekt.. men det går liksom inte att beskriva hur kul det var! haha, faktiskt :)

Nu ska jag kalasa på nåt roligare än bloggen.. så hej ♥


I will always be your soldier

sitter och lyssnar på marit bergman nu, hon är faktiskt grymt bra!

Har nog kommit på ett ämne att snacka om.. växthuseffekten, jag vet att det kanske inte är världens roligaste men det är iaf viktigt och väldigt aktuellt om man säger så.. så i brist på annat :)
Egentligen så hatar jag att prata om ämnet för jag blir fett rädd varje gång jag hör det nämnas haha... fattar bara inte hur hela världen ska få det här att gå ihop.. menmen, måste skriva något också och har absolut ingen aning om vad.. måste ju få det att bli lite intressant också kanske.

Och för alla som ville veta så har jag fått tillbaka mitt smaksinne, iallafall för ett litet tag!!! Och detta har firats ska ni veta, glass och choklad haha ;) Har även luktat på mina lush-produkter som jag fick i fredags och de luktar jättegott, så tack än en gång tjejer;) haha

Har rensat min garderob också, behövdes. Nu slängde jag allt som jag vet att jag inte kommer använda.. nu var det inget "men jag kaaaaanske kommer använda den här nåågon gång" (men såklart använder man den aldrig), utan nu var de bara slänga, slänga, slänga. Eller de skickas väl till röda korset eller något annat bra så de gör lite nytta:)

Aja nu måste jag skriva vidare på det där jävla talet. Någon kommer vara nervös imorn!!!

puss♥

tal?

haiii
skolan idag igen, var på stan och shoppade lite med ylva därimellan också ;) Hittade en rosa tröja som jag blev kär i, äntligen, haha :) Sen köpte jag ett par grå/rosa converse också :)
Börjar bli enormt less på min förkylning också men det finns inte så mkt att göra mer än bara sova och äta... och det sistnämnda är inte direkt kul när man fortfarande inte känner någon smak!! less.

Har lite panik inför imorn, vi ska nämligen hålla ett tal om någonting i 5 minuter och jag har seriöst INGEN aning om vad jag ska tala om.. tips?
Sen är jag ju sämst på att snacka inför folk så det kommer väl gå åt helvete hursomhelst. aahh, jag blir så nervös!! Aja, kanske borde leta runt lite vad jag ska snacka om.. eller hämta lite glass.

Ciao :)

vråken f91

Jag satt nyss och kollade på vråkens pixbox, på jättegamla bilder, typ scania 2005.. fyfan vad roligt det var!!!:) Och vad små vi var! Det känns inte som att man har förändrats nåt sen dess men det har man, väldigt mycket!
Saknar iaf de tiderna även fast jag kanske inte skulle vilja vara där igen, om nån fattar.
Alla ni tjejer är så jävla härliga och nu ska vi till gbg och äga ;) (I know, det är inte riktigt samma lag, men nånting iaf! fett kul ska det bli!)

image192

SM i högsbo mars 06, snart 2 år sen och jag tycker de känns som nyss!



ps. jag vill träna. NU!!!!!!

the trouble with me

hallåå :)
Har precis ätit världens godaste middag utan att känna de minsta smak, alls. (Fast jag har kommit på ett knep, om man snyter sig samtidigt som man har maten i munnen så känner man smak i en halv sekund!!!)
Fett tråkigt och äta då iaf. Dagen har spenderats i soffan, med ett litet undantag för mötet på hälsans inför göteborg :)

Jag är fortfarande förkyld as hell, men halsen är med på noterna och har börjat bättra sig, bra där ;)
Däremot är näsan inne på heelt fel spår! Den bara kör och kör och jag antar att ingen egentligen vill veta om hur resten av mina kroppsdelar beter sig så vi lämnar det där!
Imorn ska jag dock vara frisk som en nötkärna och fit for fight har jag bestämt:)

Måste skriva geografi tills imorn, men det är rätt chill tror jag!
Hm nu ska jag käka glass tror jag för jag är varm som fan! Hejdå ♥


Rupert Grint

haha jag är typ kär i Ron i HP.. jag vill att det ska komma fler böcker!!!



jag har iallafall sett på all star-matchen på webb-tv nu ikväll och sen ett gäng ally mcbeal avsnitt. nice :)
Och hata min dator som verkligen tycker om att poppa upp en miljard fönster så fort jag ska ladda upp en bild.

ciao

No one

I may have a great time without even knowing it

Var på stan idag men gunilla och lisa, det var trevligt :) Jag brände presentkortet på make up store rätt snabbt, det blev ett läppglans och ett rouge.. sen hann jag med att köpa 2 nagellack (jag har väldigt fina knallknallrosa naglar nu), en tröja och strumpbyxor ;)
Vi käkade på dagobert och det var ju väldigt onödigt för mig med tanke på att jag kände n o l l smak. that sucks.

Sen dess har jag bara suttit och skrattat åt hur fult par-simhoppning är och jag får återblickar från när de hoppade par-simhoppning i time out och det var, om möjligt, ännu fulare. haha

Nu ska jag gå! Ikväll ska jag ta det lugnt och bli frisk :) Imorn är det möte angående gbg!

Puss ♥

2/2

halloo
Gårdagen var en tung dag, haha. Var sjuk som fan men gick ändå till skolan och så, vi hade ändå rätt chill lektioner som tur var:) Efter det kollade jag på träningen, sen hem snabbt och sen till plannja.. och plannja vann stort:) finally!
iallafall så kom alla bg-tjejer i 2an (förutom Fanny som är sick) + Moa hem till mig och vi käkade tårta och hade det trevligt:) Fick även helt fina presenter av dom, presentkort på make up store och tre produkter från lush som säkert luktar jättegott men jag känner verkligen INGEN lukt eller smak nu, inte så kul. Tack så jättemycket för det iaf tjejer! :)

Efter att dom hade gått så slocknade jag typ direkt och sov tills det att klockan ringde k.10.. Eller jag vaknade iofs vid 7 också av att min näsa var h e l t igentäppt, fick inte en gnutta luft.. har sagt det förr och säger det igen, tack gode gud för nässpray!!;)

Idag ska jag iaf på stan med Gunilla och Lisa, ska se om jag hittar nåt :) 

hejdå ♥